ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ 6-0 ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ Ν.Π. ΚΑΙ 7-0 ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Καταιγιστικοί Αχιλλέας Φ. και Δωτιέας Αγιάς

* Στο γκρουπ των πρωτοπόρων διατηρήθηκε ο Αετός Αμυγδαλέας που έκανε την αντίσταση του Φαλανιακού με 3-2 *Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ Οικονόμος Τσαριτσάνης και Δόξα Αργυροπουλίου

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2016 10:13

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η πιο παραγωγική σε γκολ ήταν η χθεσινή 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ (συνολικά επιτεύχθηκαν 32 τέρματα).

Σ’ αυτό συνέβαλαν κατά κύριο λόγο οι εντυπωσιακές σε έκταση νίκες του Αχιλλέα Φαρσάλων με 6-0 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας και του Δωτιέα Αγιάς με 7-0 επί του Αστέρα Τυρνάβου. Χορταστικά παιχνίδι είχαμε τόσο στην Αμυγδαλέα όπου ο τοπικός Αετός νίκησε με 3-2 τον Φαλανιακό όσο και στον Τύρναβο όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με το ίδιο σκορ της Αναγέννησης Καλοχωρίου, ενώ στην Τσαριτσάνη σ’ ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι, Οικονόμος και Δόξα Αργυροπουλίου μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1).

Έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς συνεχίζουν να βρίσκονται οι Αχιλλέας Φαρσάλων, Δωτιέας Αγιάς και Αετός Αμυγδαλέας, ενώ στη δεύτερη θέση υποχώρησε η Δόξα Αργυρπουλίου και αναρριχήθηκε ο Τύρναβος 2005.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο ΠΟΕ πέτυχε σημαντική νίκη μέσα στη Φαλάνη με 3-1 επί του Σμόλικα, η Δόξα Βλαχογιαννίου έστω και με το φτωχό 1-0 έκαμψε την αντίσταση του Αετού Μακρυχωρίου, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης πέρασε από το «Γ. Μητσιμπόνας» κερδίζοντας 2-0 τη Λάρισα 2012.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σμόλικας - ΠΟ Ελασσόνας             1-3

Λάρισα 2012 - Δήμητρα Γιάνν.     0-2

Βλαχογιάννι – Μακρυχώρι            1-0

Τύρναβος 2005 – Καλοχώρι          3-2

Αμυγδαλέα – Φαλανιακός             3-2

Οικονόμος – Αργυροπούλι           1-1

Αχιλλέας Φ. - Αστραπή Ν. Π.        6-0

Δωτιέας Αγιάς - Αστέρας Τυρν.    7-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        13-1       10

Δωτιέας Αγιάς    12-3       10

Αμυγδαλέα         9-4         10

Αργυροπούλι     9-3         8

Τύρναβος 2005 5-3         8

Βλαχογιάννι        6-4         7

ΠΟ Ελασσόνας   6-5         7

Οικονόμος          5-7         7

Δήμητρα Γιάνν. 6-6         6

Φαλανιακός        8-10       4

Καλοχώρι            8-9         4

Σμόλικας              9-8         3

Λάρισα 2012       3-6         2

Μακρυχώρι        4-10       1

Αστραπή Ν. Π.   2-10       1

Αστέρας Τυρν.    1-17       0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/10, 16:00)

Τύρναβος 2005 - Βλαχογιάννι

Μακρυχώρι - Αμυγδαλέα

Καλοχώρι – Οικονόμος

Φαλανιακός – Σμόλικας

Αργυροπούλι - Αχιλλέας Φ.

ΠΟ Ελασσόνας - Δωτιέας Αγιάς

Αστραπή Ν. Π. - Λάρισα 2012

Δήμητρα Γιάνν. - Αστέρας Τυρν.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΣΚΑΣ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή στην επανάληψη τον Θανάση Παλάσκα (συνολικά πέτυχε πέντε τέρματα) ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετέτρεψε σε περίπατο το χθεσινό παιχνίδι με την Αστραπή Ν. Πολιτείας (6-0).

Ο δεινός σκόρερ των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ μόλις στο 20ό δευτερόλεπτο πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ της αγωνιστική. Μετά το εναρκτήριο λάκτισμα, η μπάλα κατέληξε στον Βούλγαρη που έβγαλε τη σέντρα και ο Παλάσκας με κεφαλιά έκανε το 1-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η Αστραπή ουσιαστικά μπόρεσε να αντισταθεί μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης. Από κει έπειτα ο Αχιλλέας Φαρσάλων έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα διαστάσεις θριάμβου. Στο 55’ ο Βούλγαρης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ ο Παλάσκας με άλλα τέσσερα τέρματα στο 65’, στο 67’, στο 75’ και στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλας, Περήφανος, Κακαζούκης, Οικονόμου, Τλούπας, Μανιώτης (65’ Λόλας), Νεμπεγλέρας, Μεζίνι (75’ Σβερκούλης), Παλάσκας, Βούλγαρης, Ρέψης (70’ Κουρούμαλος).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Καφφές): Παπαδημητρίου, Παπαμάνος (46’ Καλτσάς), Αλεξανδρής, Χασιώτης, Μούτσιος (75’ Παυλόπουλος), Μπατζέλας, Κολιοφούτης, Βενέτης, Γιαγιάκος (65’ λ.τ. Ρουσάς), Κυριάκος, Μπελάγιας.

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Καταιγιστικός ο Δωτιέας Αγιάς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αστέρα Τυρνάβου τον οποίο συνέτριψε με 7-0 πετυχαίνοντας το σκορ της ημέρας. Μια βαριά ήττα για τους νεοφώτιστους που μετά το παιχνίδι έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με τον τεχνικό Γιώργο Δοδοντσάκη.

Μόλις στο 30ό δευτερόλεπτο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μπόντε επιχείρησε σέντρα-σουτ η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο παίκτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ατυχία χτύπησε τους φιλοξενούμενους στο 24’ όταν ο Πάσιος Βασ. αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Δωτιέας αξιοποίησε την αριθμητική του υπεροχή και στο 26’ διπλασίασε τα τέρματα με τον Ραμάι, ενώ στο 37’ ο Τσατσαλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 60’ ο Τσατσαλίδης έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας), στο 65’ ο Χαλάτσης έγραψε το 4-0, στο 75’ ο Μπαρούτσας σκόραρε το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων ενώ στο 79’ και στο 85’ ο Τσατσαλίδης με δύο ακόμη τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 7-0. Ο ίδιος στο 90’ είχε κεφαλιά στο δοκάρι.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσώτσος): Φαρμάκας, Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι, Γούτος Ε. (25’ λ.τ. Μπαρούτσας), Ντακούλας, Νάτσης, Μπόντε (64’ Γιαννακός), Παππάς, Ραμάι (58’ Χαλάτσης), Τσατσαλίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Δοδοντσάκης): Βαλ. Μπαντής, Ισούφης, Πάσιος Α., Λάζος, Καρακώστας, Γαλάνης, Πάσιος Βασ., Γκαραγκούνης Ελ., Τσακίρης Βαλ. (70’ Παρ. Πάσιος), Τσακίρης Κ., Γκαραγκούνης Ε. (30’ Καρατζούνης).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι στην Τσαριτσάνη ανάμεσα στον Οικονόμο και τη Δόξα Αργυροπουλίου οι οποίοι μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι την αντίπαλη εστία όταν στο 13’ μετά από «μαγική» μπαλιά του Καραγκούνη στον κενό χώρο, ο Γκαμπέτας έφυγε μόνος αλλά πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 24’ το σουτ του Χάμου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ κερδίζοντας πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μόσχου στον Μπαχτσιβάνο Σ/Χ. Έτσι στο 31’ ο Αλ. Τσούτσας από τα 11 μέτρα έγραψε το 0-1, ενώ στο 42’ η Δόξα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν το σουτ του Ριζούλη εξουδετέρωσε με υπερένταση στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του ο Νούσιας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49’ το σουτ του Χάμου πέρασε ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 52’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Καραγκούνη, όμως ο διαιτητής κ. Κορέστης είχε αντίθετη άποψη.

Στο 81’ ο Αλ. Τσούτας έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 82’ όταν οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, μετά από συνολική επιθετική ενέργεια με τελικό αποδέκτη τον Χάμο που σούταρε από το ύψος του πέναλτι.

Στο 84’ το σουτ του Γκαμπέτα χτύπησε στο δεξί δοκάρι, στο 88’ σημειώθηκαν διαμαρτυρίες σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Μπαχτιβάνο Σ/Χ, με τους γηπεδούχους να ζητούν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του παίκτη για θέατρο και τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για πέναλτι.

Στο 89’ οξύνθηκαν τα πνεύματα μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Κούλπα στον Γκαμπέτα. Υπήρξαν διαμαρτυρίες, αλλά και κάποιες αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών και τελικά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κούλπας και Χάμος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος (68’ Φτίκας), Γ. Λεβέντης (46’ Μπουμπουνάρας), Σαπάκος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης, Γκαμπέτας, Καλφούντζος, Χάμος, Καραγκούνης, Δραχαλίβας (46’ Παληγιάννης).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Ριζούλης (79’ Σιαμαντούρας), Καρράς, Κούλπας, Χατζής, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Κόκκορας (63’ Ι. Χαρισούλης), Αλ. Τσούτσας, Μπουζούκας, Μάρκου, Ζάχος (46’ Σχοινάς).

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ Ο ΠΟΕ

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ, το απόγευμα του Σαββάτου, ο ΠΟΕ πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στη Φαλάνη με 3-1 επί του Σμόλικα.

Στο 37΄μετά από υποδειγματική επίθεση των φιλοξενουμένων, ο Ματούλας ως τελικός αποδέκτης με σουτ έγραψε το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε αμέσως μετά την έναρξη της επανάληψης από τον Κακαβίτση, ο οποίος στο 47’ αξιοποίησε προσπάθεια του Κόκρα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο ΠΟΕ έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Ματούλα συνέχισε να αναζητεί το δεύτερο γκολ και τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 77’ όταν ο Τσιάγκος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ματούλα νίκησε τον Χάμο και έγραψε το 1-2, ενώ στο 79’ ο Ματούλας έφυγε στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Ο ίδιος παίκτης στο 82’ έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για γκολ πλασάροντας ελάχιστα άουτ κι ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Χάμος, Θ. Μανακούσιος, Δολιάνης, Κ. Κολοβός, Κωτούλας, Σκούπρας, Κακαβίτσης, Χρ. Τανάγιας (39’ Τσιρβούλης), Β. Τανάγιας, Κόκρας (74’ Παπαδάμος), Δ. Μανακούσιος (84’ Γκαλμπογκίνης)

ΠΟΕ (Γκαδρής): Μαστοροδήμος, Μπούσιας, Νικολαΐδης (53’ Πάτσης), Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Συνάπαλος (84’ Μάρκου), Μενσούτ (74’ Καραμάνος), Μπαλαμούτης, Τσιάγκος, Ματούλας, Τσένος.

ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ Α’ ΜΕΡΟΣ Ο ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ

Στο γκρουπ των πρωτοπόρων συνεχίζει να βρίσκεται ο Αετός Αμυγδαλέας ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Φαλανιακού με 3-2. Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, εδραίωσε τη νίκη της στο πρώτο μέρος του αγώνα στο οποίο είχε εξαιρετική εικόνα και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση (3-0). Ο Φαλανιακός μπήκε στο παιχνίδι στην επανάληψη και πίεσε τον αντίπαλό του προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 3-2.

Μόλις στο 3ο λεπτό στην πρώτη ουσιαστικά ολοκληρωμένη επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων, ο Αντωνόπουλος από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Κουρούκας με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας άνοιξε το σκορ (1-0).

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λουκανίκας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Πρίφτης με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Αετού, ενώ στο 21’ ο Υφαντής με ένα εξαιρετικό σουτ από τα 30 περίπου μέτρα στο αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας έκανε το 3-0.

Νωρίτερα στο 19’ ο Δημητρέλης, μετά από πάσα του Κουρούκα, έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Δ. Αλατά να προλαβαίνει την μπάλα προ της γραμμής.

Στην 40’ ο Φαλανιακός βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Ι. Κόκκινου μέσα στη μεγάλη περιοχή και πάσα στο ύψος του πέναλτι, ο Ι. Αλατάς επιχείρησε σουτ αλλά δεν ήταν εύστοχο.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Φαλανιακός άγγιξε εκ νέου το γκολ, όταν ο Ι. Αλατάς με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Αετός απάντησε στο 53’ με τον Ανδριανόπουλο που βγήκε τετ α τετ μετά την έξυπνη πάσα του Αντωνόπουλου αλλά πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 53’ μια ωραία προσπάθεια και σουτ του Δημητρέλη εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Καλαμάτας.

Ο Φαλανιακός που σ’ αυτό το διάστημα πίεζε για το γκολ, είχε δοκάρι στο 56’ με την κοντινή κεφαλιά του Γ. Πανταζή, για να φτάσουμε στο 64’ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι (σε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή) το οποίο εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου και με δεύτερη προσπάθεια μείωσε σε 3-1.

Στο 82’ ο Φαλανιακός είχε μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία με τον Στ. Κόκκινο, στο 86’ ήταν η σειρά του Αετού με τον Μπάρδα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χρ. Λυγούρας διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηιωάννου, Τασούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Ανδριανόπουλος (58’ Μπάρδας), Δημητρέλης, Υφαντής, Κουρούκας (80’ Τεκέδης), Λουκανίκας (76’ Γραμμένος), Αντωνόπουλος.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Δ. Αλατάς, Λιλολάρι, Β. Λυγούρας, Ι. Κόκκινος (46’ λ.τ. Χρ. Λυγούρας), Γ. Παναταζής, Στ. Κόκκινος, Παπαγεωργίου, Ι. Αλατάς.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Τύρναβος 2005 αυτή τη φορά επί της Αναγέννησης Καλοχωρίου με 3-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με το πλασέ του Καλέση μετά από πάσα του Τζιόλα, ενώ στο 27’ οι δύο παίκτες ήταν και πάλι πρωταγωνιστές με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να παραβιάζει με τον ίδιο σχεδόν τρόπο την αντίπαλη εστία κάνοντας το 2-0.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 66’ όταν μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Έξαρχος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, όμως στο 70’ ο έμπειρος Τζιόλας εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Στο 85’ μετά από γύρισμα του Δάκτυλα και σύγχυση στη μεγάλη περιοχή του Τυρνάβου, ο Σπυρόπουλος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας): Γραβάνης, Αυλογιάρης, Γκαμπέτας, Γανός, Γκαντρής (80’ Βλιώρας), Καρακάνος, Πρατσίλας, Τζιόλας, Πέρπερας (88’ Κατσιάνας), Ροντούλης, Καλέσης Απ. (64’ Ντονούδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λιούσκας, Κόκοβας, Νεστορίδης (58’ Δάκτυλας), Τσεκούρας (73’ Μάρκου), Έξαρχος, Τσιαντούλης, Βράκας (46’ Σπυρόπουλος), Τσιάτας, Πούτας, Μπούνα.

«ΧΡΥΣΗ» ΑΛΛΑΓΗ Ο ΤΟΛΙΟΣ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Το γκολ του Τόλιου στο 75’ έκρινε το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι και έδωσε τη νίκη στη τοπική Δόξα κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου. Η «χρυσή» αλλαγή του Αντώνη Στεργιούλα, εκτέλεσε χρέη προπονητή στη χθεσινή αναμέτρηση, έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή (εκτελέστηκε κόρνερ αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διώξουν μακριά την μπάλα) και με σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Σε ό,τι αφορά στον Αετό που παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 27’ όταν ο Πάσιος βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπρέλλα.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Γεωργαντζάς (60’ Αλεξίου), Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος (70’ Θανασούλης),Βρ. Κοντοθανάσης, Ζηρδέλης, Δ. Κοντοθανάσης, Γκουρομπίνος (60’ Τόλιος).

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Μπουζώνας, Τίκος, Τέας, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (55’ Τζίκα), Φούντας (80’ Αβελλάς), Πάσιος (63’ Σεβαστόπουλος), Κουσιάς.

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ

Δεύτερη συνολικά αλλά πρώτη εκτός έδρας νίκη για τη Δήμητρα Γιάννουλης η οποία πέρασε από το «Γ. Μητσιμπόνας» κερδίζοντας με 2-0 τη Λάρισα 2012.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Χατζηγρηγορίου.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο 70’ όταν ο Παν. Φλώρος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά όταν ο Κοταρέλας με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος από τον Βαλ. Φλώρο) έγραψε το 0-2. Στη φάση αυτή ο αμυνόμενος των γηπεδούχων αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες.

Ένα τετ α τετ του Μανάκα στο 80’ πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους φιλοξενούμενους.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Αργυρούλης): Μ. Γεωργούλας, Παντ. Φλώρος, Παν. Φλώρος, Π. Κίτσιος, Στρατής (46’ Ε. Σκέντζας), Βαλ. Φλώρος, Τσιάκος, Μάντζας, Θ. Γεωργούλας, Γκόλτσος (39’ λ.τ. Κόκκινος), Δ. Κίτσιος (62’ λ.τ. Βασιλείου).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Καραγεώργος, Μανάκας (84’ Σινάνι), Θώμος, Κοταρέλας, Χατζηγρηγορίου (75’ Τσιαντούλης), Πατσιωτός, Αμπατζίδης (53’ Σπανός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass