ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Άρεσε ο Απόλλων Λάρισας

* Με γκολ του Θοδωρή Παπαδόπουλου στο 4' επικράτησε 1-0

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2016 9:14

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Δυνατός και αποφασιστικός ο Απόλλων Λάρισας, κέρδισε χθες σε φιλική αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη τον Α.Ο.Τρικάλων με 1-0, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα, ενόψει της πρεμιέρας στη Γ Έθνική κατηγορία.

Οι «κυανόλευκοι» κυρίως στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν πως διαθέτουν ένα καλογυμνασμένο σύνολο, που σε όλες τις γραμμές λειτουργεί με πνεύμα ομαδικότητας, οι παίκτες του πρέσαραν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και έδειξαν πως μπορούν να σταθούν σαν ίσος προς ίσο, σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το γκολ πέτυχε στο 4ο ο Θοδωρής Παπαδόπουλος και για πέμπτο φιλικό παιχνίδι η λαρισινή ομάδα πετυχαίνει νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ διατηρεί παράλληλα ανέπαφη την εστία της.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι αγωνίζονται στην Football League και έχουν υψηλές φιλοδοξίες με τους παίκτες που διαθέτουν, συνάντησαν πολλές δυσκολίες απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Απόλλωνα.

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση, προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα ωστόσο εγκλωβίστηκαν από τους «κυανόλευκους» και γνώρισαν την ήττα η οποία σίγουρα φανέρωσε κάποιες αδυναμίες του ΑΟΤ.

Καλύτερος σε γενικές γραμμές λοιπόν ο Απόλλων κέρδισε δίκαια και συνεχίζει τη δουλειά σε χαμηλούς τόνους, ώστε να είναι ακόμη πιο έτοιμος στην πρεμιέρα.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

4' Κόρνερ του Κυριάκου, η μπάλα πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ των Τρικάλων, Π. Παπαδόπουλο και ο Παπαδόπουλος Θ. αφύλακτος στο 2ο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Τρικάλων για το 1-0

13' Κόρνερ του Στεφάνοβιτς, κεφαλιά του αφύλακτου Μουμίν η μπάλα πέρασε άουτ

17' Σέντρα του Μίνγκα, σουτ στην κίνηση του Μπαϊκαρά η μπάλα πέρασε άουτ

31' Μακρινό σουτ του Μπαϊκαρά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

50' Ατομική προσπάθεια του Κυριάκου που δέχθηκε την μπάλα από τον Αγρόδημο, όμως στο σουτ που έκανε, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

55' Σέντρα του Μίνγκα ο Γιαννιτσάνης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή την έστειλε άουτ

63' Ο Σερτζίνιο για τον Γιαννιτσάνη, μακρινό σουτ η μπάλα λίγο άουτ

68' Φάουλ εκτέλεσε ο Κυριάκος και στη γυριστή κεφαλιά του Σαχινίδη, η μπάλα έφυγε άουτ

90+1 Φάουλ του Σερτζίνιο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διηύθυνε ο Χρήστος Αγγελούλης, που είχε συνεργάτες τον Αχιλλέα Νίκζακαι τον Χρήστο Καραγιάννη, όλοι από τον Σύνδεσμο της Λάρισας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης (71' Κουρδής), Σάββας (76' Μυρσινιάς), Ιορδανίδης (84' Λιλολάρι), Ανδρέου (85' Σούλι), Παπαδόπουλος (69' Γιαννακόπουλος), Ιβανίδης (46' Αγροδήμος), Πέντα (65' Καμπέρης), Σουλίδης (56' Διβανές), Σαχινίδης (72' Κολοβός), Κυριάκος (72' Συράκος), Καμπλιώνης (46' Γεωργίου)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ(Σταύρος Ψιμουλάκης-Θανάσης Μπάρδας): Παπαδόπουλος, Νικολακάκης (46' Γιαννιτσάνης), Γκόλιας (80' Νιάρος), Παπαπαναγιώτου (46' Λεάντρο), Σαρακατσάνος, Μουμίν (66' Λαμπάκης), Ριζογιάννης (46' Χασομέρης), Στεφάνοβιτς (56' Σερτζίνιο), Κουσκουνάς (56' Δουκάκης) Μίνγκας (71' Ράσιτς), Μπαϊκαρά (61' Στογιάνοβιτς).

* Λίγοι σχετικά φίλαθλοι παρακολούθησαν τη σημαντική αυτή αναμέτρηση και θεωρούμε ότι στα επίσημα παιχνίδια θα υπάρχει μεγαλύτερη στήριξη, διότι χρειάζεται και η αρωγή του κόσμου, ώστε να μπορέσει ο Απόλλωνας να πρωταγωνιστήσει και στη Γ' Εθνική.

* Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης βρέθηκε και ο προπονητής της Πύδνας Κίτρους Αποστόλης Στύλος, ο οποίος κατασκόπευσε τον Απόλλωνα, με τον οποίο θα αναμετρηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης ήταν και ο Γιάννης Μάγγος, νυν τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας και πρώην του Απόλλωνα. Παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση παρέα με τον Κυριάκο Κυζιρίδη και Φώτη Κισκαμπάνη.

* Για τα Τρίκαλα δεν αγωνίστηκαν οι Τζάκσον, Βέρτζος, Σιδεράκης και Ίλιτς.Επόμενο φιλικό για τους «κυανέρυθρους» την Παρασκευή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

* Επόμενο φιλικό του Απόλλωνα είναι την Κυριακή στη Φιλιππούπολη με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων(18:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass