Πήρε βαθμό στη Λιβαδειά η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2016 20:45 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Οκτ 2016 22:39

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Λεβαδιακός και η Λάρισα μοίρασαν του βαθμούς. Ο Λεβαδειακός στο Β΄ημίχρονο πίεσε και άνοιξε το σκορ στο 55΄ με τον Τόνι Σίλβα αλλά πολύ γρήγορα απάντησε η Λάρισα στο 66΄με τον Ντοντό. Η ομάδα της Λιβαδειάς συνέχισε και περίπου 30 λεπτά στο Β Ημίχρονο την πίεση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο Α ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο αναγνωριστικό μοιρασμένο με τον Λεβαδειακό να πιέζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού ο Μάντζιος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις μπαλιές στην περιοχή. Αντίθετα στο 45 είχαμε την πρώτη κλασσική ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Ρέντζα, όταν ο τελευταίος βγήκε μόνος από τα δεξιά απέναντι στον Μοσχονά, γύρισε τη μπάλα παράλληλα αλλά οι αμυνόμενοι απομάκρυναν σε κόρνερ ενώ στο 32' κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς η μπάλα πήγε στα χέρια του Μοσχονά.

Στο Β ημίχρονο λίγο πριν το γκολ στο 54΄ μια πάσα του Ζεζίνιο προς τον Σίλβα απείλησε την εστία του Καβουσάκη όμως ο Κόντορ πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ πριν ο επιθετικός του Λεβαδειακού βρεθεί μόνος απέναντι στον Καβουσάκη.

Ένα λεπτό αργότερα στο 55΄ ο Τόνι Σίλβα λύγισε τον Καβουσάκη παραβιάζοντας για πρώτη φορά την εστία του. Ο Σίλβα βγήκε στη πλάτη της άμυνας και μέσα από την μικρή περιοχή της ΑΕΛ, έκανε τη προβολή και πέτυχε το γκολ κάνοντας το Λεβαδειακός-Λάρισα 1-0.

Στο 66΄η Λάρισα απάντησε με τον Ντοντό. Ο Βαρελά που λίγοι πριν είχε μπει στο παιχνίδι στη θέση του Αναστασόπουλου εκτέλεσε φάουλ και ο Ντοντό πρόλαβε τους αμυνομένους και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-1 αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο την πίεση που ασκούσε η Λάρισα στην άμυνα του Λεβαδειακού.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στο 24' στον Αναστασόπουλο και τον 91' στον Λαμπρόπουλο της ΑΕΛ και το 90΄στον 90' στον Μουλόπουλο του Λεβαδιακού

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί (71΄Μπελγκαζουανί), Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (80΄ Καράμπουε), Μάντζιος.

Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ, Φατιόν (80΄Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88’ Ντέλετιτς) , Αναστασόπουλος, (61΄Βαρέλα) Αβραάμ, Ντοντό.

(ΑΠΕ)

 

Νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα

Σε αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super league, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας από την Κέρκυρα, την οποία νίκησε με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Βιντάλ στο 80`, ο οποίος (είχε αντικαταστήσει στο 52΄ τον Μαμπουλού) με ωραία ενέργεια έκανε το αριστερό σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στη εστία της Κέρκυρας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε έτσι με το γκολ του Βιντάλ να πάρει για μία ακόμη φορά θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (το 2014 με 2-0) κι έφθασε τους 7 βαθμούς, ενώ στους 3 έμειναν οι «Φαίακες».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα     0-1

Λεβαδειακός-ΑΕΛ         1-1

Ηρακλής-Πανιώνιος1-2

ΑΥΡΙΟ

16:00 Βέροια-ΠΑΟΚ

18:15 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

18: 15 Πλατανιάς-Παναιτωλικός

20:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 Ξάνθη-Ατρόμητος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

Πανιώνιος       9 -4 αγ.

Παναθηναϊκός     7

ΑΕΚ            7

Πλατανιάς       7

ΠΑΣ Γιάννινα     7 -4αγ.

Ολυμπιακός       6

ΑΕΛ             5 -4αγ.

ΠΑΟΚ             4

Παναιτωλικός     4

Λεβαδειακός     4 -4αγ.

Κέρκυρα         3 -4αγ.

Βέροια           3

Ατρόμητος       3

Ηρακλής        2 -4 αγ.

Ξάνθη           1

Αστέρας Τρίπολης 0

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.  φωτ (sport24.gr)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass