Καταγγελία ΑΟ Μαυροβουνίου για "φίλαθλο" με μαχαίρι!

Δημοσίευση: 13 Νοε 2016 21:12 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Νοε 2016 22:11

"Φίλαθλο" της Δόξας Υπέρειας ότι έβγαλε μαχαίρι καταγγέλλει η διοίκηση του Α.Ο.Μαυροβουνίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό αγώνα της Β΄ΕΠΣΛ ανάμεσα στις δυο ομάδες και ενημερώθηκαν τόσο η αστυνομία, όσο και η διοίκηση της ΕΠΣΛ.

Χαρακτηριστικά στην καταγγελία του Μαυροβουνίου, επισημαίνονται τα εξής:

«Εικόνες που όχι απλά δεν τιμούν, αλλά τραυματίζουν βάναυσα το αθλητικό ιδεώδες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδό μας το μεσημέρι της Κυριακής. Εκεί όπου ένας «φίλαθλος» της Δόξας Υπέρειας, ομάδας με την οποία αγωνίζονταν ο Α.Ο. Μαυροβουνίου, «έβγαλε μαχαίρι» και προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Μπροστά σε μικρά παιδιά και γυναίκες, ο άνθρωπος αυτός εάν δεν παρενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι τόσο από τους φιλάθλους της Υπέρειας, όσο και από του Μαυροβουνίου, θα μπορούσε να είχε βλάψει ανθρώπινη ζωή!

Κι όλα αυτά, σε έναν αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Σύσσωμος ο Α.Ο. Μαυροβουνίου καταδικάζει αυτή την εκτός λογικής ενέργεια και ζητά από κάθε υγιή φίλαθλο να απομονώσει κάθε σταγονίδιο βίας και χουλιγκανισμού από τα γήπεδα όπου αθλούνται τα παιδιά μας και ανθίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Από την άλλη, το περιστατικό αυτό οφείλει να προβληματίσει τόσο την πολιτεία, αλλά και τους διοικούντες στο ποδόσφαιρο, ώστε να αναληφθούν άμεσα οι δέουσες πρωτοβουλίες που θα αποτρέψουν στο μέλλον ένα τέτοιο νοσηρό φαινόμενο.

Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα και η κοινωνία μας, οφείλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον ανιδιοτελή, ερασιτεχνικό αθλητισμό, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε οι χώροι άθλησης να αποτελούν πνεύμονες ζωής και όχι χώροι τέλεσης εγκληματικών πράξεων».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass