ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παράταση της προθεσμίας ζητά η ΚΕΔΕ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2015 22:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:31
           

Παράταση της προθεσμίας αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων των δήμων έως τις 30 Δεκεμβρίου 2015, ζητά, εκ μέρους των δήμων της χώρας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, από τους αρμόδιους υπουργούς, Εσωτερικών Νίκο Βούτση και υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας Θρησκευμάτων Σταύρο Κοντονή.

Σε επιστολή του προς τους δυο, ζητά την παράταση, προκειμένου να αποφευχθούν τα εξοντωτικά πρόστιμα και η διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων, μεσούσης της αθλητικής περιόδου που συνεπάγεται η λήξη της πρόσφατης προθεσμίας για εκσυγχρονισμό και αδειοδότηση των εγκαταστάσεων στις 8 Φεβρουαρίου.

Όπως εξηγεί ο κ. Πατούλης στην επιστολή, οι αθλητικές εγκαταστάσεις παραδόθηκαν προ 15ετίας στους δήμους από τη Γ.Γ. Αθλητισμού και τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.

Όμως, είχαν κατασκευασθεί χωρίς οικοδομικές άδειες και με τεχνικές προδιαγραφές, που σήμερα αμφισβητούνται και θεωρούνται ανεπαρκείς.

Ο κ. Πατούλης επικαλείται την οξεία οικονομική κρίση και τη συνακόλουθη μείωση της χρηματοδότησης των δήμων, ως αιτίες για την καθυστέρηση των δήμων, όσον αφορά στον εκσυγχρονισμό και στην αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων με δικές τους δαπάνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass