Αναβολή των εκλογών ζητούν έξι Ενώσεις της αντιπολίτευσης

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2016 22:27

Νέο... σίριαλ ενόψει με τις εκλογές της ΕΠΟ, καθώς έξι Ενώσεις από εκείνες που αντιπολιτεύονται τη διοίκηση του τέως προέδρου, Γιώργου Γκιρτζίκη, προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας ζητώντας την ακύρωση όλων των αποφάσεων που έλαβε το Δ.Σ.

Πρόκειται για τις ΕΠΣ Σάμου, Θεσσαλίας, Γρεβενών, Ανατολικής Αττικής, Μακεδονίας και Αιτωλοακαρνανίας, που ουσιαστικά αιτούνται την ακύρωση των αρχαιρεσιών οι οποίες έχουν οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου. Οι προαναφερόμενες Ενώσεις επικαλούνται μη νόμιμη σύνθεση του Δ.Σ. επειδή δεν έχουν αντικατασταθεί ως μέλη ο Γκιρτζίκης και ο εκπρόσωπος του Ηρακλή, Θωμάς Παπαδόπουλος, ενώ υποστηρίζουν ότι πρώτα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση για την εκλογή Εκλογικής Επιτροπής και κατόπιν να προκηρυχθεί Γ.Σ. για τις εκλογές. Επίσης, θεωρούν ότι από τη Γ.Σ. για την ανάδειξη Εκλογικής Επιτροπής (14/10) ως τις εκλογές (26/10) υπάρχει μόνο μία ημέρα, καθώς το καταστατικό ορίζει ότι οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατίθενται 10 ημέρες πριν από τις εκλογές. Η απόφαση θα έχει ανακοινωθεί το αργότερο ως την ερχόμενη Τρίτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass