Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΛΑΝΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ 3-0 ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Στο +3 ο Αχιλλέας Φ., μεγάλη νίκη του Οικονόμου

*Στην Τσαριτσάνη «έσπασε» το αήττητο του Δωτιέα με την ομάδα του Κ. Κατσάρα να πετυχαίνει μεγάλη νίκη με 3-1 αναγκάζοντας τους «ερυθρόλευκους» να υποχωρήσουν στη 2η θέση *Παρελθόν για την ομάδα της Αγιάς ο τεχνικός Κ. Τσότσος *Σημαντικές νίκες πέτυχαν Βλαχογιάννι, Τύρναβος 2005, Δήμητρα Γιάνν., Καλοχώρι και Μακρυχώρι *Ισοπαλία στην Αμυγδαλέα

Δημοσίευση: 07 Νοε 2016 10:04

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων φιγουράρει εκ νέου μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 9 αγωνιστικές και μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι της Αγιάς.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα πέρασε (όπως και στο κύπελλο) από τη Φαλάνη κερδίζοντας με 3-0 τον Σμόλικα και ξέφυγε στο +3 μετά την ήττα του Δωτιέα Αγιάς στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο με 3-1. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα και η πρώτη ήττα των «ερυθρολεύκων» στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία μάλιστα είχε και παρενέργειες αφού λύθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό Κώστα Τσότσο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής πολύτιμες νίκες πέτυχαν η Δόξα Βλαχογιαννίου με 3-0 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας, ο Τύρναβος 2005 με το ίδιος σκορ επί του συμπολίτη Αστέρα, η Δήμητρα Γιάννουλης επίσης με 3-0 επί του Φαλανιακού, η Αναγέννηση Καλοχωρίου με 2-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου και ο Αετός Μακρυχωρίου με 1-0 επί του ΠΟΕ στο ντεμπούτο του Αλέκου Αλεξανδρή στον πάγκο των Ελασσονιτών. Τέλος στην Αμυγδαλέα, Αετός και Λάρισα 2012 μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1).

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σμόλικας - Αχιλλέας Φ.      0 - 3

Οικονόμος - Δωτιέας Αγιάς          3 – 1

Αμυγδαλέα - Λάρισα 2012  1 - 1

Τύρναβος 2005 - Αστέρας Τυρν.   3 - 0

Βλαχογιάννι - Αστραπή Ν. Π.        3 – 0

Μακρυχώρι - ΠΟ Ελασσόνας       1 - 0

Καλοχώρι - Αργυροπούλι   2 - 0

Δήμητρα Γιάνν. – Φαλανιακός       3 – 0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   29-5   23

Δωτιέας Αγιάς         20-10  20

Οικονόμος     11-9   18

Βλαχογιάννι   15-8   17

Αμυγδαλέα    15-10  15

Τύρναβος 2005       12-9   15

Δήμητρα Γιάνν.        16-10  14

Αργυροπούλι 13-11  14

Καλοχώρι      11-13  12

ΠΟ Ελασσόνας        11-13  11

Μακρυχώρι   10-14  10

Λάρισα 2012 9-12   10

Σμόλικας       14-16  9

Φαλανιακός   12-18  7

Αστέρας Τυρν.         7-33   3

Αστραπή Ν. Π.        6-20   2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/11, 15:00)

Δωτιέας Αγιάς - Αχιλλέας Φ.

Λάρισα 2012 – Σμόλικας

Αστέρας Τυρν. – Οικονόμος

Αστραπή Ν. Π. - Αμυγδαλέα

ΠΟ Ελασσόνας - Τύρναβος 2005

Αργυροπούλι - Βλαχογιάννι

Φαλανιακός - Μακρυχώρι

Καλοχώρι - Δήμητρα Γιάνν.

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από τη δυνατή έδρα της Φαλάνης κερδίζοντας (για δεύτερη φορά φέτος) τον Σμόλικα Φαλάνης με 3-0 και ξέφυγε στο +3 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι στην Αγιά.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ήταν πολύ καλή και πήρε δίκαια το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σ’ έναν Σμόλικα που δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Η καλή μέρα λένε πως φαίνεται από το πρωί και κάπως έτσι είχαν τα πράγματα στη Φαλάνη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων που μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Βούλγαρης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Β. Τανάγια.

Οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη στο 44’ όταν ο Ρέψης με ωραίο σουτ, μετά από πάσα του Βούλγαρη, διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 55’ όταν ο Λόλας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νεμπεγλέρα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Στο παιχνίδι επήλθε εκνευρισμός και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε στο 80’ όταν ο Μανακούσιος Δ. αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Καραμπούζη, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Χάμος, Δολιάνης, Μανακούσιος Θ., Κόκρας (68’ Κολοβός Χ.), Κολοβός Κ., Σκούπρας, Τανάγιας Β. (56’ Παπαδάμος), Τανάγιας Χ., Τσιρβούλης, Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Οικονόμου, Καραμπούζης (82’ λ.τ Περήφανος), Κακαζούκης, Κουμπούρας, Ρέψης (57’ Σβερκούλης), Τλούπας (78’ Γιώργης), Μανιώτης, Βούλγαρης, Νεμπεγλέρας, Λόλας.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ «ΕΣΠΑΣΕ»

ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ

Στην Τσαριτσάνη έμελε να «σπάσει» το αήττητο του Δωτιέα Αγιάς, καθώς ο Οικονόμος πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με 3-1, αναγκάζοντας του «ερυθρόλευκους» να υποχωρήσουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Οικονόμος μπήκε ορμητικά στο παιχνίδι και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό (στο 29’’), άνοιξε το σκορ με τον Φτίκα που έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και στη συνέχεια πλάσαρε εύστοχα. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους στο 8’ ο Καραγκούνης με εντυπωσιακό σουτ και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έγραψε το 2-0. Κάποιες καλές στιγμές είχαν στη συνέχεια οι Φτίκας και Γκαμπέτας για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 38’ όταν μετά από φάουλ του Ντακούλα, ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 44’ όταν το πλασέ του Νάτση αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 48’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή κ. Τσιτσανούδη ότι χάρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσακάλι για να φτάσουμε στο 63’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Φιλιππούλης μείωσε σε 2-1.

Στο 67’ λόγω διαμαρτυρίας απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας του ο προπονητής του Δωτιέα, Κώστας Τσότσος, ενώ στο 68’ μετά από σέντρα του Νάνου, ο Καλφούντζος με σουτ πάνω στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η απουσία του Χάμου από την ομάδα του Οικονόμου για προσωπικούς λόγους (βρέθηκε στη Γερμανία προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του παππού του).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Καραΐσκος, Σαπάκος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης, Παληγιάννης (75’ Μπουμπουνάρας), Σακοράφας, Φτίκας (57’ Καλούντζος), Καραγκούνης, Γκαμπέτας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσότσος): Φαρμάκας, Β. Γούτος, Φιλιππούλης, Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι (51’ Χαλάτσης), Παππάς (89’ Γιαννακός), Μπόντε.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο Κ. ΤΣΟΤΣΟΣ

Η ήττα στην Τσαριτσάνη είχε απ’ ότι φαίνεται παρενέργειες για την ομάδα του Δωτιέα καθώς, ο πρόεδρος του συλλόγου Γρηγόρης Γουργιώτης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Κώστα Τσότσο, τον οποίος ευχαριστεί για το έργο του από την αρχή της φετινής περιόδου. Είναι πράγματι αλήθεια ότι ο Κώστας Τσότσος κράτησε την ομάδα της Αγιάς στην κορυφή και αν μη τι άλλο η προσφορά του ήταν σημαντική.

Σε ό,τι αφορά για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Κώστα Τσότσου ενόψει και του ντέρμπι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων ακόμα δεν έγινε κάτι γνωστό.

«ΧΤΙΖΕΙ» ΣΕΡΙ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Νέα νικηφόρα εμφάνιση για τη Δόξα Βλαχογιαννίου, αυτή τη φορά με 3-0 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας. Οι γηπεδούχοι έκαναν φανερές τις προθέσεις τους από την αρχή της αναμέτρησης απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες ωστόσο είχε αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του.

Μόλις στο 4’ ο Βρ. Κοντοθανάσης με ψηλοκρεμαστό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας για να φτάσουμε στο 7’ όταν, μετά από πάσα του Τόλιου, ο Ζηρδέλης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 14’ μετά από πάσα του Βρ. Κοντοθανάση, ο Λιόλιος με συρτό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 26’ είχαν και δεύτερο δοκάρι στην κεφαλιά του Ιωαννίδη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 61’ ο Ζηρδέλης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δ. Κοντοθανάση.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Γεωργαντζιάς, Αλεξίου, Σουφχάρας, Ιωαννίδης Βρ. Κοντοθανάσης, Λιόλιος (85’ Λάκης), Θανασούλης (85’ Χαράλαμπος), Ζηρδέλης Δ. Κοντοθανάσης, Τόλιος (79’ Γεωργούλης).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Στεργιάδης): Παπαδημητρίου, Ντόκος, Γιαγιάκος, Αλεξανδρής, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Κολιοφούτης (55′ Ρουσσάς), Παυλόπουλος, Βαλατσός (46′ Σιάρκος), Κυριάκος (89′ Καλογιάννης), Καλτσάς.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στην Αμυγδαλέα, ο τοπικός Αετός με τη Λάρισα 2012 σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 4ο λεπτό με το πολύ ωραίο σουτ του Τσιάκου.

Στο 46’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε αντίθετη άποψη. Τελικά ο Αετός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 86’ όταν ο Κουρούκας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αντωνόπουλος και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 1-1.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012

Για διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας της κάνει λόγο η διοίκηση της Λάρισας 2012, η οποία εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά ζήσαμε τη σφαγή της ομάδος μας, Λάρισας 2012, στο γήπεδο Αμυγδαλέας, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μπουρουζίκα Θωμά να είναι πολύ καλός έως άριστος στο πρώτο ημίχρονο και καθώς οι ομάδες ήταν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας ήταν για 10 λεπτά μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε μέσα σε αυτά τα 10 λεπτά και ο διαιτητής άρχισε να σφυρίζει αλλιώτικα με πρώτη φάση τον μη καταλογισμό δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Αντωνόπουλο Ιωάννη στο 50ό λεπτό σε υποσχόμενη επίθεση όπως ρητά ορίζει ο κανονισμός. Εφόσον δόθηκε φάουλ έπρεπε να δει και τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα η οποία και θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού. Επόμενο τραγικό λάθος ήταν ο καταλογισμός κίτρινης κάρτας στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σκέντζα Παναγιώτη, ο όποιος είχε χτυπήσει στο κεφάλι στην προηγούμενη φάση στο 75ο λεπτό και ερχόμαστε στο αποκορύφωμα της αλλοίωσης του αποτελέσματος που ήταν ο καταλογισμός πέναλτι στο 90’ σε βουτιά του Κουρούκα Βενιαμίν, όπου και ήρθε η ισοφάριση για τον Αετό Αμυγδαλέας. Όσον αφορά στη συμπεριφορά της διοίκησης ήταν κακή με αποκορύφωμα να ενθαρρύνουν τον φίλαθλο κόσμο μας να εισέρθει στο γήπεδο. Θα θέλαμε να τους πούμε, πως αν αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν, χάρισμά τους. Όσον αφορά στον διαιτητή, οι δυο πρώτες φάσεις τις καταλογίζουμε έως ανθρώπινο λάθος, αλλά το πέναλτι ήταν καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Ελπίζουμε ότι τα αρμόδια στελέχη να δουν τα λάθη αυτά και να προσπαθήσουν να μην ξαναγινούν και να σας θυμίσουμε ότι εμείς ήρθαμε και θα μείνουμε και όσο θα μας πολεμάτε τόσο θα δυναμώνουμε».

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης (81’ Ανδριανόπουλος), Τασούλης (31’ Κορλός), Γραμμένος, Πολύζος, Λουκανίκας, Δημητρέλης (41’ λ.τ. Σάρα), Υφαντής, Κουρούκας, Καρβούνης, Αντωνόπουλος.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Αργυρούλης): Μ. Γεωργούλας, Κίτσιος Π., Φλώρος Αντ. (60’ λ.τ. Στρατής Π.), Φλώρος Παντ., Σκέντζας Παν., Φλώρος Παν. (75’ λ.τ. Κόκκινος), Θ. Γεωργούλας, Τσιάκος, Φλώρος Βαλ., Μάντζας, Κίτσιος Τ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για την ομάδα της Γιάννουλης η οποία επικράτησε του Φαλανιακού με 3-0, σ’ ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση άνοιξε το σκορ στο 15’ μετά την ωραία ενέργεια και το σουτ του Αμπατζίδη. Στο 30’ σημειώθηκε η επίμαχη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Χατζηγρηγορίου κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κοταρέλας γράφοντας έτσι το 2-0.

Στο 70’ ο Κοταρέλας βγήκε τετ α τετ, απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ, για να φτάσουμε στο 82’ όταν μετά από ενέργεια και πάσα του Γκατζούλη, ο Χατζηγρηγορίου διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Μια ακόμα πολύ καλή στιγμή για τη Δήμητρα σημειώθηκε στο 90’ όταν το κοντινό σουτ του Ντάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Μετά το παιχνίδι η διοίκηση του Φαλανιακού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τη διαιτησία:

«Ο Φαλανιακός είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Ε.Π.Σ. Λάρισας και δεν μπορεί να έχει τέτοιου είδους αντιμετώπιση από κανένα διαιτητή και καμία Επιτροπή Ορισμού Διαιτησίας. Η διαιτησία του κ. Τσακνάκη με το πέναλτι υπέρ της Γιάννουλης που είδε μόνο αυτός αλλά και τη συνολική διαιτητική του παρουσία αδίκησε την ομάδα του Φαλανιακού. Από πότε το τζαρτζάρισμα είναι πέναλτι κ. Τσακνάκη και γιατί σε δύο αντίστοιχες φάσεις που ήταν υπέρ του Φαλανιακού δεν δώσατε τίποτα; Η απάντησή σας στο τέλος του αγώνα ότι «μπορεί και να μην ήταν πέναλτι τι να κάνουμε τώρα;» σε ποια λογική στηρίζεται; Το συνεχές κιτρίνισμα των παικτών του Φαλανιακού που αποσκοπούσε;

Το χειρότερο όμως που αφορά την Επιτροπή Ορισμού Διαιτησίας ήταν η αδικαιολόγητη αντικατάσταση του αρχικά ορισμένου διαιτητή κ. Βλιώρα από τον κ. Τσακνάκη την ημέρα του αγώνα. Και για να προλάβουμε την απάντηση ότι ο κ. Βλιώρας αντικατέστησε τον διαιτητή κ. Τζήλο που είχε οριστεί στην αναμέτρηση Σμόλικας-Αχιλλέας Φαρσάλων θα σας αναφέρουμε το εξής: Με ποια λογική κύριοι αλλάζεται τον διαιτητή της δικιά μας αναμέτρησης ενώ ο διαιτητής που έχει το πρόβλημα είναι ο διαιτητής άλλου αγώνα; Γιατί δεν ορίσατε τον κ. Τσακνάκη ή κάποιον άλλον διαιτητή στην αναμέτρηση Σμόλικας- Αχιλλέας Φαρσάλων και πραγματοποιήσατε την αλλαγή των διαιτητών σε δύο αγώνες χωρίς να υπάρχει λόγος; Δηλαδή ο κ. Τσακνάκης κρίθηκε ανίκανος να διευθύνει το αγώνα Σμόλικας-Αχιλλέας Φαρσάλων και ικανός να διευθύνει το παιχνίδι Γιάννουλη-Φαλανιακός; Και για να τελειώνουμε, από όσο θυμόμαστε την ιστορία του Φαλανιακού ίσως είναι η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα βγάζει μία τέτοια ανακοίνωση διαμαρτυρίας αλλά οι συνεχής φετινές αδικίες προς την ομάδα μας έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Γιάννουλης για την άψογη φιλοξενία και να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους δύο επόπτες του αγώνα κ. Γκαρέλη και κ. Καραμπούλα για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Γκουντρουμπής (80’ Σινάνι), Ντούφας, Εμμανουήλ, Καραγεώργος, Γκατζούλης, Θώμος, Αμπατζίδης (65’ Σπανός), Κοταρέλας, Μπαρούτας, Χατζηγρηγορίου (80’ Ντάλλας).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Αλατάς Δ., Πανταζής Γ., Λυγούρας Β. (70’ Ντανίκας), Φατούρας (65’ Κλούρας), Λιλολάρι, Λυγούρας Χ., Παπαγεωργίου, Κόκκινος Ι. (55’ Αλεξανδρής).

«ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Στην επανάληψη ζεστάθηκε η μηχανή της Αναγέννησης Καλοχωρίου η οποία πέτυχε τη δεύτερη κατά σειρά νίκη της, αυτή τη φορά επί της Δόξας Αργυροπουλίου με σκορ 2-0.

Το 1-0 έκανε ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Τσιάτας στο 66’ με κοντινό πλασέ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Τσεκούρας επίσης με κοντινό πλασέ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λάιος (63’ Δούρος), Κόκοβας, Νεστορίδης, Λιούσκας, Τσεκούρας, Μπούνα (72’ λ.τ. Σαΐτης), Σπυρόπουλος, Τσιάτας, Πούτας, Δάκτυλας (46’ Μακρής).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Χαρισούλης Σ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κούλπας, Μάρκου, Μπουζούκας (80΄Βογιατζής)), Καρράς, Σχοινάς (60΄λ.τ Χατζής), Σιαμαντούρας, Ζάχος, Τσούτσας Αλ., Χαρισούλης Γ. (70΄Κόκκορας).

ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Τζιόλα, ο Τύρναβος 2005 κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι τον Αστέρα με 3-0.

Στο 10’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν το πλασέ του Γκαραγκούνη Ελ. πέρασε ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 18’ όταν ο Γκαντρής ανέλαβε δράση και έγραψε το 1-0, ενώ στο 24’ ήταν η σειρά του Τζιόλα που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 50’ ο Καρακώστας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 54’ ο Γκαραγκούνης Ελ. είχε μία ακόμα καλή στιγμή, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα «μίλησε» ο έμπειρος Τζιόλας ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και σφράγισε έτσι τη νίκη της ομάδας του.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Αυλογιάρης (84’ Κουσάνας), Γκαμπέτας, Γκαντρής (82’ Ουγιάρος), Γανός (80’ Καλέσης Αχ.), Καρακάνος, Ντουνούδης, Βλιώρας, Τζιόλας, Πατσιωτός, Ροντούλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Κορομηλάς): Στάμος, Πάσιος Αν., Γκαραγκούνης Χαρ., Λάζος, Γαλάνης, Τάκης (75’ Φουντούνας), Καρακώστας, Γκαραγκούνης Σπ. (80’ Μαυρίδης), Πάσιος Β. (82’ Ισούφης), Τσακίρης Κ., Γκαραγκούνης Ελ.

Ο Λ. ΤΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αετός Μακρυχωρίου ο οποίος επικράτησε του ΠΟΕ με 1-0 στο ντεμπούτο του Αλέκου Αλεξανδρή στον πάγκο των φιλοξενουμένων.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή πέτυχε ο Τέας στο 78’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φουσίκα. Ήταν μία νίκη που έδειξε ότι η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα βρίσκει σιγά-σιγά τον δρόμο της.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και δυνατό, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τους Τσένο και Μπέλτσιο, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων ζητήθηκε πέναλτι στο 31’ ωστόσο ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Καρβούνης (55’ Μπουζώνας), Χριστιανίδης (82’ Αργύρης), Γκαμπέτας, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Μάντζαρης, Τέας, Κουσιάς, Πάσιος, Αβέλλας (60’ Φουσίκας).

ΠΟΕ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μπαλαμώτης, Τσιάγκος, Μάρκου, Συνάπαλος, Τσένος, Μπαρλαγιάννης (74′ Μενσούρ), Μπέλτσιος (66′ Ματούλας).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Αγ. Θωμάς-Ζάππειο          0-1

Κρήνη-Μάνδρα        1-1

Ζ. Πηγή-Αγ. Γεώργιος        0-3

Προμηθέας-Τερψιθέα         3-0 (ά.α.)

Μαρίνος Αντύπας-Σταυραετός      3-0 (ά.α.)

Διογένης-Χαλκιάδες 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5η αγωνιστική):

Προμηθέας    21-5   15

Χαλκιάδες     16-6   10

Διογένης       7-2     10

Ζάππειο       7-4     9

Άγ. Γεώργιος 8-4     9

Μάνδρα        12-3   8

Μαρίνος Αντύπας    5-9     5

Ζωοδ. Πηγή   5-9     4

Κρήνη 3-8     4

Άγ. Θωμάς   7-7     0

Τερψιθέα      3-22   -1

*Ο Άγ, Θωμάς ξεκίνησε με -6 βαθμούς.

*Ο Σταυραετός αποχώρησε από το πρωτάθλημα

*Μάνδρα και Μαρίνος Αντύπας έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

*Ο Μαχητής Τερψιθέας έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/11, 15.00)

Κρήνη-Αγ. Θωμάς

Ζάππειο-Ζ. Πηγή

Μάνδρα-Προμηθέας

Αγ. Γεώργιος-Μαρίνος Αντύπας

Τερψιθέα-Διογένης

Σταυραετός-Χαλκιάδες

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Αετόλοφος-Ελάτεια  0-3

Ιπποκράτης-Πηνειός          3-0

Καλαρρύτες-Μελιβοιακό     8-0

Έλαφος-Παραπόταμος      1-4

Λάρισα 88-Γαλήνη   2-1

Πυργετός- ΑΣ Βορειοηπειρωτών   1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5η αγωνιστική):

Παραπόταμος         10-3   9

Αετόλοφος    9-4     9

ΑΣ Βορειοηπειρωτών         5-2     7

Ελάτεια         10-5   7

Λάρισα         ’88      8-7     7

Ιπποκράτης  6-3     6

Πυργετός      8-6     6

Καλαρρύτες   12-8   4

Γαλήνη          5-6     3

Πηνειός         4-11   3

Έλαφος        3-10   1

Μελιβοιακός  4-20   -1

* Μελιβοιακός και Καλαρρύτες ξεκίνησαν με -2 βαθμούς.

*Εκκρεμεί η ολοκλήρωση του αγώνα Γαλήνη-Πυργετός.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/11, 15.00)

Ελάτεια-Πηνειός

Μελιβοιακός-Αετόλοφος

Παραπόταμος-Ιπποκράτης

Γαλήνη-Καλαρρύτες

Αναγ. Πυργετού -Έλαφος

Πύρρος Βορ.-Λάρισα 88

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass