ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ (0-1) ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ «ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ» ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Φ. ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ

Μόνος στη 2η θέση ο Δωτιέας Αγιάς

*Μεγάλο διπλό για τη Δήμητρα Γιάννουλης στο Βλαχογιάννι (1-2) *Σημαντικές νίκες για Τύρναβο 2005, Δόξα Αργυροπουλίου και Λάρισα 2012

Δημοσίευση: 28 Νοε 2016 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο Δωτιέας Αγιάς εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» του πρωτοπόρου Αχιλλέα Φ. στην Ελασσόνα και πραγματοποιώντας νικηφόρα εμφάνιση στη Ν. Πολιτεία (0-1) μείωσε τη διαφορά στους 6 βαθμούς.

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Ελασσόνα ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 από τον μαχητικό ΠΟΕ που είχε σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Γκουτζουρέλα.

Σημαντική νίκη, την 4η κατά σειρά (με παθητικό μόλις ενός τέρματος) πέτυχε η Δήμητρα Γιάννουλης αυτή τη φορά στο Βλαχογιάννι με 2-1 επί της τοπικής Δόξας, τρεις πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δόξα Αργυροπουλίου η οποία σ’ ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι έκαμψε την αντίσταση του Σμόλικα Φαλάνης με 3-2, ενώ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων η Λάρισα 2012 επικράτησε στον Τύρναβο του τοπικού Αστέρα με 1-0. Πολύτιμη νίκη πέτυχε και ο Τύρναβος 2005 στο Μακρυχώρι με 1-0 επί του τοπικού Αετού, ενώ χωρίς νικητή έληξαν τα παιχνίδια του Φαλανιακού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (0-0) και της Αναγέννησης Καλοχωριου με τον Αετό Αμυγδαλέας, με το νεαρό επιθετικό των γηπεδούχων Τσιάτα να παίρνει το παιχνίδι επάνω του στην επανάληψη και με δύο προσωπικά τέρματα να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΟ Ελασσόνας - Αχιλλέας Φ.       2-2

Βλαχογιάννι - Δήμητρα Γιάνν.        1-2

Αστέρας Τυρν.- Λάρισα 2012       0-1

Αστραπή Ν.Π. - Δωτιέας Αγιάς     0-1

Αργυροπούλι – Σμόλικας    3-2

Φαλανιακός – Οικονομος   0-0

Καλοχώρι – Αμυγδαλέα      2-2

Μακρυχώρι - Τύρναβος 2005       0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   37-8   30

Δωτιέας Αγιάς         25-16  24

Δήμητρα Γιάνν.        22-11  23

Οικονόμος     13-12  22

Τύρναβος 2005       15-11  21

Βλαχογιάννι   19-14  20

Αργυροπούλι 20-17  20

Αμυγδαλέα    19-17  16

Καλοχώρι      16-17  16

ΠΟ Ελασσόνας        14-16  15

Σμόλικας       20-19  15

Λάρισα 2012 13-17  14

Μακρυχώρι   10-17  11

Φαλανιακός   13-20  9

Αστέρας Τυρν.         10-38  6

Αστραπή Ν. Π.        8-24   5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3/12, 15:00)

Αστέρας Τυρν.- Αστραπή Ν. Π.

Λάρισα 2012 - ΠΟ Ελασσόνας

Δωτιέας Αγιάς - Αργυροπούλι

Αχιλλέας Φ. – Φαλανιακός

Σμόλικας - Καλοχώρι

Οικονόμος - Μακρυχώρι

Αμυγδαλέα - Βλαχογιάννι

Δήμητρα Γιάνν. - Τύρναβος 2005

«ΦΡΕΝΟ» ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΩΜΕΝΟ Π.Ο.Ε.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Ελασσόνα, όπου ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων «φρέναρε» από τον ψυχωμένο Π.Ο. Ελασσόνας, που είδε κατάματα (ιδίως στο β’ ημίχρονο) τη δυνατή και καλά οργανωμένη ομάδα του Τάκη Παραφέστα, με τελικό αποτέλεσμα το 2-2 .

Ο αγώνας είχε δύναμη, πάθος, 4 γκολ, πολλές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ και για τους δύο αντιπάλους, και βέβαια προσέφερε πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, ενώ στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να αντιδράσει (στα δύο γκολ των φιλοξενουμένων), ισοφαρίζοντας και παίρνοντας ένα πολύτιμο βαθμό.

«Μορφές» του συγκλονιστικού αγώνα με την απόδοσή τους από την πλευρά του Π.Ο.Ε. ο υπέροχος Γκουτζουρέλας που… «έπιασε τα άπιαστα» και από τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο αειθαλής Νεμπεγλέρας, που «σέρβιρε» τα γκολ της ομάδας του και… «αλώνιζε» σε όλο το γήπεδο, τρέχοντας σαν έφηβος.

Φάσεις – γκολ

3΄: Δυνατό σουτ του Τσένου φεύγει άουτ.

5΄: Ο Νεμπεγλέρας εκτελεί φάουλ, με την μπάλα να φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Π.Ο.Ε.

9΄: Από τα δεξιά, ο Νεμπεγλέρας εκτελεί φάουλ και ο Κουμπούρας στην περιοχή με ωραία κεφαλιά γράφει το 0-1, ανοίγοντας το σκορ για τους Φαρσαλινούς.

17΄: Νέα προσπάθεια των παικτών του Αχιλλέα με τον δραστήριο Νεμπεγλέρα να δίνει την μπάλα στον Λόλα(από τα αριστερά), που προχωράει και σουτάρει, αλλά ο Γκουτζουρέλας με ωραία προσπάθεια αποκρούει σε κόρνερ.

24΄: Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να πιέζουν και χάνουν …διπλή ευκαιρία να σκοράρουν. Ο Νεμπεγλέρας σεντράρει και τα διαδοχικά σουτ αρχικά του Βούλγαρη και αμέσως μετά του Λόλα αποκρούονται υπέροχα με εξαιρετικά αντανακλαστικά από τον Ελασσονίτη γκολκίπερ Γκουτζουρέλα, που καταχειροκροτείται.

28΄: Νέα ευκαιρία για τον Αχιλλέα, όταν από τα αριστερά σε επικίνδυνη θέση το σουτ του Λόλα αποκρούεται με σωτήρια επέμβαση από τον «αίλουρο» Γκουτζουρέλα, που για μια ακόμη φορά κερδίζει εντυπώσεις και χειροκρότημα.

32΄: Σε επικίνδυνο σημείο για τους φιλοξενούμενους, εκτέλεση φάουλ από τον «σπεσιαλίστα» Ματούλα. Το σουτ του δραστήριου Ελασσονίτη ποδοσφαιριστή βρίσκει το δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο Μπαρλαγιάννης με κοντινό σουτ γράφει το 1-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.

36΄: Από δεξιά, εκτέλεση φάουλ από τον Νεμπεγλέρα και ο υψηλόσωμος Οικονόμου με υποδειγματική κεφαλιά κάνει το 1-2, σε μια φάση… «καρμπόν» του πρώτου γκολ του Αχιλλέα Φαρσάλων.

48΄: Έξυπνη σέντρα του Μπαρλαγιάννη στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ο προωθημένος Περτζιόνι που καραδοκεί, χωρίς καθυστέρηση σουτάρει και ισοφαρίζει, γράφοντας το 2-2, μέσα σε «τρελά» πανηγύρια των Ελασσονιτών.

70΄: Μεγάλη… τριπλή ευκαιρία για τους παίκτες του Αχιλλέα να προηγηθούν στο σκορ, όταν τα αλλεπάλληλα 3 σουτ αποκρούονται με εντυπωσιακές προσπάθειες ξανά από τον Γκουτζουρέλα, που έχει βάλει πραγματική «ασπίδα» μπροστά στην εστία του, εισπράττοντας το δικαιολογημένο χειροκρότημα της κερκίδας!

84΄: Μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων να προηγηθούν στο σκορ, όταν οι παίκτες του Π.Ο.Ε. συνδυάζονται, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που προχωράει και σουτάρει λίγο πριν φτάσει στην εστία του Ντάλλα, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

89΄: Επικίνδυνη φάση για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Ο Ματούλας εκτελεί το έμμεσο φάουλ που καταλόγισε ο διαιτητής κ. Βλιώρας. Αρχικά, η μπάλα χτυπάει στο τοίχος των Φαρσαλινών και στη συνέχεια απομακρύνεται.

Δεν πέρασε απαρατήρητο πως λίγο μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, απειλήθηκε «σύρραξη» ανάμεσα σε κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά οι ψυχραιμότεροι φρόντισαν να δώσουν τέλος στις όποιες παρεξηγήσεις και στην πρόσκαιρη ένταση που πήγε να δημιουργηθεί.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας, με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Πατέτσο.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Μάρκου, Τσένος, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Συνάπαλος (66΄ Πεπκολάι), Τατσεμερίδης, Μπαλαμώτης, Μπαρλαγιάννης (88΄ Μενσούρ), Ματούλας, Καραμάνος (78΄ Τσιάγκος).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Περήφανος, Οικονόμου, Κουμπούρας, Νεμπεγλέρας, Νάστας (76΄ Κακαζούκης), Μανιώτης, Βούλγαρης (55΄ λ.τ. Τλούπας), Λόλας, Ρέψης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

«ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΜΠΟΝΤΕ

Το γκολ του Μπόντε στο 59’ έμελε να καθορίσει την εξέλιξη του παιχνιδιού στη Ν. Πολιτεία και να δώσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς απέναντι στη γηπεδούχο Αστραπή (0-1). Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά και από τις δύο εστίες. Εικόνα στην οποία συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό ο κακός αγωνιστικός χώρος που ήταν εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τον Δωτιέα Αγιάς να διατηρεί μία άκαρπη υπεροχή. Καλύτερες στιγμές σημειώθηκαν στο 34’ με τον Νάτση και στο 36’ με τον Τσατσαλίδη για τους φιλοξενούμενους και στο 39’ με τον Κυριάκο για τους γηπεδούχους.

Στο 59’ ο Δωτιέας κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε μία φάση που ξεκίνησε από την ενέργεια του Τσατσαλίδη, ο οποίος τροφοδότησε τον Παππά που μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, επιχείρησε διαγώνιο σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και ο Μπόντε από κοντά με πλασέ έγραψε το 0-1.

Η Αστραπή προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, έγινε πιο επιθετική στο παιχνίδι της, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Στο 73’ υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για πέναλτι στον Φούντα, όπως επίσης στις καθυστερήσεις (90’+3’) υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για το ότι το φάουλ που κέρδισε ο Χονδροδήμος ήταν εντός περιοχής (πέναλτι). Το φάουλ εκτέλεσε ο Τσατσαλίδης για να αποκρούσει αρχικά ο τερματοφύλακας Καλογιάννης. Στην επαναφορά της μπάλας ο έμπειρος επιθετικός του Δωτιέα με νέο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ για να παραμείνει έτσι το 0-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας, με βοηθούς τον κ. Τσαπράζη και την κ. Αλ. Δεληγιάννη (πολύ καλοί).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Στεργιάδης): Καλογιάννης, Γερακίνης, Ζαφειρούλης (61’ Γιαγιάκος), Παπαμάνος, Αλεξανδρής (75’ Παθλόπουλος), Χασιώτης, Μπατζέλας, Βενέτης, Καλτσάς, Κυριάκος, Φούντας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Ν. Γούτος, Ε. Γούτος, Σούλι, Τσακάλι, Ντακούλας, Νάτσης, Φιλιππούλης (46’ Παππάς, 63’ λ.τ. Ντελής), Μπόντε, Τσατσαλίδης, Χαλάτσης (69’ Χονδροδήμος).

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΤΣΙΩΤΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το γκολ του Πατσιωτού έκρινε το παιχνίδι στο γήπεδο Μακρυχωρίου και χάρισε τη νίκη στον Τύρναβο 2005 (0-1) που πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα.

Ήταν το 15ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Γκαντρής τροφοδότησε τον Πατσιωτό και ο τελευταίος μετά από ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πίεσαν για την ισοφάριση για να φτάσουμε στο 37’ όταν ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Πάσιο όμως η διαιτητής κ. Τσιοφλίκη είχε αντίθετη άποψη και συνέχισε το παιχνίδι. Στο 50’ ο Αετός έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Πάσιος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με τους γηπεδούχους να εκφράζουν νέες διαμαρτυρίες.

Η τελευταία πολύ καλή στιγμή για τον Αετό σημειώθηκε στο 90’ όταν ο Φουσίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Παράπονα εκφράστηκαν από την πλευρά του Αετού για την κ. Τσιοφλίκη, για τη φάση του 37’ αλλά και για το κομμάτι του πειθαρχικού ελέγχου.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Τζίκα Λ. (30’ Τέας), Τίκος, Μπουζώνας (46’ Τζαβάρας), Δάσσιος, Παυλόπουλος, Αργύρης (68’ Θεοχάρης), Μάντζαρης, Πάσιος, Γκαμπέτας Φουσίκας Π.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεριώτης): Γραβάνης, Γκαμπέτας, Ροντούλης, Καρακάνος, Αυλογιάρης, Βλιώρας, Ντονούδης (90’ Φούντας), Πατσιωτός, Τζιόλας, Καλέσης Απ. (70’ Πέρπερας), Γκντρής (90’+1’ Καλέσης Αχ.).

ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Την 4η συνεχόμενη νίκη (με μόλις ένα γκολ παθητικό) και μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Δήμητρα Γιάννουλης η οποία υποχρέωσε στο γήπεδο Βλαχογιαννίου την τοπική Δόξα σε ήττα με 2-1.

Τα πάντα έγιναν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’ ο Χατζηγρηγορίου με εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 0-1, ενώ στο 65’ ο Κοταρέλας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Αμπατζίδης διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Στη φάση αυτή σημειώθηκαν διαμαρτυρίες από την πλευρά της Δόξας η οποία χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για πέναλτι του διαιτητή.

Τελικά οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 75’ όταν ο Θανασούλης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2.

Στο 80’ σημειώθηκαν νέες διαμαρτυρίες από πλευρά Δόξας αυτή τη φορά προς τον βοηθό κ. Μάνο ο οποίος ακύρωσε ως οφσάιντ το γκολ του Σουφχάρα.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μπαρούτα (82’) και Μαντζαφλάρα (86’) που βγήκαν μόνοι απέναντι στον Μπρέλλα αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας της Δόξας αποσόβησε και στις δύο περιπτώσεις τον κίνδυνο.

Παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κουκούλη και για τον βοηθό κ. Μάνο εκφράστηκαν μετά το παιχνίδι από το Βλαχογιάννι.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Γεωργαντζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Σαπουνάς Ν. (62’ Γκουρομπίνος), Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης (62’ Θανασούλης), Κοντοθανάσης Δ., Αλεξίου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Γκουντρουμπής, Μπαμπάλης, Ντούφας, Εμαννουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης (65’ Μπαρούτας), Γκατζούλης, Χατζηγρηγορίου (75’ Μαντζαφλάς), Κοταρέλας, Σπανός (83’ Μηνάς).

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στη Φαλάνη ανάμεσα στον τοπικό Φαλανιακό και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μπορεί να έλειπαν τα γκολ ωστόσο το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον με καλές στιγμές και από τις δύο πλευρές.

Καλύτερες φάσεις από την πλευρά των γηπεδούχων σημειώθηκαν με τον Ι. Ντανίκα (30’, 45’) και τον Χρ. Λυγούρα (70’) και από τους φιλοξενούμενους με τον Δραχαλίβα (5’), τον Παπαγιαννούλη (52’ οριζόντιο δοκάρι) και τον Φτίκα (75’, 90’).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Καλαμάτας, Μαχαίρας, Κλούρας, Κολοβός Ν., Φατούρας, Λιλολάρι, Βαρσάμης, Αλατάς Ι. (60’ Κόκκινος Ι.), Ντανίκας Ι., Παπαγεωργίου (70’ Αλεξανδρής), Λυγούρας Χρ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Καραΐσκος (65’ Μιφτάρι), Σαπάκος, Μόσχος, Σακοράφας, Καλφούντζος, Παπαγιαννούλης (70’ Φτίκας), Χάμος, Σακοράφας, Δραχαλίβας (55’ Παληγιάννης).

Ο ΤΣΙΑΤΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Σ’ ένα πολύ καλό παιχνίδι, Αναγέννηση Καλοχωρίου και Αετός Αμυγδαλέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο α’ ημίχρονο, όμως ο νεαρός επιθετικός Τσιάτας είχε διαφορετική άποψη και στην επανάληψη με δύο προσωπικά τέρματα ισοφάρισε σε 2-2.

Το 0-1 για την ομάδα της Αμυγδαλέας, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, πέτυχε στο 18’ ο Κουρούκας με κοντινή προβολή, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους, στο 44’ ο Καρβούνης, μετά από ωραία μπαλιά του Δημητρέλη, έφυγε στην επίθεση, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα, διπλασιάζοντας τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Η απάντηση των γηπεδούχων δόθηκε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης διά «στόματος» Τσιάτα μέσα σε δύο λεπτά. Ο νεαρός πήρε το παιχνίδι επάνω του και αρχικά στο 47’ με εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 1-2 και στο 49’ με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Παπαρσένης, Τσιαντούλης, Πούτας, Νεστορίδης, Σαΐτης, Λιούσκας, Μπούνα (66’ Δάκτυλας), Βράκας (63’ Σπυρόπουλος), Τσιάτας, Κόκοβας, Μακρής (75’ Παιδής).

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός (75’ λ.τ. Σάρα), Χατηιωαννίδης, Πολύζος, Πρίφτης, Υφαντής, Ανδριανόπουλος (82’ Ευαγγελούλης), Αντωνόπουλος, Κουρούκας (85’ Σκούπρας), Δημητρέλας, Καρβούνης.

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Χορταστικό παιχνίδι στο γήπεδο Αργυροπουλίου όπου η τοπική Δόξα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Σμόλικα Φαλάνης με 3-2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι έχοντας στο 17’ οριζόντιο δοκάρι με τον Τσούτσα, ενώ στο 30’ ο Χαρισούλης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0).

Η απάντηση των φιλοξενουμένων δόθηκε στο 44’ όταν μετά από κόρνερ του Χρ. Κολοβού, ο Δάσσιος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 47’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με την κεφαλιά του Σιαμαντούρα (2-1), για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 65’ με το απευθείας φάουλ του Δ. Μανακούσιου. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Κόκκορας στο 75’ με πλασέ, ενώ στο 90’ ο Σκούπρας από πολύ κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Μάρκου, Χαρισούλης (60’ Κόκκορας), Καρράς, Χατζής, Ριζούλης, Σχοινάς, Ζάχος, Τσούτσας (90’+2’ Τσίτσιας), Σιαμαντούρας (88’ Γκουρτζούμης).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Χάμος, Μανακούσιος Θ. (70’ λ.τ. Κόκρας), Σκούπρας, Κολοβός Κ., Κωτούλας, Τανάγιας Χρ., Κολοβός Χρ., Τσιρβούλης (36’ λ.τ. Δάσσιος), Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης, Παπαδάμου (60’ Τανάγιας Β.).

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012

Η Λάρισα 2012 ήταν η νικήτρια του ντέρμπι των νεοφώτιστων της κατηγορίας, καθώς υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 στο γήπεδο Τυρνάβου τον τοπικό Αστέρα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 15’ ο Τσιάκος μετά από ωραία ατομική ενέργεια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Κορομηλάς): Μπαντής Χρ., Πάσος Β., Γκαραγκούνης Χαρ., Λάζος, Γαλάνης, Καρακώστας, Τάκης, Γκαραγκούνης Χρυσ. (46’ Ισούφης), Γκαραγκούνης Σπ., Τσακίρης Κ., Γκαραγκούνης Ελ.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Θ. Αργυρούλης): Μ. Γεωργούλας, Στρατής, Κίτσιος Παν., Σκέντζας Παν., Φλώρος Παν., Γκόλτσιος (37’ Μάντζας), Κόκκινος (46’ Φλώρος Παντ.), Γεωργούλας Θεόδ., Τσιάκος, Φλώρος Βαλ. (80’ Σκέντζας Ε.), Κίτσιος Δ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass