ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανεμος αισιοδοξίας στην ΑΕΛ

* Οι «βυσσινί» θα πάνε για νίκη στο νησί των «Φαιάκων»

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2016 10:19

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η Κέρκυρα θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΛ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και οι «βυσσινί» θέλουν να πάρουν ό,τι έχασαν στην πρεμιέρα (3η αγωνιστική), με αντίπαλο τον Ηρακλή (2-2).

Τους τρεις βαθμούς και να δείξουν ότι η ομάδα τη φετινή περίοδο θα παρουσιαστεί δυνατή σε όλες τις αναμετρήσεις, διεκδικώντας νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι παίκτες έχουν «πεισμώσει» από την άδικη ισοπαλία στο AEL FC ARENA, όμως γνωρίζουν πολύ καλά πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Υπάρχει λοιπόν συγκρατημένη αισιοδοξία και αυτό πηγάζει από το γεγονός πως η ομάδα κόντρα στον Ηρακλή αγωνίστηκε με πολύ πάθος, έδειξε μια καλή εικόνα και ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Από αγωνιστικής πλευράς ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τσίμο Ναβάρο, όμως ο αντικαταστάτης του που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Βασίλης Ρέντζας, έχει όλα τα φόντα και θα κάνει τα πάντα για να μην φανεί το κενό του συμπαίκτη του.

Ευχάριστη είδηση και η επιστροφή του Βαρέλα που αποθεραπεύτηκε ενώ ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς ο Ντοντό και ενδεχομένως ο κ.Αναστασιάδης να του δώσει χρόνο συμμετοχής, εάν κρίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

Χθες οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν το πρωί στα Δένδρα ώστε να έχουν τη δυνατότητα για να παρακολουθήσουν ξεκούραστοι τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει προπόνηση το απόγευμα.

Ο ΓΚΡΑΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΛ

Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2016-17. Ο ρέφερι, Χρήστος Γκράνας, από τον Σύνδεσμο Θράκης, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κέρκυρα, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:15 στο ΕΑΚ Κέρκυρας. Βοηθοί του ο Χασάν Κούλα από την Ξάνθη και ο Αϊχάν Χούσκογλου από τον σύνδεσμο Θράκης, 4ος θα είναι ο Γεώργιος Κομίνης από την Ένωση Θεσπρωτίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης από την Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 4η αγωνιστική και οι διαιτητές:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

16:00 Ξάνθη – Πανιώνιος: Καραντώνης (Ημαθίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής), 4ος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.Δημήτρης Καλύβας(Ε.Π.Σ.Βοιωτίας)

18:15 Πλατανιάς - Λεβαδειακός Novasports 1 HD: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Τσολάκης (Αθηνών), Μπέτσογλου (Κορινθίας), 4ος Φουκάκης (Ηρακλείου), παρ.Εμμανουήλ Παπαδάκης(Ε.Π.Σ.Λασιθίου)

20:00 Βέροια - ΑΕΚ Novasports 2 HD: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), 4ος Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ.Γεώργιος Μπίκας(Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

16:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2 HD: Σελίμος (Λακωνίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), 4ος Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.Δημήτρης Μπέγκος(Ε.Π.Σ.Αργολίδας)

18:15 Κέρκυρα - ΑΕΛ Novasports 3 H : Γκράνας (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης), Χούσκογλου (Θράκης), 4ος Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ. Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Ε.Π.Σ. Καβάλας)

18:15 Ατρόμητος - Παναιτωλικός Novasports 2 HD: Κύζας (Δράμας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κουράκης (Ηρακλείου), 4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ.Γεράσιμος Μαζαράκης(Ε.Π.Σ.Κεφαλληνίας/Ιθάκης)

20:30 Ηρακλής - Ολυμπιακός Novasports 1 HD: Φωτιάδης (Σερρών), Βλάσσης (Λασιθίου), Καλφάκης (Χανίων), 4ος Κιοτζένης (Ξάνθης), παρ.Βασίλειος Γαβριηλίδης(Ε.Π.Σ.Θράκης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ Novasports 1 HD: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Βερρής (Λέσβου), Κουρέντας (Τρικάλων), 4ος Τίκας (Καρδίτσας), παρ.Απόστολος Κουρκούνας (Ε.Π.Σ. Χανίων)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass