ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Τα μυαλό από τώρα στην ΑΕΚ

*Στη Στάρα Ζαγόρα η ομάδα των παλαιμάχων

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2016 10:54

Του Σωτ. Κέλλα

Επανεκκίνηση μετά από δυο μέρες ξεκούρασης για τους παίκτες της ΑΕΛ χθες με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) ενώ μάλλον οι παίκτες δεν πρόκειται να χαλαρώσουν καθόλου αυτή τη βδομάδα αφού θα κάνουν σήμερα επίσης δύο προπονήσεις όπως και αύριο.

Το Σάββατο η προπόνηση θα είναι πρωινή ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ουσιαστικά λοιπόν αυτή η βδομάδα θα είναι μια βδομάδα μίνι προετοιμασίας χωρίς να περιλαμβάνει κανένα φιλικό παιχνίδι ενώ από χθες το μυαλό όλων βρίσκεται στον αγώνα της 17ης Οκτωβρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ael Fc Arena.

Ναβάρο και Αναστασόπουλος ακλούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Μονιάκης πήρε κανονικά μέρος ενώ ο Ξενοδόχοφ ακόμα δεν μπορεί να μετέχει στις προπονήσεις και πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με την ομάδα της ΑΕΚ.

ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

Τέλος η διαδικασία επιτήρησης για την ΑΕΛ κάτι που χαροποίησε τους ανθρώπους της λαρισινής ΠΑΕ που εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε, με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, ότι σήμερα το τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ελέγχοντας τη λειτουργία της ΠΑΕ, τον τρόπο διοικήσεως και όλα τα οικονομικά στοιχεία, ανέστειλε τη διαδικασία επιτήρησης, στην οποία βρισκόταν συνεχώς η ΠΑΕ ΑΕΛ από την ίδρυσή της το 2014. Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την, με αργά αλλά σταθερά βήματα, πρόοδο της ομάδας μας σε όλους τους τομείς».

ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου θα συμμετάσχουν οι βετεράνοι της ΑΕ Λάρισας το τριήμερο 7-8-9 Οκτωβρίου στην πόλη της Βουλγαρίας, Στάρα Ζαγόρα. Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων για την απελευθέρωσή της, διοργανώνεται ποδοσφαιρικό τουρνουά με συμμετοχή ομάδων από Ελλάδα, Τουρκία, Πολωνία και φυσικά της ομώνυμης ομάδας. Η ΑΕΛ αποδέχθηκε πρόταση που δέχτηκε από τον πρώην ποδοσφαιριστή της, Ντραγκόλοφ. Η αποστολή των Λαρισαίων θα αναχωρήσει αύριο Παρασκευή 7 το πρωί οδικώς και η επιστροφή έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή το βράδυ.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣ.ΑΕΛ

Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στη Λάρισα σήμερα και ώρα 18:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» με θέματα:

1) Προϋπολογισμός Τμημάτων Σωματείου

2) Καταστατικό Σωματείου

3) Λοιπά θέματα

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Δικαίωμα εγγραφής και παρουσίας κατά τη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι εγγραφούν μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ψήφου Για την ταυτοποίηση των μελών είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Στη συνέλευση αναμένεται να υπάρχει και παρουσία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass