ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Εισιτήριο με ταυτότητα και ΑΜΚΑ

* Έρχεται μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου και η κάρτα φιλάθλου

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2016 11:12

Του Σωτ. Κέλλα

Εισιτήριο με ταυτότητα και αριθμό ΑΜΚΑ θα πρέπει να παραλάβουν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι που θα θελήσουν την ερχόμενη Δευτέρα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι θα παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους δηλώνοντας τον αριθμό του ΑΜΚΑ αλλά ταυτόχρονα θα επιδεικνύουν και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου οι φίλαθλοι της ΑΕΛ οφείλουν να έχουν προμηθευτεί και την κάρτα φιλάθλου που θα εκδόσει η ΠΑΕ ΑΕΛ και θα αναφέρονται τα δύο αυτά στοιχεία και την οποία θα επιδεικνύουν για την αγορά εισιτηρίου.

Στο μεταξύ με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και τη σύμφωνη γνώμη της ΑΕΛ αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια στη ομάδα του Ηρακλή ώστε να μην υπάρχουν νεκρές ζώνες και για να εξυπηρετηθούν οι Λαρισαίοι φίλαθλοι.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Χθες οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ έκαναν κανονικά προπόνηση (στις εγκαταστάσεις των Δένδρων υπήρχε ψιλόβροχο αντίθετα με την πόλη της Λάρισας που τη ίδια ώρα υπήρχε καταρρακτώδης βροχή) και πήρε για δεύτερη μέρα μέρος ο Τυνήσιος Σείφ Μεσκινί, που όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στη λαρισινή ομάδα επειδή είναι αρκετά πίσω από πλευράς προετοιμασίας.

Ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης άλλαξε το προπονητικό πρόγραμμα και σήμερα θα γίνει τελικά πρωινή προπόνηση όπως και αύριο. Το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνει προπόνηση το απόγευμα ενώ τη Δευτέρα το πρωι οι παίκτες θα κάνουν ελαφρό χαλάρωμα και στη συνέχεια θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες κινήσεις μήνυμα του ενωτικού κλίματος στο αγωνιστικό τμήμα που δείχνει ετοιμοπόλεμο για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την πρόταση του Σ.Φ. Αλκαζάρ για συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια και τα μέλη του Δ.Σ., αλλά η συνάντηση αυτή θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 11/9/2016, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κ. Κούγια δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται νωρίτερα στη Λάρισα.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Σ.Φ Αλκαζάρ που ανέφερε τα εξής:

«Ενημερώνουμε τον κόσμο πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Σ.Φ.ΑΛΚΑΖΑΡ αποφάσισε να πραγματοποιήσει συνάντηση με το δ.σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΛ με σκοπό τη συζήτηση και επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν μεταξύ ερασιτεχνικής και ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εξηγούμε με τρόπο ξεκάθαρο στο δ.σ. της ΠΑΕ πως ΑΕΛ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά κάθε τμήμα που εκπροσωπεί και τιμά την ΙΔΕΑ μας φέροντας το έμβλημα της. Συνεπώς, δε δεχόμαστε υποδείξεις από ΚΑΝΕΝΑΝ για το ποιο τμήμα θα ακλουθούμε και θα στηρίζουμε. Τέλος, ζητάμε την Τετάρτη επίσημη συνάντηση με το δ.σ. της ΠΑΕ, με μόνο στόχο τη διατήρηση της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ της Βασίλισσας, για ένα δυνατό ξεκίνημα, με γεμάτο γήπεδο και μια φωνή για την ΙΔΕΑ μας: ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ.

Υ.Γ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Χρήματα στις ομάδες

Μέχρι αύριο Παρασκευή οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκα θα πάρουν τα χρήματα από το συνδρομητικό κανάλι μετά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όπως έγινε γνωστό, μέχρι την Παρασκευή το συνδρομητικό κανάλι θα έχει καταβάλει στις ομάδες μέρος από τα οφειλόμενα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που θα καταβάλει θα είναι τρία εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 6 εκατομμυρίων που σύμφωνα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο έπρεπε να έχει δώσει μέχρι τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Η συγγνώμη του Βαρέλα

Όλη τη σεζόν θα χάσει ο 27χρονος Σερραίος αμυντικός του Παναιτωλικού, Τάσος Παπάζογλου, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μετά το μαρκάρισμα του Νίκο Βαρέλα της Λάρισας στην πρόσφατη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Ουρουγουανός άσος των "βυσσινί", Νίκο Βαρέλα, ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα του Αγρινίου και τον ίδιο τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ με τη βοήθεια του συμπαίκτη του στην ομάδα της Λάρισας, Βασίλη Κουτσιανικούλη, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον αντίπαλό του.

"Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη και του εύχομαι τα καλύτερα, να παίξει ξανά ποδόσφαιρο γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Φυσικά και δεν το ήθελα, ήταν πάνω στην ένταση της φάσης. Πήγα για την μπάλα και τον ακούμπησα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τραυματίστηκε τόσο σοβαρά. Το μόνο που εύχομαι είναι να αναρρώσει γρήγορα. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτό που νιώθω τώρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα του και την οικογένειά του. Μόλις έμαθα το μέγεθος του τραυματισμού ζήτησα το τηλέφωνό του από τον Κουτσιανικούλη, γιατί γνωρίζω πως είναι φίλοι, και τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω συγγνώμη", υποστήριξε ο Νίκο Βαρέλα.

Για το ίδιο θέμα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε την παρακάτω προσωπική δήλωση:

«Με αυτή τη δήλωσή μου θέλω να εκφράσω, τόσο τα προσωπικά όσο και της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, συναισθήματα συμπαράστασης. Σήμερα πληροφορηθήκαμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, στο φιλικό παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο 3/9/16.

Είμαστε συγκλονισμένοι και συμπαριστάμεθα στον ποδοσφαιριστή και στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε όλοι την ταχύτερη ανάρρωσή του και θα είμαστε όλοι παρόντες σε οτιδήποτε μας ζητηθεί.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης θα επισκεφθεί τον Τάσο Παπάζογλου στην κλινική που θα νοσηλευτεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass