ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ανεβάζει στροφές ο Ντοντό

* Μεθαύριο Κυριακή φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ-20

Δημοσίευση: 11 Νοε 2016 10:55

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με διπλή προπόνηση συνέχισε χθες την προετοιμασία της η ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι την Κυριακή δεν θα υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις, λόγω της αναστολής των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, για την εμπρηστική επίθεση στην οικία του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα.

Οι «βυσσινί» προπονούνται απερίσπαστα ώστε να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες εντόπισε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Σάκης Τσιώλης στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το πρωί στο προπονητήριο των Δέντρων οι παίκτες εκτέλεσαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, διαλειμματικού χαρακτήρα, ενώ το απόγευμα έγιναν κυρίως ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με την μπάλα.

Το ευχάριστο είναι πως ο Ντοντό συνεχώς ανεβάζει στροφές, πήρε μέρος χθες κανονικά σε μεγάλο μέρος της προπόνησης και αναμένεται να επανέλθει στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου(15:00).

Όσον αφορά στο Θωμά Ναζλίδη που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πέλμα, χθες προπονήθηκε στο γυμναστήριο και αύριο που λογικά θα επουλωθεί η πληγή του, θα πάρει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

Χθες το βράδυ επέστρεψε και ο Οούσου - Ανσά Κοντόρ από τη Σερβία όπου είχε μεταβεί για προσωπικές του υποθέσεις και θα πάρει μέρος στη σημερινή πρωινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και χθες ο Άγγελος Καρατάσιος, που βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας.

Αύριο θα γίνουν δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Κ-20, παιχνίδι που θα γίνει στα Δένδρα ή στο AEL FC ARENA, κάτι που θα οριστικοποιηθεί σήμερα όπως και η ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Σημειώνεται πως απουσιάζει ο Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Κύπρου.

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε ο Κύπριος μέσος, τόνισε πως υπάρχει η προοπτική να γίνει ξανά μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ με τον κόσμο που έχει, ευχαριστώντας τον πρώην τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη και τη διοίκηση των «βυσσινί», για τη δυνατότητα που του έδωσαν να αγωνισθεί στη μεγάλη αυτή ομάδα της Ελλάδας.

* Εν τω μεταξύ, σήμερα θα βγούνε τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που έκαναν οι παίκτες για να δει η τεχνική ηγεσία την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και αν χρειάζεται να διαμορφωθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass