ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΜΕ 2-1

Η Σίτι «άλωσε» το Ολντ Τράφορντ

*Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2016 23:53

Η Σίτι ήταν η νικήτρια του ντέρμπι του Μάντσεστερ επικρατώντας εκτός έδρας της Γιουνάιτεντ με 2-1 σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική για την Premier League. Τα γκολ για τη Σίτι πέτυχαν οι Ντε Μπρούιν (15΄) και Ιχεανάτσιο (36΄) ενώ για τη Γιουνάινεντ σκόραρε ο Ιμπραΐμοβιτς (42΄).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε πολύ καλύτερα τον αγώνα κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα και κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αφού «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Μπλιντ, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ντε Χέα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με πλασέ το 1-0. Η Σίτι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό την ώρα που η ομάδα του Μουρίνιο πάσχιζε να βρει τρόπους να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 36΄ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ντε Μπρούιν, σημάδευσε το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα αλλά στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο στη μικρή περιοχή Ιχεανάτσιο που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το δεύτερο τέρμα της Σίτι έδειξε να «ξυπνά» τους γηπεδούχους που στο 42΄κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με εκπληκτικό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μπράβο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ πάλεψε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 70΄ο Ρασφόρντ σκόραρε αλλά το τέρμα σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στο 75΄ ο Ντε Μπρούιν παραλίγο να «καθαρίσει» τον αγώνα για τους «πολίτες» αλλά το σουτ σταμάτησε για ακόμα μια φορά στο δοκάρι. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για τη Σίτι σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Διαιτητής: Μαρκ Κλάντεμπεργκ

Κίτρινες: Ιμπραΐμοβιτς, Φελαϊνί, Μπαγί, Ρούνεϊ- Φερναντίνιο , Σίλβα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαγί, Μπλιντ, Βαλένσια, Σο (81΄ Μαρσιάλ), Φελαϊνί, Πογκμπά, Μχιταριάν (46’ Ράσφορντ), Ρούνεϊ, Λίνγκαρντ (46΄ Ερέρα), Ιμπραΐμοβιτς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Οταμένδι, Στόουνς, Σανιά και Κολάροφ, Φερναντίνιο, Ντε Μπρούιν (90΄ Ζαμπαλέτα), Σίλβα, Στέρλινγκ (60΄ Σανέ), Νολίτο, Ιχεανάτσο (53΄ Φερνάντο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass