ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΙΣΟΠΑΛΗ 0-0

Καλή η εικόνα της ΑΕΛ στο Αγρίνιο

*Ακυρώθηκε γκολ του Ντέλετιτς στο 27' ενώ είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στο τέλος * Αγωνίσθηκαν και ο Ντοντό με τον Κουτσιανικούλη

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2016 11:36

Καλή παρουσία είχε η ΑΕΛ χθες στο Αγρίνιο, όπου στο τελευταίο της όπως όλα δείχνουν φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αναδείχθηκε με τον Παναιτωλικό ισόπαλη 0-0.

Οι «βυσσινί» όπως και ο αντίπαλός τους έδωσαν περισσότερη βαρύτητα στο να μην δεχθούν γκολ και έτσι το ματς ήταν ισορροπημένο, στο μεγαλύτερο διάστημα.

Στα τελευταία λεπτά πάντως απέκτησε μια άγρια ομορφιά το ματς και σημειώθηκαν εκατέρωθεν φάσεις για γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν για λόγους ψυχολογίας να κατακτήσουν τη νίκη.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε την ομάδα, ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ξενοδόχοφ, στην άμυνα οι Ναβάρο, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, στα χαφ οι Αναστασόπουλος, Φατιόν, Φάρκας, Ντέλετιτς, δεκάρι ο Βαρέλα και σέντερ φορ ο Ναζλίδης.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός μπήκε με περισσότερη διάθεση στο παιχνίδι, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ξενοδόχοφ.

Οι παίκτες της ΑΕΛ μετά το 20’ ανέβασαν την απόδοσή τους, στέκονταν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, άλλαζαν πολλές μπαλιές και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Το ημίχρονο τελείωσε 0-0 και στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για το γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των «βυσσινί».

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΛ θα μπορούσε να σκοράρει με τους Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη, Μαρουκάκη και να φύγει νικήτρια από το Αγρίνιο.

Στο τελευταίο τεστ λοιπόν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχε μια καλή αγωνιστική εικόνα και έδειξε σε γενικές γραμμές έτοιμη, για τις επίσημες υποχρεώσεις της στη Σούπερ Λίγκα.

Οι κυριότερες στιγμές της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης, έχουν ως εξής:

5΄ Σε σουτ του Μαρκόφσκι από πάσα του Τομανέ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

26΄Ακυρώθηκε γκολ για την ΑΕΛ με το Ντέλετιτς , ως οφσάιντ με υπόδειξη του δεύτερου επόπτη και υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά των «βυσσινί».

36΄Ο Ναζλίδης βρήκε τον Βαρέλα μέσα στην περιοχή, αυτός από πλάγια δεξιά έπιασε το σουτ και με τα πόδια ο γκολκίπερ Κυριακίδης, απομάκρυνε την μπάλα.

40’ Μια μικρή ένταση είχαμε στον αγωνιστικό χώρο με τον Ντέλετιτς της ΑΕΛ και τον Μπάουκε του Παναιτωλικού, με την παρέμβαση όμως των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

48΄Σουτ επιχείρησε ο Τομάνε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

61΄Φάουλ εκτέλεσε ο Φερέιρα και η μπάλα κατέληξε άουτ.

66’ Ο Λεντέσμα εκτέλεσε κόρνερ, ο Πάουλο έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

69΄Ο Βαρέλα εκτέλεσε κόρνερ και στην κεφαλιά του Ναζλίδη απομάκρυναν την μπάλα οι αμυντικοί του Παναιτωλικού.

71΄Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα ύστερα από φάση διαρκείας έφθασε στον Λεντέσμα που έκανε το σουτ, αλλά σε ετοιμότητα ο Ξενοδόχοφ με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

75΄Ο Ντέλετιτς εκτέλεσε κόρνερ και στην κεφαλιά του Αναστασόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.

86΄Σε κεφαλιά του Μουνιός και η μπάλα κατέληξε άουτ.

87΄ Σε σουτ του Κουτσιανικούλη μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

88΄Ευκαιρία έχασε η ΑΕΛ, όταν ο Μονιάκης τροφοδότησε τον Μαρουκάκη, αυτός έπιασε το σουτ και ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, απέκρουσε την μπάλα.

89΄Σε νέο σουτ του Κουτσιανικούλη, με τα πόδια απέκρουσε την μπάλα ο τερματοφύλακας Κριστιάνο.

90΄Ο Λαμπρόπουλος επιχείρησε δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

90’ +1 Από πάσα του Ρόστα ο Λεντέσμα έπιασε το σουτ και ο Καβουσάκης με ωραία προσπάθεια, απέκρουσε την μπάλα.

90’+3 Πάλι από πάσα του Ρόστα ο Τομανέ έπιασε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στο Φάρκας και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Λαμπρόπουλος(Ηλείας), ο οποίος είχε βοηθούς τους Δημήτρη Γκαβέρα(Αχαίας) και Κώστα Καλομπόκη (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ 4ος ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος(Αχαΐας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης(76΄Κριστιάνο), Κούσας, Τομανέ, Παπάζογλου(24΄λ.τ. Ρότσα), Πάουλο, Μάκος, Μαρκόφσκι(65΄Λεντέσμα), Φερέιρα(65΄Μουνιός), Κλέσιο(79΄Κουτρουμάνος) ,Τσοκάνης, Ουάρντα(89΄Ρόστα).

ΑΕΛ(Άγγελος Αναστασιάδης): Ξενοδόχοφ(79΄Καβουσάκης), Ναβάρο(79΄Ρέντζας), Φάρκας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς(79΄Καπός), Μονιάκης, Αναστασόπουλος(79΄Λαμπρόπουλος), Φατιόν(79΄Κουτσιανικούλης), Βαρέλα(79΄Ουρτάδο), Ντέλετιτς(79΄Μαρουκάκης, Ναζλίδης(79΄Ντοντό).

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εν τω μεταξύ σήμερα και ώρα 18:00 η ομάδα U-20 της ΑΕΛ θα αγωνιστεί στη Μυτιλήνη με αντίπαλο τον Αιολικό.

Στο φιλικό αυτό παιχνίδι θα χρησιμοποιηθούν από την πρώτη ομάδα οι Άγγελος Καρατάσιος, Γκέρντι Χοτζάλι και Γιάννης Μασούρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass