ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Χαμηλούς τόνους κρατούν στον Απόλλωνα

*Γ. Λιότσος: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στη Φιλιππούπολη»

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2016 9:56

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τα χαμόγελα ήταν διάπλατα προχθές το απόγευμα στη Φιλιππούπολη, όπου ο Απόλλων Λάρισας μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε τον Πιερικό με σκορ 3-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Παρά την 4η συνεχόμενη νίκη, οι άνθρωποι της διοίκησης προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους διότι και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, μπορεί να χαλάσει την όμορφη μέχρι τώρα εικόνα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού των «κυανόλευκων» Γιώργου Λιότσου, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι διότι η ομάδα μας απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε τον Πιερικό, που έχει τη δική του ιστορία.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στη Φιλιππούπολη, δείχνοντας ότι αγαπά και τον Απόλλωνα. Θα χαρούμε ακόμη περισσότερο αν δούμε και άλλους φιλάθλους να έρχονται στο γήπεδο. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία, για τη σοβαρή αγωνιστική εικόνα που δείχνει η ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και οφείλουμε πάντα να είμαστε προσγειωμένοι.

Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε και επιδιώκουμε να γινόμαστε καλύτεροι, από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Την Κυριακή θα παίξουμε για το Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο αντιπαλός μας και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΚΟΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής  με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διαθεσή του.

Ο ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ

Εν τω μεταξύ, παραχωρήθηκε με υποσχετική ο Χάρης Μυρσινιάς στην ομάδα Θεσπρωτού που αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο (2ος) με τον Απόλλωνα.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΚΑΖΑΡ…

Το ενδεχόμενο να γίνει το εντός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 30 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ, εξετάζει η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας.

Αυτό θα αποφασισθεί μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

*Ο κόσμος επιστρέφει σιγά-σιγά στη Φιλιππούπολη και αυτό είναι ένα ευχάριστο μήνυμα για τον Απόλλωνα.

*Εκτός από τον Μιχάλη Ζιώγα και τον Μιχάλη Μπίζιο, είχαμε και δύο ακόμη λαρισινές παρουσίες στον πάγκο του Πιερικού.

Τον  γενικό αρχηγό Θανάση Μπασμπανά που είναι από την Τσαριτσάνη(σ.σ. πρώτος εξάδελφος του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα) και ζει μόνιμα στην Κατερίνη και τον τεχνικό σύμβουλο Δημήτρη Λιόλιο, ο

οποίος κατάγεται από τη Δολίχη, είναι πρώην διαιτητής σε επαγγελματικές κατηγορίες, προσφέροντας τώρα με άλλη ιδιότητα στην ομάδα της Κατερίνης.

*Αθόρυβη αλλά πολύ ουσιαστική η δουλειά του φυσικοθεραπευτή Θωμά Γιαννόπουλου, που προσφέρει πολλά από την πλευρά του στον Απόλλωνα.

*Συνεχή ενημέρωση για την ομάδα του χωριού του τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων είχε ο παρατηρητής αγώνα Νικόλαος Μπατσικώστας, ο οποίος είναι υποψήφιος για αναπληρωματικό μέλος της Εκλογικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ενόψει των αρχαιρεσιών της 14ης Οκτωβρίου στην Αθήνα.

*Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Γεώργιος Λιαχούδης(ΕΠΣ Μακεδονίας).

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Ο πίνακας των σκόρερ στον 4ο όμιλο, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

6 γκολ: Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου)

4 γκολ: Σαχινίδης (Απόλλων Λάρισας),

3 γκολ: Καμπλιώνης(Απόλλων Λάρισας), Πετρουζέλης (Πύδνα Κίτρους), Δερμητζόγλου, Βασίλιεβιτς, (Διαγόρας Σεβαστής), Μακρυγιάννης (Τηλυκράτης Λευκάδας)

2 γκολ: Διβανές, (Απόλλων Λάρισας), Νικλητσιώτης , Κορέτα, Παπαδόπουλος Μ (Νίκη Βόλου), Γόρδιος (Μαύροι Αετοί), Μανίκας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Μιχάλης (Εθνικός Φιλιππιάδας), Μπενίσκος(Διαγόρας Σεβαστής), Σέττος(Ρήγας Φεραίος), Δαδάκος(Αχιλλέας Νεοκαισάρειας)

1 γκολ: Αγρόδημος, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος (Απόλλων Λάρισας), Βελέτης, Κόλλινς, Αβραμίδης, Γυφτοκώστας (Καραϊσκάκης), Κυπαρίσσης Ν.(Πύδνα Κίτρους), Καμαρά, Λαζόπουλος, Καραμανωλάς Ε., Τριανταφυλλίδης (Πιερικός), Δωματάς, Τέλλος, Αναστασίου, Μπρίτος, Οικονόμου (Ολυμπιακός Βόλου), Μάμαλος (Αστέρας Πετρίτη), Μαλακασιώτης, Παρασκευαϊδης, Αλεξανδρής (Νίκη Βόλου), Στάμος, Ιωάννου (Μαύροι Αετοί), Αναστασιάδης, Ντινιωτάκης, Τζιάλλας, Μηνάς , Ατσκα(Θεσπρωτός), Σκόνδρας (Τηλυκράτης Λευκάδας), Μυλωνάς, Λαγδάρης, Κανωτίδης (Διαγόρας Σεβαστής), Μπότσαρης, Μπίκας (Εθνικός Φιλιππιάδας), Πανάκης, Ηλιόπουλος (Ιστιαία), Μενεγκούσο, Μακράκης, Κυπαρρίσης Ν. (Πύδνα Κίτρους), Νάκας, Λαζαρίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Γκίκα, Κυπτίου, Τζοβάρας (Ρήγας Φεραίος), Νταλάκας(Αμβρακίας Κωστακίων), Γεωργοπάλης(Αστέρας Πετρίτη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass