ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA (14:45)

Φιλικό της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα

* Αναβλήθηκε το αυριανό παιχνίδι στην Κατερίνη

Δημοσίευση: 19 Νοε 2016 9:36

Τον Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει σήμερα σε φιλική αναμέτρηση η ΑΕΛ, η οποία θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA, στις 14:45, καθώς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα έχουμε τελικά επανεκκίνηση το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου.

Θα είναι ένα καλό τεστ για τους «βυσσινί», ανεξάρτητα αν τις ομάδες χωρίζουν δυο κατηγορίες, διότι οι «κυανόλευκοι» πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπου μάλιστα διαθέτουν και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ρέντζας, Μονιάκης, Κόντορ, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ναβάρο, Λαμπρόπουλος, Μαρουκάκης, Ντοντό, Καπός, Αβραάμ, Ναζλίδης, Σουλιώτης, Μασούρας, Χοτζάλι, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Μακρής, Κεϊτά.

Εκτός έμεινε ο Πολ Ουρτάδο, που δεν προπονήθηκε, λόγω εμπύρετης ίωσης.

*Σημειώνεται πως η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη και θα γίνεται αποκλειστικά από τις κεντρικές εισόδους της δυτικής πτέρυγας του γηπέδου.

ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΡΑΚΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Χωρίς τον αρχηγό του Τάσο Κυριάκο, που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του, θα παραταχθεί σήμερα ο Απόλλων Λάρισας στο AEL FC ARENA.

Επίσης, για προληπτικούς λόγους, ο Σάκης Θεοδοσιάδης άφησε εκτός αποστολής τον Νίκο Συράκο, που συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Ερωτηματικό παραμένει το αν θα αγωνισθεί ο βασικός γκολκίπερ Γιάννης Φιρινίδης, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Για την ομάδα της Φιλιππούπολης ο αγώνας θα είναι ένα πολύ καλό τεστ, ενόψει της αναμέτρησης με το Ελευθεροχώρι Τρικάλων, που ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Στην αποστολή από τον Σάκη Θεοδοσιάδη, συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Τάσος Κουρδής, Σάββας, Ανδρέου, Χολέβας, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αγριόδημος, Ιβανίδης, Καμπέρης, Καμπλιώνης, Σουλίδης, Penta, Διβανές, Γεωργίου, Σαχινίδης, Κολοβός, Γκουντρουμπής, Μάρκου και αν είναι καλά ο Φιρινίδης.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Με ένα μόνο φιλικό θα βγει τελικά το Σαββατοκύριακο για την ΑΕΛ, λόγω του ορισμού των αγώνων Γ’ Εθνικής για την ερχόμενη Τετάρτη.

Έτσι λοιπόν αναβλήθηκε η αυριανή αναμέτρηση με τον Πιερικό του Μιχάλη Ζιώγα, που επρόκειτο να γίνει στην Κατερίνη και όλη η ομάδα θα μετέχει στην αποστολή του φιλικού με τον Απόλλωνα Λάρισας στο AEL FC ARENA.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11 ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΛ

Το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 12ης αγωνιστικής της Superleague, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 17:15 την αναμέτρηση της ΑΕΛ, με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια Novasports 3 HD

17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ Novasports 1 HD

19:30 ΑΕΚ-Πλατανιάς Novasports 2 HD

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

15:00 Ολυμπιακός-Κέρκυρα Novasports 2 HD

17:15 Λεβαδειακός-Ηρακλής Novasports 2 HD

17:15 Παναιτωλικός-Ξάνθη Novasports 3 HD

19:30 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός Novasports 1 HD

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

19:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Novasports 1 HD

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Μέχρι χθες το βράδυ στην ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πήγε κάποιο επίσημο έγγραφο για το πότε θα ορισθεί το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Σήμερα ίσως γίνει γνωστό το πότε θα γίνουν τα ματς για τη συγκεκριμένη αγωνιστική.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass