ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ

Στη Λάρισα ο Μίκαελ Σκίμπε

*Αγιασμός σήμερα το απόγευμα στη λαρισινή ομάδα *Ταξίδι αστραπή του Άγγελου Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2016 10:47

Του Σωτ. Κέλλα

Η ομιλία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στα αποδυτήρια της περασμένης Τρίτης στους παίκτες , δημοσίευσε σχετικά η «Ε», έκανε λόγο για τα "μάτια" του Σκίμπε σε παίκτες της ΑΕΛ και το επιπλέον κίνητρο που έχουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας για να αποδείξουν την αξία τους και να συμμετέχουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις» ανακοινώθηκε η επίσκεψη του Μίκαελ Σκίμπε στη Λάρισα προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ την ερχόμενη Δευτέρα στο Ael Fc Arena κάτι που γνωστοποίησε η λαρισινή ΠΑΕ με την παρακάτω ανακοίνωση: «Στη Λάρισα θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα 17/10 ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΕΚ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανταποκρίθηκε με χαρά στο σχετικό αίτημα της ΕΠΟ και θεωρώντας τιμή της το γεγονός, εγγυάται την καλύτερη δυνατή φιλοξενία του εκλέκτορα της Εθνικής Ομάδας και των συνοδών του στο AEL FC ARENA. Με την ευκαιρία, πρόκειται να τον ξεναγήσουμε στο σύνολο των χώρων του γηπέδου, όπου άμεσα θα στεγαστεί το μεγαλύτερος μέρος των δραστηριοτήτων της ομάδας μας, καθώς και στο προπονητικό μας κέντρο, ευελπιστώντας πως με τη βοήθεια και της μοναδικής ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας, θα τον κάνουμε κοινωνό του πάγιου αιτήματός μας προς την Ομοσπονδία, να γίνει η Λάρισα και το AEL FC ARENA μόνιμη έδρα της Εθνικής».

ΓΕΥΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Στο μεταξύ η άφιξη του Σκίμπε μπορεί να δίνει ένα επιπλέον κίνητρο αγωνιστικής απόδοσης στους παίκτες αλλά το πρώτο ζητούμενο είναι η ομοψυχία για νίκη απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ. Και για τον λόγο αυτό η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες χθες είχαν το… γνωστό πλέον γεύμα συσπείρωσης που έγινε σε πολύ καλό κλίμα με όλους τους ποδοσφαιριστές αρκετά αισιόδοξους και με θέμα συζήτησης το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας.

Μοναδικός απόντας ήταν ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης που με τις ηθικές(αλλά και θρησκευτικές) αξίες που τον διακρίνουν εξήγησε στους παίκτες τον λόγο της απουσίας του. Είπε ότι έπρεπε χθες το απόγευμα να παρευρεθεί στην περιφορά της εικόνας της Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής ή Νέας που είναι Αγία της Ορθοδόξου Εκκλησίας και θεωρείται προστάτιδα των Βαλκανίων(κοιμήθηκε σε ηλικία μόλις 27 ετών). Η συγκεκριμένη οσία είναι η προστάτιδα του μέρους που κατοικεί ο Άγγελος Αναστασιάδης οι Νέοι Επιβάτες(Μπαχτσές) Θεσσαλονίκης. Μάλιστα όπως μας είχε αποκαλύψει ο συνάδελφος Γιώργος Μίνος ο προπονητής της ΑΕΛ έχει και εκκλησάκι της οσίας στο σπίτι του. Άλλωστε ο προπονητής της λαρισινής ομάδας διακρίνεται για τα βαθιά θρησκευτικά του πιστεύω.

Σήμερα θα παρευρεθεί στον εορτασμό της ομώνυμης εκκλησίας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Λάρισα όπου το απόγευμα πριν την προπόνηση θα τελεσθεί αγιασμός.

Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής αυτό θα έχει τον Ναβάρο σε ρόλο έκπληξη στη μεσαία γραμμή αφού η πολύ καλή απόδοση του Ρέντζα αναγκάζει τον Αναστασιάδη να τροποποιήσει πολλά σχέδια στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο 36χρονος, ρέφερι, Γεώργιος Κομίνης, από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Βοηθοί του ο Γεώργιος Καλφόγλου επίσης από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας και ο Αντώνης Διπλάρης από τον Σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης, από την Ένωση Ημαθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 7η αγωνιστική

15 Οκτωβρίου 2016

16:00 Παναιτωλικός-Κέρκυρα Novasports 3 HD: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Τσολάκης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυττικής Αττικής), 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου), παρ.: Μπέργκος (Αργολίδας)

18:15 Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς Novasports 1 HD: Σελίμος (Λακωνίας), Κασσαβέτης (Ατ/νιας), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Γιανναδάκης (Λασιθίου)

20:30 Πανιώνιος-Ολυμπιακός Novasports 2 HD: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Βέρρης (Λέσβου), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας), παρ.: Κουρκούνας (Χανίων)

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

16:00 Παναθηναϊκός-Ξάνθη Novasports 2 HD: Φουκάκης (Ηρακλείου), Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.: Γαβριηλίδης (Θράκης)

18:15 Ατρόμητος-Βέροια Novasports 2 HD: Πουλημάς (Κέρκυρας), Κούλα (Ξάνθης), Δόσης (Αθηνών), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων), παρ.: Καλύβας (Βοιωτίας)

18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός Novasports 3 HD: Φωτιάδης (Σερρών), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γκαβέρας (Αχαΐας), 4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων), παρ.: Καρατζάς (Ευβοίας)

20:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΠ Ηρακλής Novasports 1 HD: Κύζας (Δράμας) Κουρουμπίλια (Δυττικής Αττικής), Καραβασίλης (Καβάλας), 4ος: Γκράνας (Θράκης), παρ.: Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

19:30 ΑΕΛ-ΑΕΚ Novasports 1 HD: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.: Χαραλαμπίδης (Καβάλας).

Ποια τα πλάνα του Κετσπάγια

Ένα πρόβλημα λιγότερο για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, καθώς ο Ντίντακ Βίλα έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το χθεσινό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει «θέμα» με το θλαστικό τραύμα που υπέστη στις αρχές της εβδομάδας και θα είναι παρών στην αναμέτρηση της Δευτέρας (19:30) για την 7η αγωνιστική της Super League. Αντίθετα, απουσίασε ο Αντρέ Σιμόες που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Ρόναλντ Βάργκας. Κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Κώστας Μανωλάς και αποχώρησε από την προπόνηση. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, στην Αγγλία βρίσκεται ο Τζόλεον Λέσκοτ καθώς οριστικοποιήθηκε ότι η αρθροσκόπηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα. Η ΑΕΚ αναμένει ενημέρωση από την πορεία της κατάστασής του το πρωί του Σαββάτου, ενώ ο 34χρονος στόπερ θα παραμείνει στην πατρίδα του για περίπου 10 ημέρες, καλύπτοντας το πρώτο στάδιο αποθεραπείας δίπλα στον προσωπικό του γιατρό, Αντι Γουίλιαμς.

Έτσι, ο Κετσπάγια σχεδιάζει τα πλάνα του ενόψει Λάρισας χωρίς τρία βασικά στελέχη και πιθανότατα τον Πατίτο (η ποινή του ανακοινώνεται οσονούπω). Το περίεργο είναι ότι στις δοκιμές του δεν υπάρχει πουθενά... Αραβίδης! Υποτίθεται ότι μετά απ΄όλα όσα συνέβησαν, ο Γεωργιανός συνειδητοποίησε πως δεν υπάρχει χώρος για εμμονές, στην προσπάθειά του να «γυρίσει» το κλίμα. Παρ' όλα αυτά, χθες δοκίμασε σχήμα με τον Γιόχανσον αμυντικό χαφ, τους Μάνταλο, Μπακασέτα εσωτερικούς μέσους και τους Πλατέλλα, Χριστοδουλόπουλο, Αλμέιδα στην επίθεση, με τον Πορτογάλο να είναι στην κορυφή και τους δύο Έλληνες στις πτέρυγες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass