ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τσιώλης: Ικανοποιημένος

* Μαντζουράκης: «Δύσκολο το πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 07 Νοε 2016 10:36

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο τεχνικοί δήλωσαν τα εξής:

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ: «Έμεινα ικανοποιημένος από τη βελτίωση της ομάδας σε αυτό το ματς, παρόλο που δουλεύουμε μαζί λίγες μέρες. Η ΑΕΛ λειτουργούσε σε όλες τις γραμμές σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους που οπισθοχωρήσαμε, σε όλο το υπόλοιπο ματς εμείς ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι. Δημιουργούσαμε συνέχεια τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα όμως δεν καταφέραμε να βγάλουμε καλύτερες τελικές πάσες για να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Δεχτήκαμε τυχαία ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά. Ισοφαρίσαμε νωρίς στο σκορ με το γκολ του Ναζλίδη και γενικά είχαμε μία θετική εικόνα στο δεύτερο μέρος του αγώνα και αν καταφέρναμε να περάσουμε τις τελικές πάσες στις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε τότε θα είχαμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε το ματς. Μας αδικεί το αποτέλεσμα κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Κρατάμε τα θετικά μηνύματα αυτού του αγώνα από τη συνολική εικόνα μας. Επικεντρωνόμαστε σε ένα δεκαπενθήμερο με πολλή δουλειά για να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως θα είναι όλα. Το φετινό πρωτάθλημα – θα το επαναλάβω- θα είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες είναι καλές και φαίνεται ότι το επίπεδο αρχίζει και ισορροπεί από κάτω προς τα πάνω. Σε ένα παιχνίδι δύσκολο είχαμε παίκτες με αγωνιστική ταυτότητα και πάθος στο παιχνίδι τους παρ’ όλο που φάνηκε ότι ήταν επηρεασμένοι από την ήττα της περασμένης εβδομάδας. Δούλεψαν, ήταν καλύτεροι και δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Κρίνονται στη λεπτομέρεια…

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Τσιώλης πήγε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες του συγχαρητήρια αλλά όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια στη Σούπερ Λίγκα . Δυσαρεστήθηκε για τον τρόπο που έβαλε το δεύτερο γκολ ο Μαρκόφσκι ενώ είπε στον Αβραάμ ότι στο 80’ έπρεπε να σουτάρει και να τελειώσει τη φάση αντί να δώσει πάσα.

Πάντως όλοι παραδέχθηκαν ότι ήταν η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας.

* Η ομάδα στην επιστροφή γευμάτισε στη Ναύπακτο.

* Ο Φατιόν συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα αγωνισθεί κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών

Οι σκόρερ στις συναντήσεις της 10ης αγωνιστικής:

*ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 1-2

(63’ Ζάιρο - 72’ Φαρίνια, 77’ Μάσα)

*Λεβαδειακός-Ξάνθη       1-1

(80’ Ουόν - 22’ Γιουνές)

*ΑΕΚ-Ατρόμητος            2-2

(3’ Μάνταλος, 60’ Πατίτο - 71’ Λε Ταλέκ, 74’ Ούμπιδες)

*Παναιτωλικός-ΑΕΛ        2-1

(41’ Ουάρντα, 85’ Μαρκόφσκι - 54’ Ναζλίδης)

*Πανιώνιος-ΠΑΟΚ           1-0

(14’ Ανσαριφάρντ)

*Κέρκυρα-Βέροια           2-0

(52’ Μαλόν, 62’ Τουράμ)

*Ολυμπιακός-Παμαθηναϊκός        3-0

(21’ Μποτία, 26’ Ελγιουνούσι, 44’ Ιντέγε)

Ηρακλής-Πλατανιάς        Σήμερα(7.30 μ.μ.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

1. Ολυμπιακός   21

2. Παναθηναϊκός            14

3. ΠΑΣ Γιάννινα  13-7αγ.

4. Πανιώνιος       13

5. ΑΕΚ  12

6. ΠΑΟΚ           11

7. Ατρόμητος     11

8. Παναιτωλικός 11

9. Ξάνθη            10

10. Κέρκυρα      10

11. Πλατανιάς    9-7αγ.

12. Αστέρας Τρίπολης    9

13. ΑΕΛ            8

14. Λεβαδειακός            8-7αγ.

15. Βέροια         6

16. Ηρακλής      2-7αγ.

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

15:00 Ηρακλής-Κέρκυρα

17:15 Βέροια-Λεβαδειακός

19:30 Πλατανιάς-Ολυμπιακός

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

15:00 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός

17:15 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

19:30 Ατρόμητος-Πανιώνιος

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

7 ΓΚΟΛ: Ιντέγε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

5 ΓΚΟΛ: Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα)

4 ΓΚΟΛ: Ούμπιδες (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Λέτο, Μπεργκ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ανσαριφάφρντ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

3 ΓΚΟΛ: Ναζλίδης (ΑΕΛ), Τουράμ (ΚΕΡΚΥΡΑ), Γιουνές (ΞΑΝΘΗ), Μιλιβόγεβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Τόνι Σίλβα (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Λεντέσμα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ουάρντα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

2 ΓΚΟΛ: Μάνταλος, Αλμέιδα, Πλατέλλας (ΑΕΚ), Αβραάμ (ΑΕΛ), Ιωαννίδης (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Τόνσο (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Βίτι (ΒΕΡΟΙΑ), Λεοζίνιο, Λουκίνας (ΗΡΑΚΛΗΣ),Π. Γιακουμάκης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Σεμπά, Μποτία (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μαρκόφσκι, Μάρκος Πάουλο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Φούντας (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Κουλούρης, Ροντρίγκες (ΠΑΟΚ), Μαμπουλού (ΠΑΣ Γιάννινα), Γιακουμάκης, Μανούσος (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

1 ΓΚΟΛ: Ντίντακ, Μπακασέτας, Βάργκας (ΑΕΚ), Γκόλιας, Ντοντό, Βαρέλα (ΑΕΛ), Λε Ταλέκ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Καλτσάς, Μάσα, Φαρίνια, Νίκο Φερνάντες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βίτι, Καπετάνος, Μπαλάφας (ΒΕΡΟΙΑ), Λάμπρου, Λεοζίνιο (ΗΡΑΚΛΗΣ), Αρναρέλης, Ντουαλά, Επστάιν, Μαλόν (ΚΕΡΚΥΡΑ), Ουόν, Μάντζιος, Καραχάλιος (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Ντε Λούκας, Βασιλακάκης (Ξάνθη), Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Ελγιουνούσι (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γουακάσο, Λουντ, Εμποκού (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Φερέιρα, Μ.Ροντρίγκες, Τομανέ, Ρόσα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μασούντ, Σοτζαέι, Ρισβάνης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μπίσεσβαρ, Βαρέλα, Μάτος (ΠΑΟΚ), Γιάκος, Ακόστα, Ζαΐρο, Βιδάλ (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αυτογκολ: Βάντερσον (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ), Βαρέλα (ΠΑΟΚ)

Πρώτη αθλητική εμφάνιση

του υφυπουργού Αθλητισμού

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, νέος υφυπουργός Αθλητισμού, βρέθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Πανιώνιος-ΠΑΟΚ. Ο κ. Βασιλειάδης συνοδευόταν από τον υπουργό ψηφιακής πολιτικής κ. Νίκο Παππά και τους υποδέχτηκαν με θέρμη οι άνθρωποι των "κυανέρυθρων".

Μεταξύ άλλων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Σκίμπε μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Τσάνα ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Αχιλλέας Μπέος!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass