ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προκρίθηκαν Φιλοκτήτης, Αμπελιά και Δόξα Ραχούλας

*Σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στις 4 το απόγευμα

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2016 9:55

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τρεις ομάδες της Α1 τοπικής κατηγορίας, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς και η Δόξα Ραχούλας προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Στους χθεσινούς αγώνες της 3ης φάσης, κέρδισαν ο μεν Φιλοκτήτης την Πελασγιώτιδα στο «Δ.Κουκολίτσιος-Δ.Μουσιάρης» με σκορ 4-1, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στη Νίκαια τον Παναγροτικό 1-0 και η Δόξα Ραχούλας με το ίδιο σκορ, την Α.Ε.Βουναίνων.

Σήμερα στις 4 το απόγευμα διεξάγονται παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον και ξεχωρίζουν από αυτά: Οικονόμος-Π.Ο.Ε., Σμόλικας-Αχιλλέας Φ., Δήμητρα Γιάννουλης-Φαλανιακός, Αναγέννηση Πουρναρίου-Κίσσαβος Συκουρίου, Αετός Μακρυχωρίου-Αναγέννηση Καλοχωρίου, Όλυμπος Γόννων - Τύρναβος 2005.

Αναλυτικά τα τρία χθεσινά παιχνίδια:

Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ… ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ

Η ομάδα των παραλίων ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας είχε τον… καπετάνιο του στη χθεσινή αναμέτρηση με την Πελασγιώτιδα που διεξήχθη στο «Δ.Μουσιάρης-Δ.Κουκολίτσιος» και πέρασε στην επόμενη φάση, κερδίζοντας με σκορ 4-1.

Ο ικανότατος επιθετικός που ακούει στο όνομα Άρης Καπετάνιος ήταν λοιπόν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλά νέα πρόσωπα, που προσπάθησαν χωρίς άγχος να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και έδειξαν πως μέσα από τη δουλειά, μπορούν να έρθουν θετικά αποτελέσματα.

Το σκορ για τους «πετεινούς» άνοιξε ο Κατράνας στο 14΄με ατομική προσπάθεια και σουτ, αλλά ο Μυλωνάς με κεφαλιά από φάουλ του Κατράνα ισοφάρισε στο 20΄ σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 58΄από πάσα του Πασιά Π., ο Άρης Καπετάνιος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-2 και στο 79΄ο ίδιος παίκτης με νέο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, σε 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Κατσιώτης με ένα πανέμορφο σουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε χωρίς προβλήματα ο κ.Καραγιάννης, που είχε συνεργάτες τους κ.Γκαρέλη, Ντανταλή.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Γιώργος Χατζής): Μπίτρας, Τέλιος (46΄λ.τ Δαμασιώτης), Κιός, Κατράνας, Γκαραβέλης Ε., Ντάφης, Γκαραβέλης Β., Γελαλής, Πουρνάρας (73΄Πουλιάνας), Νεράντζης (60 Έξαρχος), Μαροσούλης.

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Πλατσάς (65΄Λαδάς), Κατσιάνος, Μαλαχτάρης, Μυλωνάς (78′ Λώλος), Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Γκουντάρας Ν. (70΄Παπαρίζος), Κατσιώτης, Γκοργκόλης, Καπετάνιος.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ

Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, η Δόξα Ραχούλας επικράτησε της αξιόμαχης Α.Ε.Βουναίνων με 1-0.

Για τους γηπεδούχους «καθάρισε» ο Βασίλης Αργυρακούλης, ο οποίος στο 15΄μετά από προσπάθεια του Αποστόλη Νάστα με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι νικητές έχασαν  σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Νάστα, Τέγο και Αργυρακούλη με τον τελευταίο να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 40΄με το «φάντομ» Νίκο Ζεϊμπέκη να απομακρύνει εντυπωσιακά την μπάλα. Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν κυρίως με τους Τσανά, Σπανό και Τσαπράζη.

Κυρίτσης, Αναστασίου, Σπανούλης, ήταν το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης.

ΔΟΞΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ (Μάκης Αλεξούδης): Παζιάνας, Αργυρακούλης (89΄Τζανακούλης), Θεοχαρούλης, Σκάκος, Τέγος, Τσέλιγκας, Καραγκιόζης, Γκόγκουρας (75΄λ.τ Σταμουλάκης), Νάστας, Καζάνι (60΄Βλησαρούλης).

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Τσαπράζης Στ., Κοτρώτσος, Αγγλόπουλος Γ., Χατζηλιάδης Γ., Κουτής (46΄Σπανός), Τσανάς (65΄Πατσιούρας), Πρισακάρου (79′ Χατζηλιάδης Κ.),Χριστοδούλου Κ., Μερτζανίδης, Γκομοσίδης.

ΟΤΑΝ… ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΕΝΕΛΑΒΑΣ

Ένας δεινός σκόρερ ο Βολιώτης Λευτέρης Δενελάβας που έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, στον Θησέα Αγριάς και στον Εθνικό Βόλου, ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση στη Νίκαια και ενώ οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα της ημίωρης παράτασης, ο Δενελάβας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή μετά από ωραία προσπάθεια του Κουλάκογλου και έκανε το 0-1.

Χάρισε έτσι τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του  κόντρα στον νεανικό και συνάμα αξιόμαχο Παναγροτικό Νίκαιας που πάλεψε φιλότιμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Σταύρου Σταμπουλή παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν πριν το 87΄, κυρίως με τους Δεμίρη (13΄, 22΄, 30΄, 33΄), Τζήμα (58΄) και Δελενάβα (29΄).

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των «Πρασίνων» Γιώργος Λυκοκώστας προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς «μικρούς» που φάνηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να σκοράρουν κυρίως με τον Ολομάνι (60΄, 81΄) και Γκερλιώτη (76΄).

Τον αγώνα διηύθυνε χωρίς προβλήματα ο  Αντώνης Κορέστης που είχε βοηθούς τους Αποστόλη Καρακώστα και Αχιλλέα Νίκζα.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γιώργος Λυκοκώστας): Καργιώτης, Γκερλιώτης (80΄Πράπας), Σταυρινάκης, Κατσιάβας, Κυρίτσης, Ξιώνης, Μπλιάτσος (46΄Ανδρεόπουλος), Νικογιάννης (75΄ Πανδρεμένος), Τσούντσουρας, Ολομάνι, Σακελλαρίου.

ΑΜΠΕΛΙΑ (Σταύρος Σταμπουλής):

Μωραΐτης, Τσαντόπουλος, Μιαρίτης Δ., Καραγγέλης, Τσάνιος, Σκλαπάνης (60΄Μιαρίτης Ν.), Λέτσιος (69΄Δημακόπουλος), Δεμίρης (88΄Μπράνος), Δενελάβας Λ., Κουλάκογλου, Τζήμας.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

(Ώρα έναρξης 16:00)

-Οικονόμος Τσαριτσάνης-Π.Ο.Ελασσόνας

(Τσιτσανούδης, Στάικος, Μίχος)

 -Άρης Κουλουρίου - Ηρακλής Λάρισας

(Θεόφιλος Διαμάντης, Δεδικούσης, Κοτούμπας)

-Α.Ε.Κιλελέρ - Λάρισα 2012

(Τσακνάκης, Τέγος, Γκαραβέλης)

-Αετός Μακρυχωρίου – Καλοχώρι

(Μπουμαρσόπουλος, Νίκζας, Καρακώστας)

-Μαυροβούνι - Δόξα Αργυροπουλίου    

(Κουκούλης, Παραφέστας, Τσακνάκη)

-Γηπ.Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη        Τοξότης - Δωτιέας Αγιάς (Καρδούλας, Ρούπελας, Γκόγκος)

-Όλυμπος Γόννων - Τύρναβος 2005

(Χρ.Νίτσας, Τσαπράζης, Δήμου)

-Σμόλικας- Αχιλλέας Φαρσάλων       

(Αγγελούλης, Γκάγκας, Σπανούλης)

-Ολίμπικ/Νέες Καρυές 2012 - Αστραπή Ν.Π.

(Γιάντσης, Παπαδημητρίου Χρ., Τζιμούρτος)

-Ναρθάκι - Αετός Αμυγδαλέας

(Βασιλός, Νάκας, Δεληγιάννη)

-Αναγέννηση Πουρναρίου - Κίσσαβος Συκουρίου (Βλιώρας, Πατέτσος, Τσατσαρώνης)

 -Δήμητρα Γιάννουλης - Φαλανιακός

(Ντελέζος, Νατσιούλας, Αναστασίου)

-Προοδ. Βερδικούσσας - Βλαχογιάννι

(Χήτος, Ακρίβος, Μάνος)

       

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass