ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ Α2 ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΙΣ 17.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Αγώνας πρόκληση για την ΑΕΛ

* Κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια των «βυσσινί» και παράλληλα να βοηθήσουν, φέρνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, οικογένειες με αυξημένες ανάγκες * Νέο ξεκίνημα θα επιχειρήσει ο Γυμναστικός που πάει για το διπλό στη δυνατή έδρα του Φάρου Κερατσινίου *Ντεμπούτο Στ. Πέρκου στον πάγκο των «πρασίνων»

Δημοσίευση: 19 Νοε 2016 8:50

Σημαντικά παιχνίδια για τις λαρισινές ομάδες περιλαμβάνει η σημερινή 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Νεάπολης (17.00) τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανιώνιο, ενώ την ίδια ώρα ο Γυμναστικός θα δοκιμασθεί στη δυνατή έδρα του Φάρου Κερατσινίου, με τον τεχνικό Στέφανο Πέρκο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «πρασίνων».

Αναλυτικά:

Με στόχο αφενός να κάνει την υπέρβαση και αφετέρου να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις, η ΑΕΛ θα παραταχθεί σήμερα κόντρα στο μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, τον Πανιώνιο. Ένα παιχνίδι πρόκληση για τους «βυσσινί» που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στη μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, με δυνατό ρόστερ και παίκτες όπως οι Σακελλαρίου, Αλίχοτζιτς, Μπάρλος, Πελακάνος, Καρύδας, Νοέας, Μίχαλος κ.ά. και τον Νίκο Οικονόμου στον πάγκο της ομάδας.

Στην απέναντι πλευρά η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει μέσα από τη συμπαγή άμυνα να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και με τη συμπαράσταση του κόσμου να πετύχει αυτό που δεν έχει καταφέρει καμία έως τώρα ομάδα, δηλαδή να «σπάσει» το αήττητο του Πανιωνίου. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με τον αήττητο του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, έτσι ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι του Πανιωνίου, το οποίο στηρίζεται στη δύναμη και στην υπομονή. θα χρειαστούμε ηρεμία, αποφασιστικότητα και το γήπεδο γεμάτο, έτσι ώστε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Κουβελάς, Πολίτης, Καρατάσιος, Παπαχρήστος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον και Κουτίνας.

«ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΛ θα κάνει το παν για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, οι φίλαθλοι καλούνται να γεμίσουν τα καλάθια των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, που θα βρίσκονται στην είσοδο του κλειστού της Νεάπολης με τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες με αυξημένες ανάγκες μέσω του Δωρητηρίου Τροφίμων των εθελοντών. Όπως επισημαίνουν άλλωστε οι Ενεργοί Πολίτες: «Σ' αυτόν τον αγώνα, ο μεγάλος νικητής θα είναι η Ανθρωπιά και η Αλληλεγγύη».

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες είναι το σημερινό για τον ΓΣΛ. Από τη μία πλευρά το ντεμπούτο του νέου τεχνικού Στέφανου Πέρκου και από την άλλη η παρουσία του ισχυρού άνδρα του Φάρου Κερατσινίου Βαγγέλη Τσάπα στη θέση του προπονητή μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τζήμα. Κοινή συνισταμένη για τους δύο αντιπάλους η επιστροφή τους στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Η λαρισινή ομάδα που βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα, θα έχει πολύ δύσκολο έργο μέσα σε μία δυνατή έδρα. Μπορεί μεν οι γηπεδούχοι να παραταχθούν με απουσίες αφού δεν θα αγωνιστούν οι Βασιλόπουλος, Κακαρούδης (τους κρατήθηκαν τα δελτία στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό), Κατούφας και Μπατής (τραυματίες), ωστόσο ο Φάρος έχει βάθος στον πάγκο όπως επισήμανε και ο Στέφανος Πέρκος.

«Πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και με στόχο επίσης να επιστρέψουμε υγιείς, για να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει. Ο αγώνας με τον Φάρο έχει ιδιομορφίες. Άλλαξαν και εκείνοι προπονητή και ακούγεται πως την ομάδα θα κατεβάσει ο ίδιος ο πρόεδρός τους. Επίσης, έχουν κάποιες απώλειες αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα δυνατή και φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσει. Έχει βάθος στον πάγκο κάτι που δεν έχει ο Γυμναστικός».

Με εξαίρεση τον Τέλιο (που υποβλήθηκε σε επέμβαση) οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Κούτρας, Τσουράκης Τόζιος, Νίκολιτς, Χαιρετίδης, Μπέμπης, Γκιουλέκας, Τσούμας Γ., Τσούμας Σ., Γουμενόπουλος και Σπυρόπουλος.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17.00)

Αίολος Αστακού-Δούκας

Μαχητές Δόξα Π.-Εθνικός

ΑΕΛ-Πανιώνιος

Ηρακλής-Ψυχικό

Ηράκλειο-Παγκράτι

Καβάλα-Χολαργός

Φάρος-ΓΣ Λαρισαίων 1928

Αμύντας-Αρκαδικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανιώνιος           12           6 -0

Ηρακλής              11           5 -1

Δούκας 11           5 -1

ΑΕΛ        10           4 -2

Εθνικός 10           4 -2

Φάρος Κερατσινίου         10           4 -2

Αίολος Αστακού               10           4 -2

ΑΕ Ψυχικού        9             3 -3

Αμύντας               8             2 -4

Μαχητές Πεύκων             8             2 -4

ΑΕ Χολαργού      8             2 -4

Καβάλα 8             2 -4

Αρκαδικός           8             2 -4

ΓΣ Λαρισαίων 1928          7             1 -5

Παγκράτι             7             1 -5

Ηράκλειο             7             1 -5

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass