ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:

Μπορούσαμε την ανατροπή

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2016 11:34

Το τελικό 1-1 ικανοποίησε τον τεχνικό ηγέτη της ΑΕΛ Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το φοβόμουν πάρα πολύ, λόγω του ότι η ομάδα προερχόταν από ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρετε οι μεγάλες ομάδες έχουν συνέχεια... Εμείς μπήκαμε σε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ φοβισμένα, με πολύ καλή αμυντική διάταξη, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ ακόμα. Το θετικό είναι ότι παρά το γεγονός πως κάναμε δώρο στη Λιβαδειά το πρώτο γκολ, μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Μπορούσαμε στα τελευταία λεπτά να κάνουμε εύκολα την ανατροπή. Δυστυχώς οι παίκτες που μπήκαν μέσα στο τέλος δεν είχαν καθαρό μυαλό, παρά το γεγονός πως ήταν φρέσκοι. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας μου».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Λεβαδειακού Ράτκο Ντόστανιτς, επισήμανε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε μεγάλη ποιότητα. Μπορούσαμε να παίξουμε πιο ποιοτικά σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο όμως βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό, δημιουργώντας φάσεις. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα μας δυσκολέψει. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με αυτή την αμυντική διάταξη και αλλάξαμε το σύστημά μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είμαι ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχουμε κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι ανέτοιμοι και θα έχουμε το χρόνο τώρα με τη διακοπή να προετοιμαστούμε».

*Τη μετάφραση του τεχνικού, Ράτκο Ντόστανιτς, έκανε ο Λαρισαίος βοηθός του Θεόδωρος Σκύφτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass