ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «MARATHON» ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Δοκίμασαν τις αντοχές τους στον Κίσσαβο

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2016 8:01

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν το Ποδηλατικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Kissavos Marathon MTB 2016» και ο ΟΡΕΝ αγώνας «Kissavos ΜΤΒ» που διεξήχθησαν στη Σπηλιά με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, τον ΠΑΣ Πηνειό, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τεμπών. 

Οι χωριστές εκκινήσεις για τους αθλητές των ποδηλατικών σωματείων και για τους ΟΡΕΝ- ανεξάρτητους αθλητές δόθηκαν από την πλατεία της Σπηλιάς. Η κυκλική διαδρομή των 30 χλμ. αφού διήλθε έξω από το χωριό, κατευθύνθηκε βορειοδυτικά της Ανατολής και, περνώντας μέσα από δασικούς-αγροτικούς δρόμους και τεχνικά μονοπάτια, ολοκληρώθηκε τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης την Σπηλιά. Για τον Πανελλήνιο αγώνα «Kissavos Marathon MTB 2016» οι μετέχοντες στην κατηγορία Ανδρών κάλυψαν 90 χιλιόμετρα, στην κατηγορία Γυναικών 60 χιλιόμετρα και στην ΟΡΕΝ 30 χιλιόμετρα αντίστοιχα.
Από τις δηλώσεις των αθλητών και παραγόντων διαπιστώθηκε ότι η όλη διοργάνωση άφησε πολύ ευχαριστημένους ιδιαίτερα τους ποδηλάτες, καθώς επίσης τους συνοδούς, τους τοπικούς άρχοντες και τους θεατές που κατέκλεισαν την πλατεία και χειροκρότησαν τους αθλητές.
Στις ομάδες και στους συμμετέχοντες αθλητές μοιράστηκαν δώρα, αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα, ενώ διοργανώθηκε και γεύμα τερματισμού.
Για την επιτυχία της ποδηλατικής διοργάνωσης συνεργάστηκαν πολλοί φίλοι, μέλη του Συλλόγου, εθελοντές ανάμεσά τους οι Διασώστες Λάρισας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών- ΣΜΑ Λάρισας, το ΕΚΑΒ Λάρισας, χορηγοί και υποστηρικτές.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό στις απονομές ο αντιπεριφερειάρχης Παιδής Αθανάσιος, το μέλος του Διοικητικού της Ένωσης τ. βουλευτών -ευρωβουλευτών Αλεξανδρίδου Βάσω, ο αντιδήμαρχος Τεμπών Νταφούλης Κω/νος, ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Σπηλιάς Νταής Βασίλειος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Πριστούρης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής Τσιρακίδης Αλέξανδρος, ο έφορος Εθνικών Ομάδων Ορεινής Ποδηλασίας Παττές Ιωάννης, ο προπονητής Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας Κατσέλης Γιώργος, το μέλος Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Έφορος υλικού Βαξεβανίδης Παναγιώτης και το μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Τσοπούρογλου Σάββας.
Στην κατηγορία των ανδρών οι έξι πρώτοι νικητές είναι οι Αντωνιάδης (ΠΣ Κρόνος) 4.13.25, Δάντος (ΠΕΣΑ Αστέρας) 4.16.52, Σημαντηράκης (ΠΣ Κρόνος) 4.17.45, Κουρμπέτης (ΠΣ Κρόνος) 4.31.06, Κωνσταντινίδης (ΠΟ Βέλος) 4.40.10 και Πετρίδης (ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου) 4.40.11, ενώ στις γυναίκες στην πρώτη τετράδα κατετάγησαν οι Θεοχάρη (ΠΣ Κρόνος) 3.24.52, Στρουμπούλη (ΠΣ Κρόνος) 3.36.33, Φασόι (ΑΟ Ολυμπιακός) 3.40.03 και Τσεζμετζίδου (ΠΑΣ Πηνειός) 3.58.46.
Στον αγώνα OPEN στην εξάδα της γενικής κατάταξης πλασαρίστηκαν οι Γατής κ. 18+ (Κρόνος Νίκαιας) 1.30.02, Μπαταλογιάννης κ. 40+ (Μετέωρα) 1.34.00, Πολύμερος κ. 30+ (ΠΓΣ Λάρισας) 1.43.16, Λιούρας κ. 18+ ((Άτλας Βουναρίου) 1.44.31, Καλαμπαλίκης κ. 30+ (Action Bike Club) 1.46.55 και Θεοδώρου κ. 30+ (ΝΠΟ Χαλκίδος) 1.48.51.
Το επόμενο ποδηλατικό ραντεβού του ΠΑΣ Πηνειός έχει καθοριστεί για τις 23 Οκτωβρίου με τη διοργάνωση του 2ου Κυπέλλου ανάβασης - 24η Ανάβαση Ανατολής, ένας αγώνας θεσμός για την περιοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass