ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Πολύτιμες εμπειρίες

Δημοσίευση: 29 Νοε 2016 11:19

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πόλη της Βέροιας, το ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που έχει ενταχθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕΠΑ. Η Λάρισα εκπροσωπήθηκε όπως κάθε χρόνο από τον σύλλογο Δύναμη ΑΣ Λάρισας με αποστολή τεσσάρων αθλητών ενός προπονητή και από γονείς των παιδιών.

Στην κατηγορία παμπαίδων 9-11 χρόνων έλαβαν μέρος οι Ζησούλης Κωνσταντίνος, Κόννελ Άγγελος και Ζησούλη Ελένη. Στην κατηγορία παίδων 12-14 χρονών συμμετείχε ο Νανούλης Κωνσταντίνος.

Στους αγώνες συμμετείχαν 250 αθλητές από συλλόγους που καλλιεργούν το άθλημα, σε όλη την Ελλάδα.

Αγωνιστικά οι μικροί Λαρισαίοι δεν είχαν τίποτε να ζηλέψουν από αθλητές άλλων μεγάλων συλλόγων αφού οι τρεις από τους τέσσερις πήραν την πρόκριση από τη φάση των ομίλων, που είναι και το δύσκολο κομμάτι, και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των νοκ άουτ. Μπορεί να μην προχώρησαν παραπάνω όμως πέτυχαν νίκες που τους έφεραν σε καλές θέσεις σε σχέση με το σύνολο, συγκεκριμένα: Η Ζησούλη Ε. τερμάτισε με δύο νίκες στη 12η θέση από 28 αθλήτριες στην κατηγορία της, ο Κόννελ Άγγελος με 4 νίκες στη 18η θέση από 58 αθλητές, ο Ζησούλης Κ. με 5 νίκες τερμάτισε 17ος και ο Νανούλης Κ. αν και είχε αποχή ενός χρόνου από τους αγώνες έκανε δύο νίκες και τερμάτισε 52ος από 70 αθλητές στην κατηγορία των παίδων. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της Δύναμης Στέφανος Αμπελακιώτης μαζί με τους γονείς των μικρών αθλητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass