ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ…ΔΙΑΚΟΠΗΣ

«Την επόμενη Κυριακή παίζουμε…»

*«Ενημέρωσα τον κ. Τσιώλη και τους συνεργάτες του»

Δημοσίευση: 12 Νοε 2016 10:30

Του Σωτ. Κέλλα

Τη διακοπή της… διακοπής της απόφασης για να σταματήσουν τα εθνικά πρωταθλήματα προαναγγέλλει με χθεσινή του δήλωση στην «Ελευθερία» ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που μάλιστα ενημέρωσε και τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου.

Χαρακτηριστικά τόνισε: Είμαι βέβαιος ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά πρωτάθλημα και θα αποφασιστεί η διακοπή της διακοπής της απόφασης της αναστολής των εθνικών πρωταθλημάτων. Ενημέρωσα σχετικά τον κ. Τσιώλη και τους συνεργάτες του ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά στις 20 Νοεμβρίου.

Αυτό είναι αποτέλεσμα προσωπικών μου επαφών με το περιβάλλον αυτών που αποφάσισαν την αναστολή των πρωταθλημάτων.

Θέλω να τονίσω ότι χθες είχα μια συζήτηση με τον αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ Νικόλαο Μπαρτζή με τον οποίο ανταλλάξαμε απόψεις και διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι έχουν μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε εκ νέου.

Εμάς προσωπικά δεν μας συμφέρει από καμία άποψη η διακοπή του πρωταθλήματος αφού βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό.

Και κάτι ακόμα, όπως αποδείξαμε στον αγώνα του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό, ότι παίζουμε για τη νίκη, το ίδιο θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια.»

Ο ΝΤΟΝΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ

Αγωνιστικά η ομάδα χθες είχε μία προπόνηση και το ευχάριστο είναι η άνοδος ρυθμού από Ντοντό που μάλλον παίζει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 20 Νοεμβρίου (αν γίνει) ενώ ελαφρύ τρέξιμο έκανε ο Ναζλίδης μετά την μικροεπέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο πέλμα.

Ο Κοντόρ αποδείχθηκε «Αγγλος» στην επιστροφή του στην ομάδα μετά την άδεια που πήρε ενώ απουσίαζε ο Αβραάμ που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Κύπρου.

Τέλος, σήμερα θα γίνουν δυο προπονήσεις και αύριο η ανδρική ομάδα θα παίξει με την Κ20 στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Σημειώνεται πως η αλλαγή ώρας (αρχικά αυτό το φιλικό είχε προγραμματιστεί για τις 4 μ.μ.) οφείλεται στη διεξαγωγή το απόγευμα της Κυριακής πλήρους αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΛ και επιθυμία της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να διευκολύνει όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά την δραστηριότητα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού.

ΣΕ «ΝΑΥΑΓΙΟ»

Σε «ναυάγιο» κατέληξε η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βέροια, για συνάντηση της «Κίνησης των 12» στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» που είχαν προσκαλέσει και τους τέσσερις «μεγάλους» στη συνάντηση του Σαββατοκύριακου εξέδωσαν ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως η πρωτοβουλία της, σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Βέροια, για τη διοργάνωση το προσεχές Σαββατοκύριακο συνδιάσκεψης με τη συμμετοχή όλων των ΠΑΕ της Super League, δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων των περισσοτέρων ιδιοκτητών, προέδρων και στελεχών.

Αναγνωρίζοντας και κατανοώντας το απρόοπτο της πρόσκλησης, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεσμεύεται να επανέλθει το συντομότερο, με μια ανάλογη συνδιάσκεψη για το ποδόσφαιρο, αφού πιστεύουμε ακράδαντα πως μόνο με τη σύμφωνη γνώμη όλων πάνω σε θεμελιώδη ζητήματα θα μπορέσουμε να κάνουμε λόγο στο μέλλον για σοβαρά και αξιόπιστα πρωταθλήματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass