ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Αγωνιστικά καλή, οικονομικά άσχημη

Δημοσίευση: 10 Νοε 2016 10:35

Του Σωτ. Κέλλα

Γλυκόπικρη ήταν η «γεύση» της απόφασης της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ για διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων. Γλυκιά αγωνιστικά και πικρή οικονομικά.

Σίγουρα η ΑΕΛ με νέο τεχνικό τον Σάκη Τσιώλη όσο διαρκεί η διακοπή του πρωταθλήματος θα δοθεί η ευκαιρία στους παίκτες της ομάδας να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του νέου προπονητή ενώ και αυτός θα δώσει το στίγμα του στην τακτική που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του σε σχέση με τον προκάτοχο του Άγγελο Αναστασιάδη.

Παράλληλα με τις εξετάσεις που άρχισαν από χθες οι παίκτες(αιματολογικές αρχικά) θα δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσει ο προπονητής σε ποιο επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται από ιατρικής και εργομετρικής πλευράς.

Οικονομικά βέβαια η διακοπή του πρωταθλήματος με δεδομένη και την αρχική απόφαση του συνδρομητικού καναλιού που έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος να σταματήσει τις δόσεις των χρημάτων όποτε υπάρχει διακοπή θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Η ΑΕΛ που είναι μια ομάδα δεν θα έχει από πουθενά έσοδα(σε σχέση με αυτές που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) ενώ τεχνική ηγεσία και παίκτες θα συνεχίσουν να εργάζονται. Και σε μια περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης αυτό αποτελεί σημαντικό θέμα.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΝΑΖΛΙΔΗΣ

Χθες το πρωί οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν αιματολογικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα προπόνηση από την οποία απουσίαζαν ο αδειούχος Κοντόρ και ο Ανδρέας Αβραάμ που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Κύπρου.

Επίσης απουσίαζε ο Ναζλίδης που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πέλμα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μέρες.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ συνεχίζεται σήμερα με δύο προπονήσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass