ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Χρυσός Παραολυμπιονίκης ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης!

* Έκανε και σπουδαίο ρεκόρ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2016 1:20

Σπουδαίο βράδυ για την ελληνική κολύμβηση, καθώς ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με σπουδαίο ρεκόρ!

Αυτά τα παιδιά, λοιπόν δεν σταματούν, δεν το βάζουν κάτω! Η ελληνική αποστολή πανηγυρίζει το 12ο μετάλλιό της, καθώς ο νεαρός Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε το χρυσό στα 100 μέτρα Πεταλούδα (κατηγορία S9) κάνοντας μάλιστα και σπουδαίο ρεκόρ στην ιστορία των αγώνων!

Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 59 δευτερόλεπτα και 27 δέκατα, με τον δεύτερο Φεντερίκο Μορλάκι να τον ακολουθεί και τον Ούγγρο Τάμας Σορς να συμπληρώνει την τριάδα του βάθρου. Ήταν το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στην κολύμβηση σε αυτούς τους αγώνες και έπεται και συνέχεια...

* Το χρυσό ή το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία BC3 του μπότσια θα διεκδικήσει ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, που πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Ο Έλληνας αθλητής, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα ζευγάρια της ίδιας κατηγορίας πριν λίγες ημέρες, θα παλέψει για το χρυσό μετάλλιο σήμερα (23:25 ώρα Ελλάδος) με αντίπαλο τον Κορεάτη Χο Γουόν Γιεόνγκ.

Στον ημιτελικό, ο Πολυχρονίδης πέρασε το εμπόδιο ενός ακόμα Κορεάτη, του Χαν Σου Κιμ, τον οποίο νίκησε με 4-1.

*Συγκλονιστική ήταν η κούρσα του Μιχάλη Σεΐτη στον τελικό των 400 μέτρων των κατηγοριών Τ43-44, με τον Έλληνα σπρίντερ να "σπάει" ξανά το παγκόσμιο ρεκόρ της κατηγορίας Τ44, κάτι που είχε κάνει και στον προκριματικό της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, το 49.81 του προκριματικού έγινε 49.66 στον τελικό, με τον Σεΐτη να κατακτά την έκτη θέση, μένοντας πίσω μόνο από αθλητές της κατηγορίας Τ43, όπου ξεκάθαρα οι χρόνοι είναι καλύτεροι και είναι απίθανο να τους «πιάσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass