ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (1-4) ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (2-3) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Χέρι-χέρι στην κορυφή Αχιλλέας Φ. και Δωτιέας

*Πρώτη και σημαντική νίκη για το Μακρυχώρι επί της Αμυγδαλέας (2-1) την οποία «γκρέμισε» από την τριάδα της κορυφής *Έσπασε το «ρόδι» η Λάρισα 2012 μέσα στη Ν. Πολιτεία (2-3) *Ο Σμόλικας κέρδισε το «el clasico» της Φαλάνης (0-1) *Στα τελευταία λεπτά φόρτσαρε η Γιάννουλη κόντρα στον Αστέρα (6-2)

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2016 9:35

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Δύο ομάδες μοιράζονται πλέον την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για τους Αχιλλέα Φαρσάλων που πέρασε από το Αργυροπούλι με 4-1 και τον Δωτιέα Αγιάς που «απέδρασε» από την Ελασσόνα με 3-2. Σ’ αυτό συνετέλεσε η νίκη του Αετού Μακρυχωρίου με 2-1 επί του Αετού Αμυγδαλέας τον οποίο «γκρέμισε» από την τριάδα της κορυφής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Δόξα Βλαχογιαννίου πέρασε από τον Τύρναβο με 1-0 και αναρριχήθηκε βαθμολογικά, η Δήμητρα Γιάννουλης φορτσάροντας στο τελευταίο δεκάλεπτο επιβλήθηκε του Αστέρα Τυρνάβου με 6-2, στο Καλοχώρι, Αναγέννηση και Οικονόμος «κόλλησαν» στο 0-0, ενώ στο «el clasico» της Φαλάνης ο έμπειρος Γ. Κακαβίτσης χάρισε τη νίκη στον Σμόλικα (0-1). Τέλος στη Ν. Πολιτεία η Λάρισα 2012 πανηγύρισε την πρώτη της νίκη κερδίζοντας με 3-2 την Αστραπή.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, τα οποία ξεκίνησαν με 1΄ σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Μαρίνου Αντύπα, Δημήτρη Ζαχείλα:

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών του ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από το Αργυροπούλι κερδίζοντας με 4-1 την τοπική Δόξα. Οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή του αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες εδραίωσαν την επιτυχία τους στην επανάληψη διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο 8ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο Λόλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση της Δόξας ήρθε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Αλ. Τσούτσα να αξιοποιεί τη σέντρα του Ζάχου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Αχιλλέας δεν άργησε να αντιδράσει και στο 51’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το γκολ του Τλούπα.

Στο 64′ και έπειτα από κάθετη πάσα του Λόλα, ο Βούλγαρης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3, ενώ στο 78’ ο Παλάσκας μετά από πάσα του Καραμπούζη διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαρίστησε τη Δόξα Αργυροπουλίου για την άψογη φιλοξενία.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Ι, Καρράς, Μπουζούκας, Κούλπας, Μάρκου, Μπαχτσιβάνος ΙΙ, Σχοινάς (60’ Χαρισούλης), Ριζούλης (83’ Τσούτσας Ι.), Τσούτσας Α., Ζάχος, Κόκκορας (70’ Σιαμαντούρας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Οικονόμου, Κουμπούρας, Τλούπας, Κακαζούκης (55’ Μεζίνι), Νεμπεγλέρας (80’ Σβερκούλης), Λόλας (70’ Μανιώτης), Παλάσκας, Βούλγαρης.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 90’

Μετά από ένα εξαιρετικό και δυνατό παιχνίδι, που προσέφερε στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν συγκινήσεις έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε να «αποδράσει» από την Ελασσόνα, παίρνοντας μια νίκη – «χρυσάφι» για τη συνέχεια, με 3-2 επί του Π.Ο. Ελασσόνας. Να σημειωθεί ότι το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο 90’, αφού προηγουμένως ο Π.Ο.Ε., αν και έχανε με 0-2, είχε καταφέρει να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2. 

Ο αγώνας της Ελασσόνας είχε δυνατές μονομαχίες και αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες, με τον «σκληροτράχηλο» Δωτιέα Αγιάς να παίρνει νωρίς το προβάδισμα στο σκορ (0-2 μόλις στο 22΄) και τον Π.Ο.Ε. να ανεβάζει ρυθμούς στο β’ ημίχρονο και να ισοφαρίζει στο 69΄ , αλλά… να χάνει στο 90΄ ό,τι κατάφερε προσωρινά.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν στα τελευταία 15 κρίσιμα λεπτά του αγώνα με 10 παίκτες (αποβολή Πεπκολάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα), ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο ΠΟΕ «προδόθηκε» από λάθη και επιπόλαιες επιλογές (...κόρνερ) αμυντικών του, επιλογές που μοιραία οδήγησαν σε γκολ και στην ήττα.

Ακόμη, δεν πέρασε απαρατήρητη και… η παρουσία στις κερκίδες για λίγα λεπτά του πρώην προέδρου του ΠΟΕ κ. Ανδρέα Πάτση!

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

6΄: Ο Παππάς της Αγιάς σουτάρει από καλή θέση, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΟΕ έτοιμος, μπλοκάρει την μπάλα.

10΄: Οι Ελασσονίτες παραχωρούν… επιπόλαιο κόρνερ. Το κόρνερ εκτελείται και με κεφαλιά ο Τσακάλι ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 0-1.

22΄: Πανομοιότυπη φάση – «καρμπόν» με την προηγούμενη. Μετά από το κόρνερ, ο Τσατσαλίδης με κοντινό σουτ γράφει το 0-2 υπέρ της Αγιάς, «παγώνοντας» την κερκίδα των Ελασσονιτών. 

30΄: Σουτ - σέντρα του Ραμάι από καλή θέση φεύγει ψηλά άουτ.

34΄: Ομαδική προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Τσιάγκου, που σουτάρει από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.

44΄: Περίεργη φάση στην περιοχή της Αγιάς, όπου οι Ελασσονίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για περίπτωση πέναλτι σε χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων. Ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

50΄: Επικίνδυνο σουτ του Παππά, υποχρεώνει τον τερματοφύλακα του ΠΟΕ να αποκρούσει σε κόρνερ.

54΄: Ωραία προσπάθεια του Ματούλα, που με σουτ μειώνει το σκορ, γράφοντας το 1-2.

69΄: Η πίεση του ΠΟΕ στην περιοχή του Δωτιέα Αγιάς εντείνεται και αποδίδει καρπούς, αφού ο νεοεισελθών Μπαρλαγιάννης με κοντινό σουτ ισοφαρίζει, κάνοντας το 2-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.

74΄: Οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίκτες, όταν ο Πεπκολάι δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από το παιχνίδι.

75΄: Κεφαλιά του Τσατσαλίδη από καλή θέση φεύγει άουτ.

79΄: Έξυπνη εκτέλεση κόρνερ από τον Μπόντε υποχρεώνει τον Μαστοροδήμο την τελευταία στιγμή να αποκρούσει σε κόρνερ.

84΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ να «πάρει κεφάλι» στο σκορ, όταν ο δραστήριος Ματούλας με σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

85΄: Ανάλογη προσπάθεια από πλευράς των φιλοξενουμένων, όταν το επικίνδυνο δυνατό σουτ του Τσατσαλίδη αποκρούεται  σωτήρια από τον γκολκίπερ του ΠΟΕ.

90΄: Οι παίκτες του ΠΟΕ παραχωρούν ακόμη ένα επιπόλαιο κόρνερ. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ντακούλας, που σεντράρει και με κεφαλιά ο νεοεισελθών Χαλάτσης γράφει το τελικό 2-3, μέσα σε «τρελούς» πανηγυρισμούς της Αγιάς και… «εμβρόντητους» τους Ελασσονίτες.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Νίτσας, Καραμπούλας, Ακρίβος.

Η ομάδα του Δωτιέα αφιερώνει τη νίκη μαζί με τις ευχές της στον επιθετικό Γιώργο Τσατσαλίδη που χθες έδωσε αμοιβαία υπόσχεση  αιώνιας αγάπης με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γκαδρής): Μαστοροδήμος, Μπούσιας, Μπαλαμούτης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Συνάπαλος, Μενσούρ (53΄ Μπαρλαγιάννης), Πεπκολάι, Τσιάγκος (84΄ Πάτσης), Ματούλας, Τσένος (73΄ Μάρκου).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσότσος): Φαρμάκας, Γούτος Βασ., Τσακάλι, Σούλι(84΄ Χαλάτσης), Νάτσης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι (56΄ Φιλιππούλης), Παππάς (62΄ Γιαννακός), Μπόντε, Γούτος Ν.

Ι. Μουκίδης 

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Ο Αετός Μακρυχωρίου επιβεβαίωσε την αγωνιστική άνοδο των τελευταίων ημερών πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μία σημαντική νίκη με 2-1 επί του Αετού Αμυγδαλέας τον οποίο «γκρέμισε» από την τριάδα της κορυφής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44’  όταν έπειτα από κόρνερ του Τίκου ο Γκαμπέτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 71’ με το πλασέ του Κουρούκα.

Η ομάδα του Μακρυχωρίου δεν είχε πει την τελευταία λέξη και στο 89’ ο Πάσος με ωραίο διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα του και υποχρεώνοντας στην πρώτη φετινή ήττα το συγκρότημα της Αμυγδαλέας.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Τζίκα, Γκαμπέτας, Μπουζώνας, Τίκος, Παυλόπουλος, Τέας, Γκαραλιάκος (41’ Δάσσιος), Πάσος, Κουσιάς (35’ Φούντας), Χριστιανίδης (67’ Τζαβάρας).

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης, Ευαγγελούλης (80’ Μπάρδας), Πολύζος, Γραμμένος, Αντωνόπουλος, Υφαντής, Ανδριανόπουλος, Κορλός (55’ Καρβούνης), Κουρούκας, Δημητρέλης (46’ Λουκανίκας).

«ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Η Δόξα Βλαχογιαννίου συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις αυτή τη φορά στον Τύρναβο κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 1-0.

Σ’ ένα καλό παιχνίδι με αξιόλογες στιγμές και από τις δύο πλευρές, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη λύση στο 22’ όταν μετά από μεταβίβαση του Βρ. Κοντοθανάση, ο Αθανασούλης με πλασέ έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 80’ όταν την κεφαλιά του Τζιόλα εξουδετέρωσε με τη βοήθεια της δοκού ο τερματοφύλακας Μπρέλλας.

Ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία εξέφρασαν οι άνθρωποι του Βλαχογιαννίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεριώτης): Γραβάνης, Αυλογιάρης, Ροντούλης, Μπρατσίλας (46’ λ.τ. Κουσιάνας), Καρακάνος, Γκαμπέτας (60’ Ντονούδης), Γανός, Γκαντρής, Πέρπερας, Τζιόλας, Καλέσης (80’ Κατσιάνας).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Γεωργαντζάς (55’ Αλεξίου), Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ. (80’ Θανασούλης), Ζηρδέλης, Αθανασούλης, Τόλιος (55’ λ.τ. Γκουρομπίνος).

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Χορταστικό παιχνίδι στη Γιάννουλη όπου η τοπική Δήμητρα επικράτησε του Αστέρα Τυρνάβου με 6-2. Ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μετά το 80’ και μέχρι τη λήξη, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι απέβαλαν το άγχος και σιγούρεψαν τους τρεις βαθμούς απέναντι στη μαχητική ομάδα του Αστέρα που αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική σε χαρακτηριστικά σημεία του αγώνα θα μπορούσε να είχε αποκομίσει κάτι περισσότερο. Η ουσία είναι ότι παρά την ήττα τους, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και σίγουρα αξίζουν κάτι περισσότερο απ’ ό,τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα.

Ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ, εκμεταλλευόμενος το χαλαρό ξεκίνημα των γηπεδούχων, όταν στο 6’ μετά από μπαλιά-τρύπα, ο Τσακίρης βρέθηκε από πλάγια θέση μόνος απέναντι στον Κυρανούδη όμως το πλασέ που επιχείρησε χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Δύο λεπτά αργότερα η Δήμητρα άνοιξε το σκορ, όταν μετά από ενέργεια και σέντρα του Χατζηγρηγορίου, ο Αμπατζίδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 14’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους, ωστόσο το κοντινό σουτ του Πατσιωτού έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Χ. Γκαραγκούνης.

Στο 15’ ήρθε η απάντηση του Αστέρα μ’ ένα εκπληκτικό γκολ του Γαλάνη, ο οποίος με βολ-πλανέ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάκη ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 17’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοταρέλα (το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος), όμως στο 33’ ο Αστέρας ισοφάρισε με ανάλογο τρόπο σε 2-2 με τον Πάσιο να ευστοχεί από τα 11 μέτρα (το πέναλτι κέρδισε ο Τσακίρης).

Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, για να ξεκινήσει η επανάληψη με τη Δήμητρα να προηγείται πολύ νωρίς στο 48’ με το σουτ του Χατζηγρηγορίου (3-2).

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, είχαν μία πολύ καλή φάση με τον Ε. Γκαραγκούνη στο 58’ αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι με κορυφαίο τον έμπειρο Κοταρέλα κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να θέσουν τις βάσεις για τη νίκη. Αρχικά ο προαναφερόμενος μετά από εξαιρετική ενέργεια και σουτ στο 81’ έγραψε το 4-2, ο Χατζηγρηγορίου με διαγώνιο σουτ στο 84’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-2, ενώ στο 90’ ο Σπανός με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Μηνάς (15’ λ.τ. Καραγεώργος), Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Χατζηγρηγορίου, Μανάκας (71’ λ.τ. Σπανός), Πατσιωτός (23’ λ.τ. Γκατζούλης), Κοταρέλας, Αμπατζίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Κορομηλάς-): Χ. Μπαντής, Πάσος (86’ Ισούφης), Χ. Γκαραγκούνης (62’ Φουρτούνας), Λάζος, Γαλάνης, Καρακώστας (68’ Δ. Γκαραγκούνης), Πάσιος, Τάκης, Ε. Γκαραγκούνης, Γ. Μπαντής, Τσακίρης.

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Παρά το 0-0 στο γήπεδο Καλοχωρίου έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες, οι οποίες δημιούργησαν ευκαιρίες  για να πάρουν τη νίκη και ως εκ τούτου το τελικό αποτέλεσμα άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.

Την καλύτερη στιγμή του αγώνα την είχε η Αναγέννηση στο 58’, όταν το σουτ του Μπούνα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στο 67’ ο Πούτας έχασε πολύ καλή ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο τελευταίο 15λεπτο ο Οικονόμος είχε τρεις καλές στιγμές με τους Φτίκα, Καραγκούνη και Χάμο που έστειλαν την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς στο 86’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκαμπέτας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λιούσκας, Κόκοβας, Νεστορίδης, Σαΐτης, Έξαρχος, Μπούνα, Τσιαντούλης, Τσιάτας (65’ Τσεκούρας), Σπυρόπουλος, Πούτας (68’ λ.τ. Δούρος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Γκαμπέτας, Γ. Λεβέντης, Σαπάκος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης (75’ Φτίκας), Παληγιάννης, Καλφούντζος (55’ Σακοράφας), Χάμος, Καραγκούνης, Δραχαλίβας (32’ Νάνος).

«ΠΡΑΣΙΝΟ» ΤΟ «EL CLASICO» ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Κακαβίτσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο «el clasico» της Φαλάνης, καθώς με το γκολ που πέτυχε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης χάρισε τη νίκη στο Σμόλικα απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο Φαλανιακό.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες, πάθος και καλές στιγμές και από τις δύο πλευρές.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας (70’ Στ. Κόκκινος), Βαρσάμης, Τσάκε (22’ λ.τ. Ν. Κολοβός), Λιλολάρι, Λυγούρας Β., Φατούρας, Πανταζής, Λυγούρας Χρ. (46’ Ι. Κόκκινος), Παπαγεωργίου, Αλατάς Ι.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Χάμος, Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Τανάγιας Χρ., Δολιάνης, Κολοβός Χρ., Μανακούσιος Δ., Κόκρας, Τσιρβούλης (85′ Κολοβός Κ.), Δάσσιος (79′ Γκαλμποκίνης), Κακαβίτσης.

«ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΡΟΔΙ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Λάρισα 2012 είχε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας με 3-2 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Χασιώτης μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 55’ με τον Παντελή Φλώρο να ισοφαρίζει σε 1-1, όμως στο 67’ η Αστραπή πήρε εκ νέου το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Καλτσά με πλασέ (2-1).

Στο 79’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Αλεξανδρής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 83’ ο Παναγιώτης Φλώρος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μάντζα ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 90’+2’ ο Τσάκος μετά από ενέργεια του Κίτσιου Δ. διαμόρφωσε το τελικό 2-3 πετυχαίνοντας ολική ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι αποχώρησαν από το γήπεδο εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Καφφές): Βακουφτσής, Γιαγιάκος, Μούτσιος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπατζέλας, Κολιοφούτης, Βενέτης, Ζαφειρούλης (55’ Ρουσσάς), Καλτσάς (70’ Βλατσός), Μπελάγιας (75’ Αλεξανδρής).

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Αργυρούλης): Μ. Γεωργούλας, Κόκκινος (46’ Σκέντζας), Π. Φλώρος Παν. Φλώρος, Α. Φλώρος (70’ Μάντζας), Ταστεμερίδης (35’ Κίτσιος Π.), Θ. Γεωργούλας, Στρατής, Βαλ. Φλώρος, Κίτσιος Δ., Τσάκος.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φαλανιακός – Σμόλικας  0-1

Τύρναβος 2005 – Βλαχογιάννι     0-1

Αργυροπούλι - Αχιλλέας Φ.          1-4

Μακρυχώρι – Αμυγδαλέα             2-1

Αστραπή Ν. Π. - Λάρισα 2012      2-3

ΠΟ Ελασσόνας - Δωτιέας Αγιάς   2-3

Καλοχώρι – Οικονόμος   0-0

Δήμητρα Γιάνν. - Αστέρας Τυρν.  6-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        17-2       13

Δωτιέας Αγιάς    15-5       13

Αμυγδαλέα         10-6       10

Βλαχογιάννι        7-4         10

Δήμητρα Γιάνν. 12-8       9

Αργυροπούλι     10-7       8

Τύρναβος 2005  5-4         8

Οικονόμος          5-7         8

ΠΟ Ελασσόνας   8-8         7

Σμόλικας              10-8       6

Καλοχώρι            8-9         5

Λάρισα 2012       6-8         5

Φαλανιακός        8-11       4

Μακρυχώρι        6-11       4

Αστραπή Ν. Π.   4-13       1

Αστέρας Τυρν.    3-23       0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/10, 16:00)

Αμυγδαλέα - Τύρναβος 2005

Οικονόμος - Βλαχογιάννι

Σμόλικας - Μακρυχώρι

Αχιλλέας Φ. - Καλοχώρι

Δωτιέας Αγιάς – Φαλανιακός

Λάρισα 2012 - Αργυροπούλι

Αστέρας Τυρν. - ΠΟ Ελασσόνας

Αστραπή Ν. Π. - Δήμητρα Γιάνν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass