ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας

* Σάββας Συμεωνίδης: «Σεβαστήκαμε τον πολύ καλό αντίπαλό μας»

Δημοσίευση: 07 Νοε 2016 10:17

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με πολύ καλά λόγια για την ΑΕΛ και στα τεράστια βήματα που έχει κάνει, αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου τόσο ο προπονητής του Δούκα Σάββας Συμεωνίδης, όσο και ο γνωστός παίκτης του Μανόλης Παπαμακάριος, κάτι που τιμά ιδιαίτερα τους «βυσσινί».

Από την πλευρά του, ο κόουτς της λαρισινής ομάδας Αβραάμ Παπαδόπουλος, απέδωσε την ήττα με 75-64 στη χαμένη αυτοσυγκέντρωση σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, ενώ ο Κώστας Σαριμπαλίδης στάθηκε στη χαμηλή ευστοχία που είχαν, ενώ σε άλλα ματς η ομάδα πέτυχε περισσότερους πόντους. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Αβραάμ Παπαδόπουλος(ΑΕΛ): «Περίεργο παιχνίδι το σημερινό για εμάς. Η αδυναμία στον τρόπο σκέψης σε μεγάλα διαστήματα του ματς μας στοίχισε. Είχαμε πολλά πάνω-κάτω στο παιχνίδι μας και πληρώσαμε την αδυναμία μας να κρατήσουμε ένα σταθερό ρυθμό στην αναμέτρηση.

Βρεθήκαμε κάποια στιγμή δύο πόντους μπροστά στο σκορ όμως και εκεί με κακές επιλογές χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην άμυνα και δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα.

Αυτή η ήττα όμως δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να δουλεύουμε στο ίδιο μοτίβο. Ελπίζουμε να επανέλθουμε άμεσα στις νίκες και στον τρόπο παιχνιδιού που μένουμε πιστοί από την αρχή της χρονιάς.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα του Δούκα και συγκεκριμένα τον Παπαμακάριο και τον κόουτς κ.Συμεωνίδη για τα καλά τους λόγια. Αυτά τα λόγια από καταξιωμένους στον χώρο του μπάσκετ μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Και για να κλείσω επειδή άκουσα αρκετά. Θεωρώ πως σήμερα οι διαιτητές δεν επηρέασαν το ματς. Επειδή άκουσα κάποια στιγμή ότι υπήρξαν πολλά λάθος σφυρίγματα εις βάρος μας, εγώ δεν πιστεύω κάτι τέτοιο και νομίζω πως αξίζει να αναφερθεί. Δεν έχω παράπονα από τη διαιτησία.

Συγχαρητήρια σε όλους, λοιπόν, και καλή συνέχεια».

Σάββας Συμεωνίδης(ΑΣΕ Δούκα): «Σήμερα παίζαμε κόντρα σε μία καλά οργανωμένη ομάδα. Με αρκετή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της όπου προερχόταν από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Μελετήσαμε αρκετά τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛ.

Εμείς προερχόμασταν από μία σφαλιάρα, γιατί έτσι θα τη χαρακτήριζα, με τον Ηρακλή. Δοκιμαστήκαμε αρκετά μέσα στη βδομάδα όμως διαθέτουμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα. Παίκτες ηγέτες. Παίκτες με μέταλλο νικητή. Από την αρχή της χρονιάς φτιαχτήκαμε με μοναδικό σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε και γι' αυτό τον λόγο σήμερα θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ. Ειδάλλως θα υπήρχαν τριγμοί στην ψυχολογία της ομάδας.

Σήμερα αγωνιστήκαμε με σεβασμό και αυταπάρνηση απέναντι στον αντίπαλο μας. Και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε διαβάζοντας τη στατιστική του αγώνα. Είτε ατομικά. Είτε ομαδικά. Το γεγονός πως κερδίσαμε 11 παραπάνω ριμπάουντ από την ΑΕΛ δείχνει το πάθος και την ενέργεια που καταβάλλαμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Χαλάσαμε τη δύναμη της ΑΕΛ επιθετικά με τις συνεργασίες της στο High-Low, βρήκαμε χώρους με αρκετά ελεύθερα σουτ. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και συνεχίζουμε».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Κώστας Σαριμπαλίδης: «Σήμερα παίζαμε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΑΣΕ Δούκας. Είχαμε μελετήσει καλά τον αντίπαλό μας. Όμως η αδυναμία μας στην άμυνα και σε τομείς όπως το αμυντικό ριμπάουντ ή τα μαρκαρίσματα μας στοίχισε. Ένα ακόμη στοιχείο του παιχνιδιού είναι η χαμηλή μας ευστοχία. Αν δείτε τα προηγούμενα παιχνίδια μας και τους πόντους που πετυχαίναμε ανά δεκάλεπτο τότε θα καταλάβετε ότι σήμερα κινηθήκαμε σε ρηχά νερά επιθετικά. Παρόλα αυτά εμείς θα κοιτάξουμε να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς και να επανέλθουμε στις νίκες».

Μανώλης Παπαμακάριος: «Προερχόμασταν από μία ήττα στο προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή στην έδρα μας όπου μας πόνεσε αρκετά. Σεβαστήκαμε την ΑΕΛ σήμερα, ξέραμε ότι είναι μια ομάδα ρυθμού και δύσκολα αντιμετωπίσιμη. Σταματήσαμε το passing game που επιχειρούσε στα προηγούμενα παιχνίδια της. Και καταφέραμε εμείς να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.

Αν χάναμε σήμερα τότε τα πράγματα θα στράβωναν για εμάς γιατί έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος. Ήρθαμε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και το καταφέραμε».

Πριν το ξεκίνημα της προχθεσινής αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Μπετχαβέ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ: 8/15 βολές, 16/33 δίποντα, 8/21 τρίποντα, 2/5 αιφνιδιασμούς, 21 φάουλ, 27 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 15 λάθη, 5 κλεψίματα, 3 κοψίματα.

ΑΣΕ Δούκα: 12/16 βολές, 21/31 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 2/2 αιφνιδιασμούς, 18 φάουλ, 38 ριμπάουντ, 16 ασίστ, 15 λάθη, 5 κλεψίματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass