ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ:

Η επιλογή του διαιτητή….

Δημοσίευση: 27 Νοε 2016 14:51

Ευχαριστημένος ήταν ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του αγώνα για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε η λαρισινή ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι πρέπει να αναφερθώ μετά από τρία χρόνια στην παρουσία μου ξανά εδώ και στην υποδοχή του κόσμου. Φαίνεται ότι σε εκείνα τα χρόνια κάτι αφήσαμε πίσω.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την επιλογή του διαιτητή στο πέναλτι το οποίο σύμφωνα με αυτό που δηλώνουν και τα παιδιά δεν υπάρχει καμία ανατροπή! Δημιούργησε αρκετά προβλήματα αυτή η απόφαση στο πρώτο ημίχρονο. Αποσυντόνισε το πλάνο μας.

Εγώ μπορώ να πω ότι ο παίκτης κλειδί του ματς ήταν ο Φατιόν που πέρασε στη θέση του Γιοβάνοβιτς και μπορέσαμε από εκεί και πέρα να ρισκάρουμε.

Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε έναν παίκτη με μεγάλη ποιότητα όπως ο Ντοντό που επέστρεψε και αυτή θα είναι μία μεγάλη βοήθεια για εμάς στη συνέχεια. Ο Βραζιλιάνος με το να κρατάει την μπάλα και τις διεισδύσεις του ήταν ο παίκτης που προβλημάτισε τον Αστέρα και τον έφερε προς τα πίσω. Όσο πιο πίσω πήγαινε ο Αστέρας τόσο πιο μπροστά πηγαίναμε εμείς γιατί χρειαζόμασταν οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και αυτό φάνηκε από την αποφασιστικότητα των παιδιών.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την αγωνιστική πειθαρχία που είχαν σε όλο αυτό το ρίσκο από εμάς τους προπονητές.

Μεγάλη επιτυχία επίσης γιατί αυτή η ισοπαλία ήρθε κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Αστέρας Τρίπολης που είναι από τις δυνατές της κατηγορίας και αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει τη βάση για τη συνέχεια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Θα πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούμε και θα πρέπει σιγά-σιγά η Λάρισα να διεκδικήσει νίκες. Γιατί όπως είπα στη φιέστα πέρυσι, η ΑΕΛ δεν ήρθε απλώς για να μείνει, ήρθε για να ξαναπάρει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και είναι σίγουρο ότι θα την πάρει.

Γίνεται από όλους, από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο στον σύλλογο μία μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Με υπομονή και ψυχραιμία θα επιστρέψουμε εκεί που αξίζει στη μεγάλη ΑΕΛ.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στην πρώην μου ομάδα καλή συνέχεια».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν μπορώ να σχολιάσω μία δήλωση που κάνει η επίσημη Λάρισα και από την πλευρά μου κάθε δήλωση είναι σεβαστή. Από εκεί και πέρα αυτό που σας είπα είναι μου είπαν τα παιδιά στο ημίχρονο. Ο Γιοβάνοβιτς και οι υπόλοιποι. Κατά τα άλλα για να είμαι απόλυτος πρέπει να δω και πάλι τις φάσεις. Το θέμα είναι ότι δεν στέκομαι στις δύο φάσεις. Το θέμα είναι πώς αντέδρασε η ομάδα. Ενδεχομένως αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος παρά τις δύο φάσεις που δημιούργησε ο Αστέρας εμείς είχαμε πιο καθαρό γήπεδο για να κάνουμε και μία σπουδαία νίκη σε δύο περιπτώσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass