ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΕΛ

Νίκη και στο Αγρίνιο

*Δεν ακολούθησαν το ομαδικό πρόγραμμα Ντοντό και Αναστασόπουλος

Δημοσίευση: 04 Νοε 2016 10:33

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τη σημαντική νίκη που πέτυχε η ΑΕΛ κόντρα στον Πανιώνιο με 2-0 στο AEL FC ARENA, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μεθαύριο Κυριακή, όπου θα αγωνισθεί στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό(15:00).

Μια δυνατή ομάδα την οποία είδε ο τεχνικός των «βυσσινί» Σάκης Τσιώλης στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 2-1, όμως έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Η ΑΕΛ έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και μπορεί να πετύχει το πρώτο διπλό στη φετινή Σούπερ Λίγκα, αν δεν επαναληφθούν λάθη προηγούμενων αναμετρήσεων και είναι ουσιαστική στην επίθεση.

Κατά τα άλλα, χωρίς απρόοπτα κύλησε η χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που το πρωί πήγαν στον Άγιο Αχίλιο για τον ύστατο αποχαιρετισμό στον φίλο της ομάδας Κώστα Μπετχαβέ, ο οποίος και υπήρξε μια ιδιαίτερα αγαπητή μορφή της λαρισινής αθλητικογραφίας.

Εκτός ομαδικού προγράμματος έμειναν και πάλι ο τραυματίας Ντοντό, καθώς και ο Αναστασόπουλος, που ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και εξακολουθεί να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Οι δυο τους γυμνάστηκαν ατομικά, με ελαφρύ τρέξιμο και χαλαρές ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα.

Στο ομαδικό πρόγραμμα έχουν μπει και οι Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Αντρέας Αβραάμ που για λόγους κόπωσης ακολούθησαν πιο συντηρητικό πρόγραμμα την Τρίτη και έχουν τεθεί στη διάθεση του νέου τους τεχνικού.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 15:30 όπως πάντα στο προπονητήριο των Δένδρων.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προθέρμανση, ασκήσεις ταχυδύναμης, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση για τον Παναιτωλικό. Συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Παπάζογλου που έκανε θεραπεία. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, Τάσος Παπάζογλου, χτύπησε ως γνωστόν στο φιλικό με την ΑΕΛ και οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ρήξη μηνίσκου, έσω πλαγίου και πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί περισσότερο από έξι μήνες για την αποθεραπεία του. Η σημεριν ή προπόνηση θα γίνει στις 10 το πρωί στο Emileon.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Οι ορισμοί των διαιτητών της 10ης αγωνιστικής της Super League, δεν ανακοινώθηκαν χθες, καθώς άργησε να τελειώσει το διοικητικό συμβούλιο της επιτροπής εξομάλυνσης. Σήμερα μέχρι τις 15:00 το αργότερο, θα πραγματοποιηθούν οι ορισμοί των διαιτητών και θα γίνει γνωστός ο ρέφερι του αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΛ.

Οι ορισμοί θα γίνουν με τον υπάρχοντα πίνακα, αφού αποφασίστηκε να γίνουν αγωνιστικά τεστ στις 8 και 9 Νοέμβρη 2016 και μετά να γίνουν οι όποιες αλλαγές στους πίνακες διαιτησίας.

Ακόμη, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιάρθρωση όλων των επιτροπών της ΕΠΟ. Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στη Super League θα είναι ο Ζήσης Βρύζας. Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στη Football League θα είναι ο Αλέξης Δέδες. Πρόεδρος στην Επιτροπή Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων ανέλαβε ο Ζήσης Βρύζας. Πρόεδρος στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας ανέλαβε ο Αλέξης Δέδες, ενώ η στελέχωση των υπόλοιπων επιτροπών θα ανακοινωθεί επίσης προσεχώς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass