«ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Αναστασιάδης: Φταίω και εγώ

*Την Κυριακή ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό(20.30)

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2016 11:07

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ στις δυο πρώτες αγωνιστικές βαθμολογικά δεν έχει πετύχει τους στόχους και το άσχημο ήταν ότι στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα έχασε εύκολα με 2-0 από μια ομάδα που και αυτή θα δώσει τη μάχη της παραμονής.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Αναστασιάδης μίλησε για ισοπαλία και για ευκαιρίες θέλοντας να υψώσει «ασπίδα προστασίας» στους ποδοσφαιριστές του ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρεί να τους ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την ερχόμενη Κυριακή στις 20.30.

Χθες το απόγευμα πριν την προπόνηση που έγινε με ψιλόβροχο μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του είπε ότι φταίει και ο ίδιος ενώ τόνισε ότι έπρεπε να κερδίσουν την Κέρκυρα γιατί ήταν ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να παίρνουν βαθμό ή βαθμούς. Από την άλλη ο Αναστασιάδης μίλησε για τις δυνατότητές τους και πιστεύει ότι οι ίδιοι μπορούν να αντιστρέψουν την εικόνα που δημιουργήθηκε και να πάρουν καλό αποτέλεσμα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ΑΕΛ μέχρι τώρα σε αρκετά φιλικά αλλά και στον πρώτο επίσημο αγώνα με τον Ηρακλή απέδειξε ότι διαθέτει αξιόλογο δυναμικό και απομένει να αποδειχθεί και στα παιχνίδια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα αποτελεί παρελθόν και όλοι πρέπει να κοιτάξουν την αναμέτρηση με την πειραϊκή ομάδα σε ένα παιχνίδι που εκτός του τραυματία Ναβάρο όλοι οι άλλοι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα έχουν ρεπό ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα όρισε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20:30, την αναμέτρηση ΑΕΛ-Ολυμπιακός, στο AEL FC ARENA και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 5η αγωνιστική

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

16:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς Novasports 2 HD

18:15 Πανιώνιος-Βέροια Novasports 1 HD

20:30 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός Novasports 2 HD

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

16:00 ΠΑΟΚ-Ξάνθη Novasports 2 HD

18:15 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης Novasports 2 HD

18:15 Λεβαδειακός-Κέρκυρα Novasports 4 HD

20:30 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Novasports 1 HD

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

19:30 ΑΕΚ-ΑΕΠ Ηρακλής Novasports 1 HD

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων με τον Ολυμπιακό και από την ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

«Για την εξυπηρέτησή σας ενημερώνουμε ότι για αγορά εισιτηρίων ημέρας απαιτείται προφορικά το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ο ΑΜΚΑ έχοντας στην κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα σε περίπτωση ελέγχου. ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθή διατύπωση του ΑΜΚΑ διότι σε περίπτωση λάθους το σύστημα δεν εκδίδει εισιτήριο. Κάθε άτομο με τα στοιχεία του μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο, το προσωπικό του. Παρακαλούμε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευση και προαγορά ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας με την απόδειξη κι επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 1 (νότιο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα. Είσοδος καταγεγραμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα δωρεάν για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ και με συνοδό δωρεάν μόνο σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων του ΑΜΕΑ.

Οι μαθητές θα εισέρχονται ομαδικά, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, δωρεάν με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Super League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Με χθεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τη διαιτησία του προχθεσινού αγώνα Κέρκυρα-ΑΕΛ 2-0 αλλά διαμαρτύρεται για την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα Κ-20. Επίσης δεν θα δοθούν εισιτήρια στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τις ανάγκες των φιλάθλων του.

Μεταξύ των άλλων αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό, παρά την άποψη της ότι τους ποδοσφαιρικούς αγώνες πρέπει να τους παρακολουθούν οπαδοί και των δύο αντιπάλων ομάδων, λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια τόσο στον 1ο Διαιτητή του χθεσινού αγώνα με την Κέρκυρα κ. Γκράνα όσο και στους δύο βοηθούς του κ.κ. Χασάν και Χούσκογλου για την άψογη διαιτησία τους.

Η ΠAΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Κ20 για την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη στην Κέρκυρα, αλλά θα καταγγείλει στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ τον Kερκυραίο διαιτητή του αγώνα κ. Κολυτά αλλά και τον Kερκυραίο βοηθό του κ. Σκορδίλη, διότι επέτρεψαν το εξοντωτικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας, οι οποίοι σακάτεψαν στο ξύλο το νεαρό Κεϊτά και τον οποίο τελικώς ο απερίγραπτος αυτός διαιτητής απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό, γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την ατιμωρησία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας οι οποίοι σε κάθε φάση τον σακάτευαν στο ξύλο».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Τελικά η περιβόητη συνάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ με την ερασιτεχνική θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 22 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ όπου την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η γενική συνέλευση των μετόχων.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παναγιώτης Ρέτσος του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου με τον Ηρακλή αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα πάνω από το φρύδι και κατά συνέπεια θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με την ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Συνολικά κόπηκαν 52.036 εισιτήρια, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 6.504. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Κέρκυρα-Πλατανιάς που κόπηκαν 828 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-Βέροια 20.213 εισιτήρια..

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 3ης αγωνιστικής:

Κέρκυρα-Πλατανιάς 828 εισιτήρια

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 1.295 εισιτήρια

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1.871 εισιτήρια

ΑΕΚ-Ξάνθη 11.677 εισιτήρια

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 2.116 εισιτήρια

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 11.515 εισιτήρια

Ολυμπιακός-Βέροια 20.213 εισιτήρια

ΑΕΛ-Ηρακλής 2.521 εισιτήρια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass