ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA(19: 30)

Πανέτοιμη η ΑΕΛ

*Οι «βυσσινί» θέλουν νικηφόρο ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2016 13:52

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θέλει να κάνει αύριο η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στο AEL FC ARENA, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης(19:30).

Ένα παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής  και οι «βυσσινί» μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπάθησαν να είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας,  για τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

 Ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης  έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στους  φιλικούς αγώνες  και περιμένει μια εξίσου καλή εικόνα και αύριο κόντρα στον Ηρακλή.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει, σίγουροι δείχνουν να είναι ο Ντεγκρά, ο Ναβάρο, ο Φάρκας, ο Γιοβάνοβιτς, ο Φατιόν, ο Ντέλετιτς και ο Ναζιλίδης καθώς ο Βαρέλα που υπολογίζονταν έχει ένα πρόβλημα στη γάμπα. Οι υπόλοιποι παίκτες , πλην του Σουλιώτη, είναι στη διάθεση του προπονητή και ετοιμοπόλεμοι είναι ο Οουσού(ήταν τραυματίας) αλλά και οι Κουτσιανικούλης, Ντοντό παρότι ξεκίνησαν αργότερα την προετοιμασία τους.

ΝΟΚ- ΑΟΥΤ Ο ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στον Ηρακλή, στην τελευταία ουσιαστικά προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Νίκος Ζιαμπάρης υπέστη τράβηγμα σε μία προσπάθειά του και βγήκε νοκ άουτ από την αυριανή αναμέτρηση. Η κατάσταση του Έλληνα αμυντικού θα εκτιμηθεί το προσεχές διάστημα, όταν και θα γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του.

Επίσης, 50-50 είναι οι πιθανότητες για να αγωνιστεί και ο Δημήτρης Στάμου, στο παιχνίδι. Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπολόγιζε ως βασικό τον 25χρονο μέσο, ωστόσο κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται καθιστούν τη συμμετοχή του αμφίβολη.

Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει  οριστικά αύριο.

Σχήμα όπως συνηθίζει στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα δεν «έδειξε» στις προηγηθείσες προπονήσεις ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος,  όμως η αλήθεια είναι ότι αρκετοί έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους στην αρχική ενδεκάδα. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Χουάντερσον θα είναι ο υπερασπιστής της εστίας, ο Σαραμαντάς θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ οι Ζιαμπάρης και Μπαρτολίνι θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Ο ένας αμυντικός μέσος θα είναι ο Ιντζόγλου, στα αριστερά της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Πασάς, «δεκάρι» θα είναι ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Περόνε. Όπως γίνεται αντιληπτό απομένουν τρεις θέσεις για τις οποίες υπάρχει δίλημμα από τον προπονητή του Ημίθεου.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ

Μετά από πέντε χρόνια και οκτώ μήνες (16/1/2011), «κυανόλευκοι» και «βυσσινί» θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Εκεί όπου η τελευταία αναμέτρηση βρήκε νικήτρια τη ΑΕΛ,  με σκορ 2-1.

Η θεσσαλική ομάδα άνοιξε μόλις στο πρώτο λεπτό το σκορ, με τον Μπλάζεκ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και λίγο μετά τη μισή ώρα αγώνα ο Απόστολος Βέλλιος σε μια φάση διαρκείας πλάσαρε για το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τσιμπάμπα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Μετά από ένα χρόνο και τρεις μήνες (14/6/2015), Ηρακλής και Λάρισα αναμετρήθηκαν  στη θεσσαλική πόλη στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Football League.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι ήταν περισσότερο τυπικής διαδικασίας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ο Ηρακλής δεν ήθελε τη νίκη. Την οποία και πήρε εύκολα και με σβηστές μηχανές (0-2) χάρη στα γκολ των Λουκίνα (11′) και Κάσσου (16′) έπειτα από δύο εξαιρετικές ασίστ του Τσιλιανίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass