ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ (1-3) ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ ΣΤΟ +6 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

Απόλυτος κυρίαρχος ο Αχιλλέας Φ.

*Στη 2η θέση και το Βλαχογιάννι που πέρασε με 3-1 από το Αργυροπούλι *Έκπληξη στον Τύρναβο όπου ο τοπικός Αστέρας επικράτησε του Οικονόμου με 3-1 *Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Αστραπή Ν. Π. με 2-1 επί της Αμυγδαλέας

Δημοσίευση: 14 Νοε 2016 11:34

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέτυχε τη νίκη της ημέρας στο ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ και έκανε ένα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα (έχοντας ένα εκρηκτικό πρώτο τρίλεπτο στο οποίο προηγήθηκε με 2-0) πέρασε από την Αγιά κερδίζοντας με 3-1 τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Δωτιέα και αύξησε τη διαφορά του στους 6 βαθμούς.

Η έκπληξη της ημέρας έγινε στον Τύρναβο όπου ο Αστέρας υποχρέωσε σε ήττα τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (3-1) σ’ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ημίωρη καθυστέρηση λόγω ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε στην προσκόμιση των δελτίων από τη γηπεδούχο ομάδα.

Η Δόξα Βλαχογιαννίου πέρασε από το Αργυροπούλι με 3-1 και έπιασε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Δωτιέα Αγιάς, την ανοδική της πορεία συνέχισε και η Δήμητρα Γιάννουλης η οποία επικράτησε στο Καλοχώρι της τοπικής Αναγέννησης με 2-0, ενώ στη Ν. Πολιτεία η Αστραπή έσπασε το ρόδι κερδίζοντας με 2-1 τον Αετό Αμυγδαλέας. Ο ΠΟΕ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας με 1-0 τον Τύρναβο 2005, ο τεχνικός Χρ. Χατζηλιάδης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Σμόλικα Φαλάνης μέσα στο «Γ. Μητσιμπόνας» με 2-0 επί της Λάρισας 2012, ενώ τέλος χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στη Φαλάνη ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον Αετό Μακρυχωρίου.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Ένα εκρηκτικό πρώτο τρίλεπτο έδωσε τη δυνατότητα στον Αχιλλέα Φαρσάλων να θέσει τις βάσεις για τη νίκη, την οποία «κλείδωσε» στο 72’, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας μέσα στην Αγιά.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ξεκίνησε το παιχνίδι με τον ιδανικότερο τρόπο και για να ακριβολογούμε με δύο γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 1ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα από τα αριστερά ο Οικονόμου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1), ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Λόλας που πήρε την μπάλα σε θέση έξω δεξιά, ελίχθηκε πολύ ωραία, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και ανετράπη από τον Τσακάλι κερδίζοντας πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Βούλγαρης γράφοντας έτσι το 0-2. Στο ενδιάμεσο (2ο λεπτό) ο Λόλας έχασε μεγάλη ευκαιρία με κοντινό πλασέ.

Ο Δωτιέας πάλεψε για το καλύτερο και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 12’ όταν ο Τσατσαλίδης ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Κουμπούρα κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος μειώνοντας σε 1-2. Όμως ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 39’ λόγω σοβαρών ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Με το 1-2 έληξε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους και απείλησαν τον αντίπαλό τους. Ο Αχιλλέας δεν ξεκίνησε καλά στο β’ μέρος, δεν μπόρεσε να πατήσει μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Δωτιέας, ο οποίος όμως παρά την πίεση που άσκησε δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση.

Τελικά στο 72’ μέτρησε η αποφασιστικότητα δύο ποδοσφαιριστών των φιλοξενουμένων. Ο Νάστας που είχε μπει ως αλλαγή στο 63’, βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια λίγο έξω από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, έβγαλε τη σέντρα στον Λόλα που με ωραίο στοπάρισμα με το στήθος και άψογο τελείωμα έγραψε το 1-3.

Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί, ο Αχιλλέας απέβαλε το άγχος, κοντρόλαρε τον ρυθμό και δεν επέτρεψε να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τζήλος με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Καρακώστα (πολύ καλοί).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε χθες στο γήπεδο Αγιάς για να παρακολουθήσει το ντέρμπι. Περί τους 400 φιλάθλους έδωσαν το "παρών", μεταξύ των οποίων και αρκετοί από τα Φάρσαλα. Υπήρξε κάποια στιγμή ένταση στην κερκίδα, αλλά η παρουσία της αστυνομίας δεν επέτρεψε να δημιουργηθεί κάτι το σοβαρό.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσανάς): Φαρμάκας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος, Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Τσατσαλίδης (39’ λ.τ. Μπόντε), Ντακούλας, Παππάς (83’ λ.τ. Χονδροδήμος), Φιλιππούλης (86’ Γιαννακός), Χαλάτσης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κουμπούρας, Τλούπας (52’ Μεζίνι, 72’ Περήφανος), Ρέψης (63’ Νάστας), Λόλλας, Βούλγαρης.

ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ Η ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη σερί νίκη για τη Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη φορά η ομάδα του Νίκου Φακίτσα πέρασε από το Αργυροπούλι κερδίζοντας 3-1 την τοπική Δόξα η οποία αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις.

Στο 38’ ο Δ. Κοντοθανάσης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ με την έναρξη του β’ μέρους (46’), ο Τόλιος, ύστερα από εκπληκτική πάσα του Δ. Κοντοθανάση από τα αριστερά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν προς στιγμή σε 1-2 στο 55’ με τον Τσούτσα (στο γκολ αυτό διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ οι φιλοξενούμενοι), για να φτάσουμε στο 62’ όταν ο Λιόλιος έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Ζηρδέλης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία εξέφρασε η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Σ. Χαρισούλης, Καρράς, Κούλπας, Ριζούλης, Μπαχτσιβάνος, Χατζής, Σιαμαντούρας (80’ Τσίτσιας), Σχοινάς, Ζάχος, Τσούτσας, Γκουρτζούμης (46’ Γ. Χαρισούλης).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Γεωργαντζιάς, Αλεξίου, Σουφχάρας, Βάλλας, Αθανασούλης (87’ Λάκης), Λιόλιος, Βρ. Κοντοθανάσης (75’ Ν. Σαπουνάς), Ζηρδέλης, Δ. Κοντοθανάσης, Τόλιος (79’ Θανασούλης).

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αστέρας Τυρνάβου έκανε την έκπληξη της ημέρας καθώς υποχρέωσε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης σε ήττα με 3-1. Οι παίκτες του Αποστόλη Κορομηλά έπαιξαν με πάθος και θέληση για τη νίκη και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους στο 16’ όταν ο Ε. Γκαραγκούνης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 32’ όταν ο Τάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν αλλά κατάφεραν να γίνουν ουσιαστικοί στο τελευταίο τέταρτο όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς στο 75’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Α. Πάσος.

Στο 83’ το σουτ του Παπαγιαννούλη αποκρούστηκε από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 87’ ο Χάμος μείωσε σε 2-1. Στο 89’ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 με ένα βραζιλιάνικο γκολ του Γαλάνη. Ο παίκτης του Αστέρα βλέποντας εκτός εστίας τον Νούσια με εντυπωσιακό σουτ από τη γραμμή του κέντρου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σφράγισε την πολύτιμη νίκη της ομάδας του.

Παράπονα για τον διαιτητή Βλιώρα και τον α’ βοηθό Ακρίβο εξέφρασαν οι του Οικονόμου, πολύ καλός ο β’ Πατέτσιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση, καθώς οι γηπεδούχοι προσκόμισαν τα δελτία στις 15.15 εξαιτίας ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε. Πάντως ο Αστέρας από την πλευρά του ευχαριστεί την ομάδα του Οικονόμου για την κατανόηση που επέδειξε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Κορομηλάς): Στάμος, Χ. Γκαραγκούνης, Α. Πάσος, Λάζος, Μπαντής (85’ Μαυρίδης), Καρακώστας, Τάκης, Τσακίρης, Γαλάνης, Ε. Γκαραγκούνης, Β. Πάσος (59’ Σπ. Γκαραγκούνης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Μιφτάρι (46’ Μπουμπουνάρας), Καραΐσκος (60’ λ.τ. Τζούργκανος), Σαπάκος (33’ Παληγιάννης), Μόσχος, Παπαγιαννούλης, Νάνος, Καλφούντζος, Φτίκας, Καραγκούνης, Χάμος.

ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στην επανάληψη ζεστάθηκε η μηχανή της Δήμητρας Γιάννουλης η οποία πέρασε νικηφόρα από το Καλοχώρι (0-2).

Στο 61’ ο Σπανός μετά από πολύ ωραία ενέργεια και αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 67’ μετά από σουτ του Σπανού και απόκρουση του Μαρδάνη, ο Αμπατζίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Στο 85’ ο Κοταρέλας έχασε τετ α τετ με τον Μαρδάνη να αποσοβεί τον κίνδυνο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Μαρδάνης, Δούρος (72’ Παιδής), Κόκοβας, Νεστορίδης, Λιούσκας, Τσεκούρας (64’ Δάκτυλας), Τσιαντούλης, Τσιάτας, Μακρής, Πούτας, Σπυρόπουλος (60’ Σαΐτης).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Γκουντρουμπής, Ντούφας, Εμμανουήλ, Καραγιώργος (36’ λ.τ. Μπαμπάλης), Γκατζούλης, Θώμος, Αμπατζίδης (87’ Ντάλλας), Κοταρέλας, Χατζηγρηγορίου, Μπαρούτας (33’ λ.τ. Σπανός).

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ Η ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία ήρθαν στο στρατόπεδο της Αστραπής Ν. Πολιτείας η οποία πανηγύρισε χθες την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-1 επί του Αετού Αμυγδαλέας. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος, με τον επιθετικό Φούντα να σκοράρει δις στην πρώτη εμφάνιση με την πορτοκαλί φανέλα.

Στο 7ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς της Αστραπής με πλασέ από το ύψος του πέναλτι (μετά από σέντρα του Καλτσά και κεφαλιά πάσα του Κυριάκου) έγραψε το 1-0, ενώ στο 50’, ύστερα από κάθετη πάσα του Κυριάκου, βγήκε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι που πάλεψαν για το καλύτερο είχαν ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Πρίφτη, ενώ στο 63’ μπήκαν ξανά στο παιχνίδι όταν ο Δημητρέλης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1.

Παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν από την πλευρά του Αετού ιδιαίτερα για κάποιες περιπτώσεις οφσάιντ.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Στεργιάδης): Παπαδημητρίου, Σιάρκος, Παπαμάνος, Αλεξανδρής, Μούτσιος (46’ Ζαφειρούλης), Κολιοφούτης, Μπατζέλας, Βενέτης, Φούντας (66’ Γερακίνης), Καλτσάς (90’ Ρουσσάς), Κυριάκος.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης, Ευαγγελούλης (55’ Δημητρέλης), Πρίφτης, Πολύζος, Υφαντής, Λουκανίκας (64’ Κορλός), Καρβούνης, Κουρούκας, Ανδριανόπουλος (80’ Τεκέδης), Αντωνόπουλος.

«ΦΤΩΧΟ» 1-0 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μετά από ένα αγώνα, που… δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, με λίγες φάσεις και στις δύο εστίες, αλλά με δυνατές μονομαχίες και αγωνιστικότητα και από τους δύο αντιπάλους, η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας κατάφερε να επικρατήσει του Τυρνάβου 2005 με το «φτωχό» 1-0. Ελπιδοφόρο στοιχείο ήταν η παρουσία δεκάδων φιλάθλων κυρίως από την Ελασσόνα και τον γειτονικό Τύρναβο, στις κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας, που έδωσαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς φανατισμούς, το δικό τους «χρώμα» στην αναμέτρηση. Ακόμα μια απόδειξη πως τα γειτονικά ντέρμπι φέρνουν αρκετό κόσμο στα γήπεδα της περιοχής.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή παίζοντας έξυπνα, μεθοδικά και συγκρατημένα κατάφερε να προηγηθεί στο α’ ημίχρονο, κάτι που άνοιξε τον δρόμο για ακόμη ένα πολύτιμο «τρίποντο», που τελικά κράτησε και «σφράγισε» στο β’ ημίχρονο, τότε που η ομάδα του Χρήστου Λόλα πίεσε και προσπάθησε χωρίς όμως επιτυχία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 39ο λεπτό. Ο Ματούλας εκτέλεσε κόρνερ που δημιούργησε «αναταραχή» στην περιοχή των φιλοξενουμένων, η μπάλα κατέληξε στη συνέχεια στα πόδια του προωθημένου Περτζιόνι, που με ωραίο πλασέ – προβολή έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, μέσα σε πανηγυρισμούς.

Οι Ελασσονίτες πήραν μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» και ήδη στρέφουν τα βλέμματα τους στο εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου, τότε που θα αναμετρηθούν με τον φιλόδοξο Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους είχαν οι Ματούλας (5’, 9’, 30’) και Τσένος (81’), ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Πατσιωτός (1’, 24’), Τζιόλας (31’) και Γανός (74’).

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Ντελέζος, Τσατσαρώνης, Δεδικούσης.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Ουσταμπασίδης, Νικολαϊδης(60΄ Τατεσμερίδης), Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μπούσιας(λ.τ. 74΄ Μάρκου), Συνάπαλος, Μπαλαμώτης, Τσιάγκος(56΄ Μπέλτσιος), Ματούλας, Τσένος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Ροντούλης, Καλέσης Απόστ.(73΄ Καλέσης Αχιλ.), Αυλογιάρης, Ντουνούλης(83΄ Ουγιάρος), Καρακάνος, Γανός, Γκαντρής(87΄ Φιλίππου), Τζιόλας, Πατσιτός, Βλιώρας.

                                                                 Ι. Μουκίδης

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στη Φαλάνη, όπου Φαλανιακός και Αετός Μακρυχωρίου έμειναν στο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 25΄με τον Ντανίκα που σούταρε από καλό σημείο αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 35΄με τον Πάσιο, που σούταρε άουτ. Επίσης στο 40΄από πάσα του Φουσίκα, ο Πάσιος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να «κλέψουν» τη νίκη, χωρίς να τα καταφέρουν.

Με σουτ ο Χρήστος Λυγούρας στο 62΄έστειλε την μπάλα άουτ και στο 68΄ο Πάσιος που μπήκε από αριστερά, καθυστέρησε να γυρίσει την μπάλα στον Παναγιώτη Φουσίκα και με μπλονζόν αυτοθυσίας, ο Καλαμάτας τού πήρε την «μπουκιά από το στόμα».

Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε κι ενώ ο Αετός ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, από πάσα του Πάσιου ο Αργύρης πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με υπόδειξη του επόπτη κ.Μάνου, απόφαση με την οποία διαφώνησαν οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά προς τη λήξη του, στο 90΄ο Γιάννης Κόκκινος του Φαλανιακού με φοβερό σουτ από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πουτσιάκα και στην αντεπίθεση του Μακρυχωρίου, από σέντρα ακριβείας του Γκαμπέτα, με κεφαλιά από κοντά ο Πάσιος έχασε μοναδική ευκαιρία στο 90’ +1, για να πετύχει το 0-1 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία η Μάχη Τσιοφλίκη, που είχε συνεργάτες τον Ηλία Νατσιούλα με τον Βασίλη Μάνο.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Φερραίος Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας, Γκάζι, Αλατάς Δ. (40′ λ.τ. Αλατάς Ι.), Πανταζής Γ., Λιλολάρι, Κλούρας, Βαρσάμης, Λυγούρας Χρ.(77΄Κόκκινος), Παπαγεωργίου, Ντανίκας(51΄Αλεξανδρής).

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Γιάννης Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Γκαμπέτας, Τίκος, Δάσσιος Ι. (25′ λ.τ. Μπουζώνας), Χριστιανίδης, Παυλόπουλος, Μάντζιαρης(90’ +2 Καρβούνης), Κουσιάς(90’ +3 Τζίκα), Φουσίκας, Πάσιος, Αργύρης.

                                                                                 ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Στις νικηφόρες εμφανίσεις, μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, επέστρεψε ο Σμόλικας Φαλάνης, που πέρασε από τη δυνατή έδρα της Λάρισας 2012 (0-2).

Ήταν η πρώτη νίκη για τον Χρήστο Χατζηλιάδη στον πάγκο των «πρασίνων», με τον Τσιρβούλη να ανοίγει το σκορ στο 9’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κακαβίτση. Στο 65’ ο Β. Τανάγιας είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 78’ ο Κακαβίτσης με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Χρ. Κολοβού διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Θ. Αργυρούλης): Μ. Γεωργούλας, Αντ. Φλώρος (46’ Κόκκινος), Π. Κίτσιος, Παντ. Φλώρος (78’ Ε. Σκέντζας), Παν. Φλώρος, Βαλ. Φλώρος, Δ. Κίτσιος, Θ. Γεωργούλας, Π. Σκέντζας (46’ Στρατής), Τσιάκος, Μάντζας

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Χάμος, Παπαδάμος, Μανακούσιος Θ. (82’ Κωτούλας), Κολοβός Κ., Σκούπρας, Κολοβός Χρ., Τανάγιας Χρ., Τσιρβούλης, Κόκρας, Κακαβίτσης (90’ λ.τ. Θεοχάρης), Τανάγας Β. (70’ Τανάγιας Γ.).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καλοχώρι - Δήμητρα Γιάνν.  0-2

Δωτιέας Αγιάς - Αχιλλέας Φ.            1-3

Λάρισα 2012 – Σμόλικας     0-2

Αστέρας Τυρν. – Οικονόμος            3-1

Αστραπή Ν. Π.- Αμυγδαλέα 2-1

ΠΟ Ελασσόνας - Τύρναβος 2005   1-0

Αργυροπούλι – Βλαχογιάννι            1-3

Φαλανιακός – Μακρυχώρι    0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ     

Αχιλλέας Φ.    32-6    26

Βλαχογιάννι    18-9    20

Δωτιέας Αγιάς           21-13  20

Οικονόμος      12-12  18

Δήμητρα Γιάνν.           18-10  17

Αμυγδαλέα     16-12  15

Τύρναβος 2005         12-10  15

Αργυροπούλι 14-14  14

ΠΟ Ελασσόνας         12-13  14

Σμόλικας        16-16  12

Καλοχώρι       11-15  12

Μακρυχώρι    10-14  11

Λάρισα 2012 9-14    10

Φαλανιακός    12-18  8

Αστέρας Τυρν.           10-34  6

Αστραπή Ν. Π.           8-21    5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/11, 15:00)

Δωτιέας Αγιάς - Λάρισα 2012

Αχιλλέας Φ. - Αστέρας Τυρν.

Σμόλικας - Αστραπή Ν. Π.

Οικονόμος - ΠΟ Ελασσόνας

Αμυγδαλέα - Αργυροπούλι

Τύρναβος 2005 – Φαλανιακός

Βλαχογιάννι - Καλοχώρι

Δήμητρα Γιάνν. – Μακρυχώρι

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Πλησιάζει ο Τσατσαλίδης

Στο ένα γκολ πλησίασε τον επιθετικό του Αχιλλέα Φ., Θανάση Παλάσκα, ο Γιώργος Τσατσαλίδης του Δωτιέα Αγιάς που στο χθεσινό ντέρμπι σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του. Αναλυτικά οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Α’ ΕΠΣΛ μετά και τη 10η αγωνιστική:

12 γκολ: Παλάσκας (Αχιλλέας Φ.)

11 γκολ: Τσατσαλίδης (Δωτιέας Αγιάς)

6 γκολ: Βούλγαρης, Λόλας (Αχιλλέας Φ.), Ζηρδέλης (Βλαχογιάννι), Τσούτσας (Αργυροπούλι).

5 γκολ: Κοταρέλας (Δήμητρα Γιάνν.), Κουρούκας (Αμυγδαλέα), Τζιόλας (Τύρναβος 2005), Ματούλας (Π.Ο.Ε).

4 γκολ: Λιόλιος, Τόλιος (Βλαχογιάννι), Τ. Χατζηγρηγορίου (Δήμητρα Γιάνν.), Τσιάκος (Λάρισα 2012), Παπαγεωργίου (Φαλανιακός), Ε. Γκαραγκούνης (Αστέρας Τυρν.), Φούντας (Αστραπή Ν.Π.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass