ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Μπορούμε ακόμα καλύτερα…»

*«Να βελτιωθούμε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο»

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2016 11:10

Του Σωτ. Κέλλα

Η νίκη που πέτυχε η ΑΕΛ την περασμένη Κυριακή επί του Ολυμπιακού ενθουσίασε τους Λαρισαίους φιλάθλους, έκανε μεγάλη αίσθηση στο πανελλήνιο αλλά ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης δείχνει να είναι ανικανοποίητος αφού έχει πολλά όνειρα για την ομάδα αυτή και φάνηκε χθες σε ομιλία που είχε στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα τους έδειξε σε βίντεο τα τελευταία είκοσι λεπτά της αναμέτρησης των δυο ομάδων όπου η ΑΕΛ υπερείχε και τον ίδιο να δίνει εντολές να παίξουν όλοι μπροστά αφού ήθελε μόνο τη νίκη αλλά ζητάει ακόμα περισσότερα γιατί πιστεύει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Τους επισήμανε παρά την καλή εμφάνιση κάποια λάθη και τους είπε ότι μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα και να έχουν υψηλότερους στόχους. Άλλωστε κανένας δεν ξεχνάει ότι ο Αναστασιάδης έβαλε ψηλά τον πήχη της ομάδας από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη Λάρισα.

Τους τόνισε ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Ο προπονητής δείχνει αποφασισμένος να δουλέψει περισσότερο για την ομάδα αυτή.

Χθες επανήλθαν οι ποδοσφαιριστές σε προπονητικούς ρυθμούς με δυο προπονήσεις ενώ στο σημερινό πρόγραμμα έχει μια στις 11.30 το πρωί.

Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λεβαδιά το ερχόμενο Σάββατο ξεκίνησε και ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ναβάρο και Ξενοδόχοφ ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή.

Αλλαγές στη τακτική δεν αναμένονται αφού το σχήμα 3-4-3 που παρέταξε ο Αναστασιάδης άρεσε σε όλους και μάλλον θα καθιερώσει τα τρία σέντερ μπακ στην άμυνα που ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Η μια αναγκαστική αλλαγή στο αρχικό σχήμα θα έχει σχέση με τον τερματοφύλακα που τη θέση του Ξενοδόχοφ θα πάρει ο Καβουσάκης.

Χθες προληπτικά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αβραάμ με τον Αναστασόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass