ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Σε νέο ρόλο ο Θωμάς Ναζλίδης

*Σαββατοκύριακο με φιλικά για τη λαρισινή ομάδα

Δημοσίευση: 18 Νοε 2016 11:54

Του Σωτ. Κέλλα

Το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει εθνικά πρωταθλήματα, αλλά αυτό δίνει την ευκαιρία στον τεχνικό της ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη να κάνει τις δοκιμές που θέλει ώστε η ΑΕΛ να παρουσιαστεί πιο δυνατή στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η λαρισινή ομάδα μπορεί οικονομικά να παθαίνει ζημιά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων, αλλά αγωνιστικά μπορεί να κερδίσει…

Τις σκέψεις του νέου τεχνικού της ομάδας θα τις δούμε μάλλον στο αυριανό φιλικό στο Ael Fc Arena(14.45) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου θα παίξουν οι θεωρητικά βασικοί, ενώ στο δεύτερο φιλικό στην Κατερίνη με τον Πιερικό θα παίξουν οι θεωρητικά αναπληρωματικοί.

Αυτό που μέχρι τώρα έδειξε να αλλάζει ο Τσιώλης είναι ο ρόλος του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Θωμά Ναζλίδη, που στα δυο συστήματα που ετοιμάζει, στο ένα το 4-3-3 θα παίζει πλάγια(λογικά μαζί με τον Ντοντό), ενώ στο άλλο το 4-4-1-1 θα αγωνίζεται πίσω από το σέντερ φορ.

Ο Ναζλίδης λοιπόν αλλάζει ρόλο, ενώ ένας ακόμα που ίσως δούμε σε καινούργια θέση είναι ο Ανδρέας Αβραάμ που έχει δυνατότητες να παίξει στη μεσαία γραμμή και να βοηθήσει περισσότερο απ’ότι όταν έπαιζε στα πλάγια.

Οι δυο αυτές αλλαγές θα υπάρξουν στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αυτό που δείχνει μέχρι τώρα ο Τσιώλης είναι ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο η μεσαία και η επιθετική γραμμή ενώ στην άμυνα όλα δείχνουν ξεκαθαρισμένα.

Τέλος, σε μια προσπάθεια ο Τσιώλης να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες(όσους δεν ήξερε από πέρυσι), αλλά και για να αποκτήσουν περισσότερη ομοιογένεια και καλύτερη διάθεση υπήρξε προχθές δείπνο που πρόσφερε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτης Κιούσσης.

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τα ιδιαιτέρως αργά αντανακλαστικά της Super League. Μπορεί οι «βυσσινί» να υπέθεταν με βεβαιότητα -όπως όλοι- ότι η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου δεν πρόκειται να διεξαχθεί, όμως ενημερώθηκαν επισήμως αργά χθες το βράδυ.

«Μετά τη σχετική επισυναπτόμενη - μεταξύ άλλων - απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, για επανέναρξη των εθνικών διοργανώσεων ποδοσφαίρου από τις 22/11, η Super League ενημέρωσε προ ολίγου τηλεφωνικά σε πρώτη φάση την ΠΑΕ ΑΕΛ, για την οριστική μη διεξαγωγή της αγωνιστικής του προσεχούς Σαββατοκύριακου» αναφέρει το ποστ που ανέβασε η ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass