ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ:

Με διώχνουν, δεν φεύγω ποτέ…

* Είχα ετοιμάσει τις βαλίτσες μου γιατί στην Ελλάδα είμαι * Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά * Ο πιο φανατικός φίλαθλος της ΑΕΛ αποκλείεται να στεναχωρηθεί περισσότερο από μένα όταν η ομάδα χάνει

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2016 10:50

Άνοιξε την καρδιά του ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου, όπου στάθηκε στην πίεση της ομάδας με τον ίδιο να δηλώνει πως είχε ετοιμάσει τη βαλίτσα του, για να φύγει.

Είπε όμως ότι έχει εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά, είχε να κοιμηθεί δέκα ημέρες από τις δύο ήττες στα Γιάννινα και στην Τούμπα και δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς, απ’ όλες τις πλευρές. Πρέπει να πω πως είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Γιατί μέσα από αυτή την πίεση όλης της εβδομάδας, με δύο άσχημα αποτελέσματα μπόρεσαν και αντέδρασαν όπως έπρεπε απέναντι σε μία από τις πιο πειθαρχημένες ομάδες στην Ελλάδα, για μένα η καλύτερη σε αυτό.

Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε καθαρά στη δύναμη, την παλικαριά, στην τακτική και στην αγωνιστική πειθαρχία. Είμαι και περήφανος και ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά παρόλο που δεν ήταν η καλή μας εμφάνιση. Όσον αφορά στο να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να παίξουμε. Ήταν όμως η καλύτερη εμφάνιση σχετικά με την αγωνιστική πειθαρχία και τον τρόπο συμπεριφοράς και στην επίθεση και την άμυνα».

-Είδαμε τον Ναζλίδη μετά το γκολ να έρχεται και να σας αγκαλιάζει. Είναι μία δικαίωση για σας και τον παίκτη;

«Κοιτάξτε, αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλη πίεση. Τους είπα μόνο η Παναγιά μπορεί να σας βοηθήσει κανένας άλλος. Ξέρετε ποια είναι η απόδειξη, ότι αν δεν γνωρίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις αυτό. Ποδόσφαιρο ξέρουν όλοι, είναι μετρημένοι όμως αυτοί που το γνωρίζουν.

Ακούστε λοιπόν γιατί κάνει αυτή την κίνηση αυτό το παιδί. Η κίνηση αυτή είναι όλων των παικτών και αυτών που είναι έξω, αλλά και αυτών που είναι στην κερκίδα. Ξέρετε πώς αποδεικνύεται; Άρχισε ο κόσμος να βλέπει την ομάδα στο 1-0 πως δήθεν είναι κουρασμένη και δεν μπορεί να αλλάξει την μπάλα και μόλις έγινε το 2-0, γιατί αρχίζει κι αλλάζει σωστά την μπάλα. Τότε ξεκουράστηκε, τότε μήπως είναι προπονημένοι οι ποδοσφαιριστές;

Τότε, τότε, τότε… Τα «καφενεία» είναι πολύ εύκολα. Η δουλειά είναι δύσκολη κι εγώ με αυτά τα παιδιά δουλεύουμε σκληρά. Είπα ότι έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και τα παιδιά, αυτό λέω και τώρα. Μεγαλοστομίες και δηλώσεις τέτοιες από μένα μακριά.

Εγώ είμαι με τη Λάρισα, για να απαντήσω σε πολλά πράγματα. Ο πιο φανατικός της ΑΕΛ αποκλείεται να στεναχωρηθεί περισσότερο από μένα όταν η ομάδα χάνει. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Έχω να κοιμηθώ δέκα μέρες. Είμαι άγρυπνος για να προστατέψω αυτή την ομάδα. Όποιος το καταλαβαίνει καλώς, όποιος δεν το καταλαβαίνει πραγματικά δεν με ενδιαφέρει.

Το σημαντικό είναι να το καταλάβουν αυτοί μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό γίνεται, σιγά-σιγά όμως καθώς δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν τις εμπειρίες.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που έγινε σήμερα. Ξέρετε είχα έτοιμη και τη βαλίτσα. Είχα μαζέψει και τα πραγματάκια μου και τους το είπα κιόλας. Εγώ γνωρίζω πού βρίσκομαι, ξέρω τι γίνεται. Βλέποντας μόνο τις φάτσες καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Η ασπίδα της Λάρισας είναι μέσα στα αποδυτήρια. Αν αυτοί είναι καλά θα είναι όλοι τους. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και να έρθει να βοηθήσει.

Ούτε η Μπαρτσελόνα είμαστε, ούτε μια μεγάλη ομάδα η οποία υπήρχε. Ο Πανιώνιος είναι πέντε χρόνια έτσι. Αυτό δεν αντιμετωπίζεται μέσα σε ένα μήνα. Μια ομάδα φτιάχνεται τώρα κι αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Εσείς μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά εγώ την ευχαριστώ την Παναγιά σήμερα μας τα έδωσε.

Στα Γιάννενα οχτώ άτομα τρώμε γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος και η κατοχή είναι δική μας. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο και χάνουμε δύο μηδέν χωρίς να υπάρχει λόγος. Αλλά όλα γίνονται για ένα λόγο. Για να γίνουν καλύτεροι αυτοί, για να γίνουμε καλύτεροι εμείς, για να γίνει αυτή η ομάδα μεγάλη. Δεν θα ασχοληθώ με τα θέματα αυτά. Όσο είμαι εδώ θα κάνω αυτό που ξέρω να κάνω. Αν δεν είμαι εδώ θα τα κάνει κάποιος άλλος καλύτερα».

-Για τους Ντοντό και Βαρέλα: «Ο Ντοντό τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση, τον αφήσαμε έξω από το παιχνίδι γιατί ξέραμε τη δυσκολία. Δεν ξέρω αν θα προλάβει και τον ΠΑΟΚ. Ο Βαρέλα ήρθε από ένα τραυματισμό, έπαιξε με το ΠΑΟΚ περίπου μία ώρα και σήμερα τον ξεκινήσαμε αλλά κουράστηκε. Εσείς περιμένετε πως θα έρθει ο Ντοντό και θα παίξει μπάλα; Θα ξεκινήσει να κάνει προπόνηση μετά από είκοσι μέρες».

-Αν θα έφευγε με αρνητικό αποτέλεσμα: «Δεν είπα ότι θέλω να φύγω, κάνετε λάθος αν καταλάβατε αυτό. Γνωρίζω τι γίνεται, στην Ελλάδα είμαι. Ας μην απλώνουμε αυτό το θέμα. Εμένα με διώχνουν, δεν φεύγω ποτέ. Μην κάνετε τέτοια λάθη. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από ομάδα, με έδιωξαν. Δεν το γνωρίζετε αυτό, αυτή είναι η δουλειά σας. Δεν τα παρατάω εγώ. Η ψυχή μου βρίσκεται μέσα στα αποδυτήρια. Όποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε. Αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ προετοιμάζομαι για το χειρότερο”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass