ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (16.30)

Ντεμπούτο για Θορστέινσον στην ΑΕΛ

*Α. Παπαδόπουλος: Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια επιπλέον πράγματα στο επιθετικό μας παιχνίδι

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2016 10:02

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Σίγκουρντουρ Θορστέινσον.

Ο Ισλανδός σέντερ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του θα είναι το νέο πρόσωπο των «βυσσινί» στη σημερινή φιλική αναμέτρηση στο κλειστό της Νεάπολης (16.30) με τον Ερμή Αγιάς.

Μετά το κρας τεστ του περασμένου Σαββάτου στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδος και την ήττα από την Καβάλα, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να ανασυντάξει τις δυνάμεις της κυρίως ως προς το επιθετικό κομμάτι, όπου παρατηρήθηκαν σημαντικές αδυναμίες, με στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Αμύντα στο κλειστό της Νεάπολης.

Όπως επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος «προσπαθούμε σιγά-σιγά να βάλουμε κάποια επιπλέον πράγματα στο παιχνίδι μας που αφορούν στο επιθετικό κομμάτι. Μ’ άλλα λόγια μία επιπλέον κατεύθυνση στο επιθετικό μας παιχνίδι».

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συμβάλει και η παρουσία του Θορστέινσον που θα έχει συγκεκριμένους ρόλους. Άλλωστε όπως τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος «η ομάδα χτίζεται με το σκεπτικό ότι Θορστέινσον ήταν μέλος της ΑΕΛ και το ζητούμενο είναι να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη φιλοσοφία μας».

Επομένως, εκτός από τα νέα στοιχεία που προσπαθούν να δώσουν στο επιθετικό κομμάτι οι «βυσσινί», στους υπόλοιπους τομείς η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει να διατηρήσει την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι του κυπέλλου με την Καβάλα.

ΣΤΗΝ Α2 ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Οριστικά στο πρωτάθλημα της Α2 θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αρκαδικός, όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ομάδας.

Με σχετική ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τον Αρκαδικό γνωστοποίησαν πως ο σύλλογος θα αγωνιστεί κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Α2 -απέτυχε να πάρει τη wild card για την Α1 και το ρόστερ αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από εφήβους πλέον-, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Μπάμπη Αλεξόπουλου και των παικτών του για την επάνοδο στην Α1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass