ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ(20:30)

Παιχνίδι - κίνητρο για την ΑΕΛ

* Οι παίκτες καλούνται να αντιστρέψουν την εικόνα της ομάδας

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2016 11:07

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια ισοπαλία με αντίπαλο τον Ηρακλή(2-2) και μια ήττα στην Κέρκυρα(2-0), είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στους δύο αγώνες που έδωσε.

Οι «βυσσινί» ενώ είχαν μια καλή αγωνιστική εικόνα στο παιχνίδι με τον «Γηραιό» για την 3η αγωνιστική, απογοήτευσαν τους φίλους τους με αυτή που εμφάνισαν στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, στο νησί του Ιονίου.

Η σκέψη πλέον είναι στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στο AEL FC ARENA, τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας έχουν μεγάλο κίνητρο και καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αντιστρέφοντας με μια νίκη και καλή εμφάνιση παράλληλα, τη μέτρια εικόνα.

Σίγουρα απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος το έργο των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο σε τέτοια παιχνίδια φαίνονται οι δυνατότητες που έχει μια ομάδα και οι ποδοσφαιριστές καταξιώνονται.

Γι΄ αυτό όποιους παίκτες επιλέξει ο Μακεδόνας τεχνικός για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, εκείνοι οφείλουν να δώσουν το 100% από αυτό που μπορούν και να ικανοποιήσουν τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, που αναμένεται να βρεθούν στο AEL FC ARENA.

Ο κόσμος περιμένει με μεγάλη αγωνία τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα δώσει μεγάλη χαρά, ενώ παράλληλα θα γίνει και ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Το ευχάριστο για τον κ. Αναστασιάδη είναι πως εκτός από τον τραυματία Ναβάρο, δεν υφίστανται άλλα σημαντικά προβλήματα.

Στη σημερινή προπόνηση θα δοκιμάσει για να μπει στο πρόγραμμα και ο Ντοντό, ο οποίος αν δε νιώσει ενοχλήσεις στο πόδι του, τότε θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Στην Εθνική ομάδα της Κύπρου κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβραάμ, που θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του ενάντια στους αγώνες με την Ελλάδα και τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Αβραάμ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κύπρου, Χριστάκη Χριστοφόρου και θα είναι μια ακόμη φορά στην αποστολή της ομάδας του, για τα προσεχή δύο παιχνίδια του 8ου ομίλου.

Η Κύπρος θα αγωνισθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 7 Οκτωβρίου για να αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Σαράγεβο για να αντιμετωπίσει τη Βοσνία με τρεις μέρες ξεκούρασης.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ βρέθηκε στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας μετά από καιρό στο ματς με το Βέλγιο όπου και δεν αγωνίστηκε, όμως με την εξαιρετική εμφάνισή του στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου πέτυχε τα δύο γκολ στο ισόπαλο 2-2, φιλοδοξεί να πείσει τον προπονητή του για να πάρει συμμετοχή σε επίπεδο Εθνικών ομάδων και να δείξει τα πλούσια προσόντα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο Κύπριος Διεθνής ποδοσφαιριστής Αντρέας Αβραάμ κλήθηκε από την Εθνική Κύπρου για τους αγώνες με την Ελλάδα και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τον Γκονσάλο Πασιένσια να δείχνει απολύτως έτοιμος και να «κτυπά την πόρτα» της 11άδας, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, σε φιλική αναμέτρηση, προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο 22χρονος Πορτογάλος Πασιένσια σκόραρε στο 12ο και στο 68ο λεπτό, ενώ για την «ελαφρά ταξιαρχία», μείωσε ο Περογαμβράκης στο 34'.

Στην αναμέτρηση αγωνίσθηκε και ο Δημήτρης Σιόβας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και στο άμεσο μέλλον θα προσφέρει ακόμη μία εναλλακτική στον Πάουλο Μπέντο για την άμυνα των «ερυθρολεύκων», καθώς και ο Κώστας Φορτούνης, που προς το παρόν δεν φαίνεται να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ U-20

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, τα πρωταθλήματα υποδομής, της Σούπερ Λίγκας.

Η U-20 της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (25/9) στις 12:00 στο στάδιο Αλκαζάρ τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη να θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

‘Όσον αφορά στην U-17, αγωνίζεται το

Σάββατο (24/9) στις 14:30 στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass