ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛΑΡΙΣΑΣ

Νικηφόρο πέρασμα από τα Τρίκαλα

*Παίδες και Νέοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ(1-0)

Δημοσίευση: 24 Νοε 2016 10:56

Πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛάρισας κέρδισαν χθες στα Τρίκαλα (γήπεδο Μεγαλοχωρίου) τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα, με το ίδιο σκορ(0-1).

Οι αγώνες έγιναν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, του 3ου ομίλου, του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής ΕΟ Νέων και Παίδων, που διοργανώνει η ΕΠΟ και οι επιτυχίες αυτές έδειξαν την ποιότητα παικτών που έχουν οι δυο ομάδες, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους Γιώργο Καμάκα και Γιώργο Κεραμάρη. Αναλυτικά τα δύο παιχνίδια:

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Ανώτεροι οι παίδες της Λάρισας κέρδισαν στο Μεγαλοχώρι την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων, με 1-0.

Στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από φάουλ του Μπουλασίκη , η μπάλα «σταμάτησε» στο δοκάρι της εστίας της ΕΠΣ Τρικάλων και στην… επαναφορά ο Μπενεχούτσος πήρε «ριμπάουντ», σημάδεψε εστία και διαμόρφωσε το 0-1 της Λάρισας, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση πάντως ήταν «μοιρασμένη» στα δύο… Στο α’ ημίχρονο οι παίκτες της ΕΠΣΛάρισας κυριάρχησαν και έπαιξαν «μονότερμα» τους γηπεδούχους δημιουργώντας αλλά και χάνοντας 4-5 κλασσικές ευκαιρίες , ενώ στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Πάντως αποδεικτικό της υπεροχής των Λαρισαίων είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ούτε μία φορά την εστία της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ από την άλλη οι παίκτες της ΕΠΣ Λάρισας έδειξαν επιπολαιότητα στις τελικές τους προσπάθειες.

Από τις φάσεις του αγώνα τώρα… ξεχωρίζουν οι δύο καλές στιγμές των παικτών της Λάρισας: Η πρώτη στο 4’ με την κεφαλιά Κρικώνη (μετά από σέντρα γέμισμα του Μπάγκα)που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 11’ Από φάουλ του Μπαλτά , ο Κουκούσης πήγε για εστία αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ από το σημείο αυτό και μετά η ΕΠΣ Λάρισας κυριάρχησε.

Στο 24’ ο Μπενεχούτσος γέμισε στα καρέ των Τρικάλων κι εκεί ο Γουλούλης έχασε ευκαιρία αφού σούταρε από καλή θέση άουτ, ενώ στο 28’ μετά από ατομική και νέο «πυροβολισμό» από τον Μασούρα, «καθάρισε» ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αποκρούοντας σε κόρνερ. Στο 30’ ο Κρικώνης μετά από κόρνερ του Μπουλασίκη, πήρε κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγα μόλις εκατοστά και στο 34’ σε νέα επιθετική προσπάθεια ο Γουλούλης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στην εστία παρά το γεγονός ότι το γύρισμα του Νταϊάκη ήταν ιδανικό .

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό συνδυασμό Ρουμπιέ-Καλαμαρά που πάντως δεν ολοκληρώθηκε σωστά στο 41’, ενώ στο 46’ πάλι ο Καλαμαράς δοκίμασε το πόδι του από μακριά αλλά δεν βρήκε εστία. Στο 52’ ο Οικονόμου των Τρικάλων δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Νικολακούλη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, και στο 56’ η ΕΠΣ Λάρισας είχε διπλή ευκαιρία αρχικά με το σουτ του Μπουλασίκη που απέκρουσε ο πορτιέρο των Τρικάλων και στη συνέχεια με τη νέα προσπάθεια του Κρικώνη που πάλι αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Τελικά …στο 73΄οι παίκτες της ΕΠΣ Λάρισας γύρισαν με μεγαλύτερες αξιώσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Απείλησαν με το φάουλ του Μπουλασίκη που έστειλε την μπάλα συστημένη στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπενεχούτσος πήγε πρώτος και πέτυχε με κοντινό σουτ το 0-1 με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(Χρήστος Μόρφος): Σφυρλίδας, Καρακώστας (47’ Κοτοπούλης), Οικονόμου , Κουκούσης , Μπονέλης, Κατόπης (60’ Καμέας), Σιμιτζής(46’ Πολύμερος), Ρουμπιέ(70 Παπαδογιώργος),Καλαμαράς, Μπαλτάς, Νίττας (60΄ Βασιλείου).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(Γιώργος Κεραμάρης): Νικολακούλης(72΄ Γκούμας) Νταϊάκης(65΄ Δεληγιάννης), Μασούρας, Γκατζιούρας, Μπάγκας, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος, Θεοχάρης, Κρικώνης, Ντέκας(46’Μπούρας) Γουλούλης(70΄ Καλόγηρος).

ΟΙ ΝΕΟΙ

Όπως στο ματς των Παίδων , έτσι και στη μάχη των Νέων, νικητές από το γήπεδο Μεγαλοχωρίου έφυγαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι Νέοι της Λάρισας μπήκαν πιο επιθετικά στο παιχνίδι με τον Ζαχαράκη να σουτάρει από αριστερά και ο Γερεντές σταμάτησε τη πορεία της μπάλας πριν αυτή καταλήξει στο στόχο της.

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πατσιούρας επιχείρησε να αιφνιδιάσει με δυνατό σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στον Γερεντέ, άλλαξε πορεία κι έτσι έφυγε αριστερά από την εστία του Αγγέλη. Σημαντική στιγμή σημειώθηκε και στο 25’. Μετά από κόρνερ του Ντέκα από δεξιά, ο Δάκτυλας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της ΕΠΣΤ.

Η πρώτη προσπάθεια των γηπεδούχων έγινε στο 30’ όταν ο Τσιαμάντας γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Καραγκούνης σούταρε τεχνικά και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Πάντως την πρωτοβουλία των κινήσεων εξακολουθούσαν να έχουν οι παίκτες της ΕΠΣ Λάρισας που απείλησαν και στο 34’ όταν ο Ζαχαράκης επιχείρησε ατομική προσπάθεια από αριστερά, στην κατάλληλη στιγμή έβγαλε και τη σέντρα, αλλά ο Δάκτυλας αστόχησε από καλή θέση σουτάροντας άουτ.

Στο 46’ ο Τσιαμάντας σέντραρε από δεξιά ο Τσιρογιάννης πήρε την γυριστή κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας της Λάρισας μπλόκαρε. Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ανήκε στην ομάδα του Χρήστου Μόρφου.

Οι παίκτες της ΕΠΣΛ απείλησαν αισθητά στο 51’ με τον Ντέκα να σουτάρει ψηλά και τον Αγγέλη να διώχνει με την άκρη των δακτύλων του σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του από δεξιά ο Παπακωνσταντίνου από καλή θέση σούταρε χαλαρά στον Τρικαλινό γκολκίπερ.

Στο 70΄ο Ζαχαράκης από αριστερά σούταρε απέκρουσε προσωρινά ο Αγγέλης και ο Ντέκας παίρνοντας το «ριμπάουντ» πλάσαρε σε κενή εστία πετυχαίνοντας το 0-1.

Στο 75’ οι παίκτες της ΕΠΣ Λάρισας «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ, όμως η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Τη φάση ξεκίνησε ο Ζαχαράκης επιχειρώντας τη σέντρα από δεξιά, στη συνέχεια ο Παπακωνσταντίνου πήρε την κεφαλιά εξ’ επαφής σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι ενώ στη εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης προσπάθησε με σουτ από πλάγια αριστερά, αλλά ο τερματοφύλακας των Τρικάλων απέκρουσε .

Η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στο 80’ και προήλθε από φάουλ του Κόκοβα που απέκρουσε ο Αγγέλης σε κόρνερ κι έτσι έμεινε το 0-1 για την ΕΠΣΛάρισας.

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(Χρήστος Μόρφος): Αγγέλης, Τσιαμάντας, Δρόσος (70’ Νικλητσιώτης), Νάκος, Γερεντές (80’ Πιστάλης), Αλμπάνης, Τσιούφης, Τσιαντούλας, Τσιρογιάννης ( 52’ Θώμος), Γκούμας ( 75’ Ρόκκας), Καραγκούνης (88’Αλεξόπουλος).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(Γιώργος Καμάκας): Ντιντής, Πατσιούρας, Λεβέντης (46’ Δραχαλίβας), Μπουροτζήκας, Κόκοβας, Δάκτυλας (66’ Έξαρχος), Παπακωνσταντίνου (78’Βίδρας), Καλφούτζος, Ζαχαράκης, Καραούλας, Ντέκας.

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ Κέρκυρας - ΕΠΣ Ηπείρου 1-4

ΕΠΣ Άρτας - ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας 6-0

ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Λάρισας 0-1

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ Κέρκυρας - ΕΠΣ Ηπείρου 0-4

ΕΠΣ Άρτας - ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας 3-0

ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Λάρισας 0-1

*Ρεπό είχε η ΕΠΣ Θεσπρωτίας

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ Άρτας     10 -2   9

ΕΠΣ Λάρισας            9 -2     6

ΕΠΣ Ηπείρου*           5-3      3

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    3 -14   3

ΕΠΣ Τρικάλων           1 -2     2

ΕΠΣ Κέρκυρας*        1-4      1

ΕΠΣ Θεσπρωτίας*    2 -4     1

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ Ηπείρου*           5 -0     6

ΕΠΣ Αρτας     5 -1     6

ΕΠΣ Λάρισας            6 -2     6

ΕΠΣ Τρικάλων           4 -3     3

ΕΠΣ Θεσπρωτίας*    3 -4     3

ΕΠΣ Κέρκυρας*        2 -5     3

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    1 -11   0

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass