ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Με την ίδια σοβαρότητα ο Απόλλωνας

* Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη στη Φιλιππούπολη

Δημοσίευση: 29 Νοε 2016 15:32

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Απόλλων Λάρισας πέρασε νικηφόρα και από την Κέρκυρα, κερδίζοντας τον Αστέρα Πετρίτη 2-0.

Αποτέλεσμα που οδήγησε τους «κυανόλευκους» στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας και απέχει μόλις ένα βήμα, από την κορυφή.

Η λαρισινή ομάδα πέτυχε την 8η νίκη της σε 10 αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και είναι χαρακτηριστικό πως έχασε μόνο στους αγώνες με την Πύδνα Κίτρους στην πρεμιέρα(1-2) και με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο(4-3).

Σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα δεν αναδείχθηκε ισόπαλος και παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση και στους τέσσερις ομίλους της Γ' Εθνικής, με 24 γκολ.

ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΣ ΣΕ 17 ΗΜΕΡΕΣ!

Για τη συνέχεια ακολουθεί ένας πραγματικός «Γολγοθάς» για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος καλείται μέσα σε 17 ημέρες να δώσει πέντε παιχνίδια, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 θα αντιμετωπίσει στη Φιλιππούπολη την Α.Ε. Καραϊσκάκης, μια ομάδα πολύ σφικτή στην άμυνα και αδύναμη επιθετικά.

Τρεις ημέρες αργότερα την Τετάρτη 7/12 θα ταξιδέψει για την Άρτα, όπου θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής, την Αμβρακία Κωστακίων.

Την Κυριακή 11/12 θα ταξιδέψει αυτή τη φορά για την Ιστιαία της Εύβοιας, προκειμένου να αγωνισθεί με την τοπική ομάδα, ενώ μια εβδομάδα αργότερα στις 18 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι κορυφής τον Διαγόρα Σεβαστής.

Αν περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, θα αναμετρηθεί στη Φιλιππούπολη με τον νικητή της αναμέτρησης Α.Ε. Καραϊσκάκης- Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι... φωτιά και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές, για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Με το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Καμπλιώνης στο ματς κόντρα στον Αστέρα Πετρίτη έφτασε τα 6 και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Έτσι ο πίνακας των σκόρερ στον 2ο όμιλο μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

11 γκολ: Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου)

6 γκολ: Καμπλιώνης (Απόλλων Λάρισας)

5 γκολ: Σαχινίδης(Απόλλων Λάρισας), Δερμητζόγλου(Διαγόρας Σεβαστής), Μακρυγιάννης (Τηλυκράτης Λευκάδας)

4 γκολ: Διβανές(Απόλλων Λάρισας), Σαμανίδης(Διαγόρας Σεβαστής), Κορέτα(Νίκη Βόλου), Σέττος, Γκίκας(Ρήγας Φεραίος)

3 γκολ: Πετρουζέλλης (Πύδνα Κίτρους), Βασίλιεβιτς(Διαγόρας Σεβαστής), Ντινιωτάκης (Θεσπρωτός), Σέττος, Γκίκας, Κυπτίου (Ρήγας Φεραίος), Μανίκας(Αχιλλέας Νεοκαισάρειας).

Ο ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Μόνο για μια εβδομάδα έμεινε χωρίς δουλειά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Κορίνθιος τεχνικός που έχει εργασθεί και στην ΑΕΛ με επιτυχία, απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον μεγαλοχορηγό της Δόξας Δράμας Γιάννη Μπύρο.

Έτσι αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία τον Νίκο Καραμπετάκη και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στη δραμινή ομάδα.

Σημειώνεται πως προχθές στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, η Δόξα Δράμας ηττήθηκε στην έδρα της από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 4-2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass