Νέες ανακοικώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2016 18:43

Σε νέες ανακοινώσεις προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αναλύτικά αναφέρει ότι "η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα χορηγηθούν καθόλου προσκλήσεις σε διάφορους θεσμικούς φορείς, ευχαρίστως να δεχθούμε τα αιτήματά τους στους υπόλοιπους αγώνες, γιατί αυτό αποδεικνύει αν πραγματικά τους ενδιαφέρει η ΑΕΛ και μόνο ή αν έχουν ενδιαφέρον μόνο για τα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους της.

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 25/9 από τις 6:00 μέχρι και τις 11:00 το πρωί λόγω προγραμματισμένων εργασιών της ΔΕΗ και διακοπής της ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Μεζούρλου τα εκδοτήρια θα ξεκινήσουν την εξυπηρέτηση στις 11:00 με την επαναφορά της ηλεκτροδότησης και την ίδια ωρα θα ξεκινήσει την εκπομπή του το AEL RADIO 104,8. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 25/9 το "Vissini Store" θα λειτουργήσει κανονικά στο AEL FC ARENA, τόσο ως μπουτίκ αλλά και ως καφέ, σε ανακαινισμένο χώρο που ελπίζουμε να γίνει νέο σημείο αναφοράς και συνάντησης των οπαδών μας πριν την έναρξη των αγώνων. Εκεί οι φίλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα "βυσσινί" ρούχα και αξεσουάρ, να απολαμβάνουν ποιοτικό καφέ, ροφήματα, snacks, αναψυκτικά και μπύρες και να βλέπουν αγώνες των αντιπάλων μας στις τηλεοράσεις δίνοντας τα ραντεβού τους αρκετές ώρες πριν τα παιχνίδια μας.

Σε αντίστοιχους χώρους θα γίνουν και οι διαμορφώσεις στο εσωτερικό του γηπέδου, όπου παλαιότερα ήταν το εστιατόριο και το μεγάλο καφέ, ώστε να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον κόσμο μας ανακαινισμένοι και πλήρως οργανωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με άμεσο στόχο την ολοήμερη λειτουργία κι εξυπηρέτηση στο γήπεδό μας".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass