ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Πλησιάζει η ώρα της ΑΕΚ

* Διπλή προπόνηση σήμερα και από αύριο το πρόγραμμα θα έχει μία

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2016 11:53 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Οκτ 2016 12:36

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ από χθες ξεκίνησε την αγωνιστική της προετοιμασία για το παιχνίδι που θα δώσει στις 17 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ael Fc Arena με τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη να βάζει τους ποδοσφαιριστές του στο κλίμα του αγώνα.

Συγκεκριμένα χθες πριν την προπόνηση μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους είπε ότι το μυαλό τους πρέπει να είναι στον αγώνα αυτό και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθώς ακολουθεί μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών στα οποία η ομάδα θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ενώ έχει και παιχνίδι κυπέλλου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα τους μίλησε για την εξωγηπεδική τους ζωή και τη διατροφή ενώ επανέλαβε αρκετές φορές ότι το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου θα είναι καθοριστικό για την ομάδα.

Το ευχάριστο είναι ότι είδε να παίρνει μέρος κανονικά στην προπόνηση ο Ναβάρο τον οποίο υπολογίζει στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Ρέντζα που αναμένεται να δημιουργήσουν ένα καλό δίδυμο αλλά χωρίς να φανεί σε ποια ακριβώς θέση θα παίξουν.

Από κει και πέρα ο Ξενοδόχοφ δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση ενώ περιμένουν όλοι και τον Κύπριο Ανδρέα Αβραάμ που χθες είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις ενώ από αύριο θα υπάρχει μόνο μία.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα της 17ης Οκτωβρίου την ΑΕΚ τα οποία τιμώνται από 15-60 ευρω ενώ υπάρχει έκπτωση για όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Οι μειωμένες τιμές ισχύουν μόνο μέχρι την Πέμπτη 13/10 στην προπώληση εισιτηρίων που θα γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη διαδικασία εισόδου ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Για την εξυπηρέτησή σας ενημερώνουμε ότι για αγορά εισιτηρίων ημέρας απαιτείται προφορικά το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ο ΑΜΚΑ έχοντας στην κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα σε περίπτωση ελέγχου. ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθή διατύπωση του ΑΜΚΑ διότι σε περίπτωση λάθους το σύστημα δεν εκδίδει εισιτήριο. Κάθε άτομο με τα στοιχεία του μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο, το προσωπικό του. Παρακαλούμε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευση και προαγορά ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 1 (νότιο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα. Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα δωρεάν για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ και με συνοδό δωρεάν μόνο σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων του ΑΜΕΑ.

Οι μαθητές θα εισέρχονται ομαδικά, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, δωρεάν με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Super League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass