ΠΡΩΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δύσκολη αποστολή της ΑΕΛ

* Η λαρισινή ομάδα έχει δυνατότητες ακόμα και για τη νίκη

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2016 10:48

Του Σωτ. Κέλλα

Το πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι δίνει σήμερα η ΑΕΛ στην Κέρκυρα με αντίπαλο τη φερώνυμη ομάδα σε μια αναμέτρηση που όπως έδειξε και η αγωνιστική εικόνα της λαρισινής ομάδας στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή έχει τις δυνατότητες να πάρει ακόμα και τη νίκη (18.15, Novasports).

Σίγουρα το έργο για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν θα είναι εύκολο αφοί οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά Χανίων και γνωρίζουν ότι ένα ανεπιτυχές σερί μπορεί να τους οδηγήσει πρόωρα σε περιπέτειες.

Βέβαια το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της ΑΕΛ που αγωνίσθηκε πολύ καλά με τον Ηρακλή, έκανε περίπου είκοσι τελικές προσπάθειες αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη εξαιτίας του λάθους του Ντεγκρά στη φάση που δέχθηκε το δεύτερο γκολ από τον Ηρακλή(τελικό αποτέλεσμα 2-2).

Σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας ο Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντεγκρά που είναι παρελθόν αλλά και τον τραυματία Ναβάρο. Στα ευχάριστα ότι επανέρχονται ο Βαρέλα με τον Σουλιώτη που αποθεραπεύτηκαν ενώ απών θα είναι ο Ντοντό που μέχρι τώρα οι προπονήσεις του έχουν πολλά... διαλείμματα λόγω ίωσης αλλά και τραυματισμού.

Σχετικά με την ενδεκάδα ο προπονητής θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Ξενοδόχοφ .στην άμυνα τους Ρέντζα, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ , αμυντικά χαφ τους Φατιόν, Αναστασόπουλο και πιο μπροστά τους Αβραάμ(μεγάλη αποκάλυψη στον αγώνα με τον Ηρακλή), Βαρέλα, Ντέλετιτς και στην επίθεση τον Ναζλίδη.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο προπονητής είναι οι: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης, Γκόλιας, Φάρκας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Αβραάμ, Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Ναζλίδης, Καπός. Εκτός αποστολής έμειναν οι Απόστολος Κουτογλίδης, Γιάννης Μασούρας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Κωνσταντίνος Μακρής, Ιμπραΐμ Κεϊτά, και οι τραυματίες Τσίμο Ναβάρο, Άγγελος Καρατάσιος, Ματθαίος Μαρουκάκης και Ντοντό.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής υπήρχε γεύμα.

Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν την αποστολή για το ματς με τους «βυσσινί». Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ζαραδούκας, Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Ντουαλά, Ζορμπάς, Γεωργακόπουλος, Αρναρέλλης, Τουράμ, Επστάιν, Κόντος και Γεωργίου. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ναζίμ, Αντιλέχου, Τζανουλίνος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Παμλίδης, και Χιντζίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΚΡΑΝΑΣ

Ο Χρήστος Γκράνας, από τον Σύνδεσμο Θράκης, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κέρκυρα στις 18:15 στο ΕΑΚ Κέρκυρας. Βοηθοί του ο Χασάν Κούλα από την Ξάνθη και ο Αϊχάν Χούσκογλου από τον σύνδεσμο Θράκης. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Κομίνης από την Ένωση Θεσπρωτίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

16:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

18:15 Ατρόμητος-Παναιτωλικός

18:15 Κέρκυρα-ΑΕΛ

20:30 Ηρακλής-Ολυμπιακός

ΑΥΡΙΟ

19:30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι πληροφορήθηκε την έκκληση του Συνδέσμου Φιλάθλων "Αλκαζάρ" για κοινή συνάντηση με την Ερασιτεχνική την οποία αποδέχεται και ορίζει ως τόπο συνάντησης τα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72) ημέρα Δευτέρα 19/9 και ώρα 19:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass