ΔΕΙΠΝΟ ΧΘΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Κλίμα ενότητας στην ομάδα

*Κατανόηση από τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» στο θέμα πληρωμών *Μόνο μια ομάδα είχε πλήρη φάκελο στη συνεδρίαση της ΕΕΑ!

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2016 12:10

Του Σωτ. Κέλλα

Δείπνο ενότητας αλλά και… ελεύθερης συζήτησης υπήρξε χθες για την τεχνική ηγεσία(Άγγελος Αναστασιάδης, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, Αποστόλης Τερζής) και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας(μερικοί συνοδεύονταν…) όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις ενώ συζητήθηκε διεξοδικά και η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα αφού ήταν κοινό μυστικό ότι τόσο ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης όσο και οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να γίνει η έναρξη το περασμένο Σάββατο.

Το δείπνο έγινε στο «Μαγειρειό της Γιαγιάς» και σίγουρα τα «μαγειρέματα» τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών ήταν πρώτης τάξης σε μια προσπάθεια να κρατηθεί «ζωντανό» ό,τι έχει ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες περίπου. Και σ’ αυτήν την περίοδο που το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα είναι «παγωμένο» (όπως και οι δόσεις του συνδρομητικού καναλιού) πρέπει να υπάρχει «ζεστασιά» τεχνικής ηγεσίας και παικτών… Κάτι το οποίο στην ΑΕΛ δείχνει ότι υπάρχει…

Στο μεταξύ στο πλαίσιο να κρατηθεί η ομάδα σε αγωνιστική δράση αύριο Σάββατο θα δοθεί φιλικό παιχνίδι στα Γιάννενα με τη φερώνυμη ομάδα στις 6 μ.μ. που θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για τη λαρισινή ομάδα.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Το «πάγωμα» των δόσεων του συνδρομητικού καναλιού δημιουργεί σίγουρα και ένα πρόβλημα (φυσιολογικά είναι… ) πληρωμών από την ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτό δείχνει να το αντιλαμβάνεται πολύ καλά ο ιδιοκτήτης της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.»(ανήκει το Ael Fc Arena) Κωστής Πηλαδάκης(άλλωστε είχε θητεύσει και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα) και κατανοώντας τα προβλήματα που δημιουργούνται αποφάσισε να «παγώσει» τις συμφωνημένες δόσεις των οφειλόμενων μέχρι η ομάδα να πάρει χρήματα. Μάλιστα ελπίζει η «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» να διευθετηθούν σύντομα και κάποια τεχνικά θέματα της συμφωνίας.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Μάλλον καμία ομάδα της Σούπερ Λίγκα δεν περίμενε την ενεργοποίηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή γιατί ειδάλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο μόνο μια ομάδα να έχει πλήρη φάκελο.

Η συνεδρίαση της επιτροπής έδωσε άδεια σε μια ομάδα και θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη ενημερώνοντας τις ομάδες να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έγκρισή τους από την ΕΕΑ.

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έλυσε το συμβόλαιό του με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κοντοχρήστο και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση; « Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συμφωνία για λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κοντοχρήστο. Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ευχόμαστε στον πρώην ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος έδωσε μεγάλη βοήθεια στην προσπάθειά της για την άνοδο στη Super League, ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του και προσωπική του ζωή. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, με δεδομένο ότι έχει συμφωνηθεί η λύση του συμβολαίου με τον Μανώλη Ροβίθη, δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα όσον αφορά σε ποδοσφαιριστές του ρόστερ της περιόδου 2015-16 και για τη διοίκηση της ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, ότι με τη νέα ιδιοκτησία ουδέποτε υπήρξαν οφειλές σε ποδοσφαιριστές, ώστε να υπάρξει προσφυγή και ότι ακόμη και όταν υπήρξαν διαφορές για την παραμονή ή όχι ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, αυτές λύθηκαν με αμοιβαίες υποχωρήσεις και χωρίς προσφυγές στα δικαστήρια, γεγονός το οποίο αποδεικνύει και την καθημερινή εξέλιξη της ΑΕΛ σε ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό club, το οποίο δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες με το Δημόσιο και με ποδοσφαιριστές, αναγκαία προαπαιτούμενα ώστε να εξασφαλίζεται άμεσα η αδειοδότησή της».

*Τέλος ο κ. Κούγιας με προσωπική του δήλωση διέψευσε δημοσίευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας ότι διεκδικεί την προεδρία της Σούπερ Λίγκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass