ΣΤΟΧΟΣ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

Αναζήτηση… ΕΣΠΑ για τα Δένδρα

*Η ΑΕΛ αρνητική στη χορηγία του ΟΠΑΠ. Ο Αναστασιάδης στην Αθήνα. Η απάντηση του Μαρουκάκη

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2016 11:48

Του Σωτ. Κέλλα

Το προπονητικό κέντρο των Δένδρων πέρασε τελικά στην  ιδιοκτησία του Αλέξη Κούγια μετά τον δικαστικό συμβιβασμό με τον πρώην ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Πλεξίδα και τώρα αρχίζουν σχέδια αξιοποίησης και αυτά περνούν μέσω του ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Κούγια και σε συνεργασία με τους δημάρχους Λαρισαίων κ.Καλογιάννη και Τυρνάβου κ.Σαρχώση γίνεται μια προσπάθεια να χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ η κατασκευή ενός ξενώνα που θα μένουν οι παίκτες της ΑΕΛ που δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αρνείται τη χορηγία του ΟΠΑΠ ύψους 90.000 ευρώ καθώς τη θεωρεί πολύ χαμηλή και για τον λόγο αυτό έστειλε επιστολή στη διοίκηση της Σούπερ Λίγκα την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Ανδρέας Λιόντος και ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας. Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής: 

«Πληροφορηθήκαμε από τις επιστολές σας ότι ο ΟΠΑΠ προσφέρει για τη χορηγία του Πρωταθλήματος το ασήμαντο για τα έσοδά του και για την αξία του Πρωταθλήματος της Super League, ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί περίπου σε € 90.000 για κάθε ΠΑΕ.

Επειδή η ΠΑΕ ΑΕΛ αρνείται με το ασήμαντο αυτό ποσό να δεσμεύσει, λόγω της αποκλειστικότητας, το όνομα, την ιστορία της αλλά και τη σημερινή δυναμική της.

Επειδή επ' ουδενί θα δεχθούμε να διαφημίσουμε τον ΟΠΑΠ είτε στο γήπεδό μας, το οποίο είναι το πιο σύγχρονο αλλά και το ακριβότερο γήπεδο στην Ελλάδα, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι είμαστε η μοναδική ΠΑΕ της Super League, η οποία παρά το ότι συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες 6 ΠΑΕ όλων των Ελληνικών Πρωταθλημάτων λόγω των τίτλων της (1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα) αλλά και των χιλιάδων οπαδών μας.

Επειδή δεν έχουμε χορηγηθεί από τον ΟΠΑΠ στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας μας, είτε σε οιοδήποτε άλλο γεγονός το οποίο είναι ταυτισμένο με τη λειτουργία μας.

Επειδή κ. Πρόεδρε δεν έχετε κάνει μέχρι σήμερα τίποτα ώστε να υποχρεωθεί ο ΟΠΑΠ να επιχορηγήσει την ΑΕΛ με το ποσό που χορηγεί ασήμαντης δυναμικότητος ανταγωνίστριές μας.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΔΗΛΟΥΜΕ ότι δεν δεχόμαστε τη χορηγία των € 90.000 από τον ΟΠΑΠ και δεν πρόκειται να τον διαφημίσουμε και σας προσκαλούμε με δική σας πρωτοβουλία να εξαναγκάσετε τον ΟΠΑΠ να λειτουργήσει νόμιμα και με αξιοκρατικά αλλά και νομικά κριτήρια και να διαφημιστεί με οποιοδήποτε προϊόν στη φανέλα μας».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ

ΟΙ δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στην «Ελευθερία της Δευτέρας» ότι ο Μαρουκάκης με αυτά που έγραψε σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας έφερε την απάντηση του περσινού πρώτου σκόρερ της ομάδας που σε νέα ανάρτησή του έγραψε:  «Επειδή πολλά γράφονται και η αλήθεια λίγοι την ξέρουν, θα τηρήσω το συμβόλαιό μου μέχρι τον Δεκέμβρη, γιατί είμαι επαγγελματίας και μετά συζητάμε... Καλό απόγευμα και όποιος θέλει την πραγματική αλήθεια να παίρνει εμένα, γιατί αλλιώς ξέρετε τι γίνεται...αυτά...απλά να μην ξεχνιόμαστε.»

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση του κ. Μίκαελ Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League και του κ. Γιώργου Γκοδόλια με τους γιατρούς των συλλόγων, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της Εθνικής στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και στην οποία συνάντηση παραβρέθηκε και ο προπονητής της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης.

Προ της έναρξης των δύο συναντήσεων, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους, τους οποίους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους.

Στη συνάντηση των προπονητών παρέστησαν οι κ. Κετσπάγια (ΑΕΚ), Ελευθερόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Γράφας (Βέροια), Μπέντο (Ολυμπιακός), Στραματσόνι (Παναθηναϊκός), Μαντζουράκης (Παναιτωλικός), Ίβιτς (ΠΑΟΚ), Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα), Αναστασιάδης (ΑΕΛ), Γρηγορίου (Κέρκυρα). Εκ μέρους των Εθνικών ομάδων, παρόντες ήταν οι κ. Μεταξάς, Τσάνας, Νικοπολίδης, Γκούμας, Κατεργιαννάκης, Μπιζάς και Αντωνίου.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνάντηση με τους ιατρούς των ομάδων της Super League, υπό τον καθηγητή Γιώργο Γκοδόλια, ιατρικό υπεύθυνο των Εθνικών Ομάδων και τον γιατρό της Εθνικής Ανδρών Οδυσσέα Παξινό. Σε αυτήν, παρόντες ήταν οι κ. Τσακωτός (Αστέρας Τρίπολης), Πισκοπάκης (Ατρόμητος), Γατουρτζίδης (Βέροια), Μανώλογλου (Ηρακλής), Καρακίτσιος (Λεβαδειακός), Θέος (Ολυμπιακός), Χαραλαμπίδης (Παναθηναϊκός), Ζήσης (Παναιτωλικός), Ντούσιας (Πανιώνιος), Παπακώστας (ΠΑΟΚ), Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα), Σφυράκης (Πλατανιάς), Κουτσογιάννης ( Ξάνθη), Κοσκινάς (Κέρκυρα), Τσούγιας (ΑΕΛ) καθώς επίσης οι ιατροί των Εθνικών Ομάδων. Στη συνάντηση δεν συμμετείχε ο γιατρός της ΑΕΚ Καλιακμάνης εξαιτίας εκτάκτου προβλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass