ΠΩΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Όταν Άγγελοι κλαίνε…

* «Εύχομαι να κερδίσετε όλους τους αντιπάλους»

Δημοσίευση: 02 Νοε 2016 11:36
Η τελευταία επίσκεψη στα Δένδρα για τους Αποστόλη Τερζή, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο, Αγγελο Αναστασιάδη και Θωμά Κυπαρίσση Η τελευταία επίσκεψη στα Δένδρα για τους Αποστόλη Τερζή, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο, Αγγελο Αναστασιάδη και Θωμά Κυπαρίσση

Του Σωτ. Κέλλα

«Όταν άγγελοι κλαίνε, πέφτει πάνω μας βροχή, κάτι ν’ αλλάξει θέλουν – θέλουν» τους στίχους ενός γνωστού τραγουδιού θύμισε ο χθεσινός αποχαιρετισμός του τεχνικού, πρώην πλέον, της ΑΕΛ Άγγελου Αναστασιάδη όταν πήγε μαζί με τους συνεργάτες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Αποστόλη Τερζή στους παίκτες πριν την προπόνηση που έγινε στα Δένδρα που στο τέλος της ομιλίας του βουρκώνοντας τους είπε… «Θα ήθελα να πάω να σας κάνω ένα τραπέζι, να σας κεράσω ένα κρασί…».

Στην αρχή τους ευχαρίστησε όλους για την τετράμηνη συνεργασία τους και τους είπε ότι πέτυχαν μαζί σημαντικά πράγματα γιατί η ΑΕΛ είναι ένα τεράστιο μέγεθος. Επίσης ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια που του έδωσε τη δουλειά και ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του να κερδίσουν όλους τους αντιπάλους γιατί έχουν δυνατότητες γι’ αυτό.

Ο νέος προπονητής ευχήθηκε να είναι καλό παιδί, καλός άνθρωπος και να πετύχουν μαζί του περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι πέτυχε αυτός με την ομάδα.

«Θα το χαρώ πολύ, ειλικρινά σας λέω» ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Πριν τον Άγγελο Αναστασιάδη μίλησε στους παίκτες ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης που είπε τα εξής: «Σας ευχαριστώ από πέρυσι μέχρι σήμερα (σ.σ. χθες) για τη συνεργασία που είχαμε με όλους σας και εννοώ τους πάντες, φροντιστές, μασέρ και ιατρικό επιτελείο. Η ζωή συνεχίζεται και θέλω να φανείτε δυνατοί γιατί η ομάδα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και εσείς αγωνίζεσθε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιον αδίκησα και αν συνέβη αυτό πρόκειται για μια κίνηση ανιδιοτελή και όχι εκούσια. Προσπάθησα να ενεργώ πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και επειδή ζω στη Λάρισα ό,τι θέλετε είμαι στη διάθεσή σας για όποιο πρόβλημα υπάρχει σε σας».

Στη συνέχεια αποχώρησαν ο Αναστασιάδης , οι συνεργάτες του αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Κατόπιν έγινε προπόνηση κάτω από τα οδηγίες του γυμναστή Κώστα Μαντζιώκα και του προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Τσότσα. Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Γιοβάνοβιτς, Αβραάμ, που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς και ο Φατιόν, που γυμνάστηκε ατομικά λόγω αιματώματος στην κνήμη από χτύπημα στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Εκτός προπόνησης έμειναν ο τραυματίας Ντοντό, αλλά και ο Αναστασόπουλος, που ταλαιπωρείται από οξεία οσφυαλγία και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass