ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΕ

«Πάγωσε» η β’ δόση του συνδρομητικού

*Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Ντοντό

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 10:46

Του Σωτ. Κέλλα

Φόβοι για οικονομικά προβλήματα σε αρκετές ΠΑΕ άρχισαν να δημιουργούνται από την απόφαση για αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες «πάγωσε» η δεύτερη δόση που προβλεπόταν από το συνδρομητικό κανάλι ενώ είχε δοθεί η πρώτη.

Η δεύτερη δόση θα ήταν διπλάσια της πρώτης και θα δημιουργούσε μια οικονομική δυναμική στις ομάδες που έχουν οικονομικές υποχρεώσεις (η αλήθεια είναι ότι πολλές ομάδες βάσει του τηλεοπτικού συμβολαίου έχουν κανονίσει πληρωμές σε προπονητές και παίκτες) ενώ δεν υπάρχει καμία είσπραξη από διεξαχθέντες επίσημους ελληνικούς αγώνες.

Μάλιστα με εξώδικό του το συνδρομητικό κανάλι ξεκαθαρίζει πως όσο δεν αρχίζει το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να καταβάλει χρήματα στη Σούπερ Λιγκα, ενώ χαρακτηρίζει τον συνεταιρισμό και τα μέλη του υπαίτιες για την αναβολή. Μάλιστα χαρακτηρίζει το συνεταιρισμό και αρκετές ΠΑΕ ουσιαστικά υπαίτιες για την αναβολή τονίζοντας πως ουσιαστικά προκάλεσαν με τις κινήσεις τους την απόφαση αυτή από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Μάλιστα καλεί εμμέσως τις ΠΑΕ να μην προχωρούν σε τοποθετήσεις που δυσφημούν το προϊόν για το οποίο η ίδια είναι βασική χρηματοδότης.

Αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει αφού η απόφαση Κοντονή αναφέρει για αναβολή μέχρι 5 Σεπτεμβρίου, ενώ όσο μεγαλύτερη είναι χρονικά η καθυστέρηση τόσο θα επιβαρύνονται οικονομικά οι ΠΑΕ ενώ υπενθυμίζουμε ότι με το διορισμό διοίκησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα ενεργοποιηθεί και το θέμα των εγγυητικών των ΠΑΕ.

ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Σε μια προσπάθεια οι ΠΑΕ να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα αποφάσισαν να συνεχίζουν τα φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο να παίζει εκτός έδρας στα Γιάννενα με τη φερώνυμη ομάδα(18.00) που θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ.

Χθες οι παίκτες κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη γυμνάστηκαν δυο φορές και μετά τη λοίμωξη που είχε ο Ντοντό ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση.

ΠΕΡΙ ΣΟΟΥΖΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με χθεσινή της ανακοίνωση διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο Σόουζα (προκειμένου να μην δημιουργηθεί αναταραχή δεν θέλουμε να αναφέρουμε περισσότερα…), αλλά παραδέχθηκε ότι την απασχόλησε μεταγραφή Ισπανού αμυντικού μέσου ηλικίας 32 χρόνων αλλά κόπηκε από τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη για να καταλήξει «λόγω της πεποίθησης ότι μπορούν να καλύψουν τη θέση οι νεαροί Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καρατάσιος και οι έμπειροι Ουρτάδο και Λαμπρόπουλος, δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του».

ΝΕΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Να ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική!

Ο συνδρομητικός τηλεοπτικός σταθμός απέστειλε νέο εξώδικο προς τη Σούπερ Λίγκα , με το οποίο ζητά να μην τροποποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, αυτό να συμβεί από την αγωνιστική που θα διεξαγόταν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Δηλαδή, εάν το πρωτάθλημα αρχίσει στις 10-11 Σεπτεμβρίου, η αγωνιστική που θα «παιχθεί» θα είναι η τρίτη (3η) με την πρώτη (1η) και τη δεύτερη (2η) να γίνονται εμβόλιμες σε ημερομηνίες που έχουν ήδη προταθεί.

Tο συνδρομητικό κανάλι τονίζει πως, εάν η πρότασή της αυτή γίνει αποδεκτή, τότε θα αξιώσει ρήτρα, για την αναβολή της έναρξης, αλλά μικρότερη. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Σούπερ Λίγκα θα οφείλει να της καταβάλει 175.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι, από αγωνιστική που δεν θα διεξαχθεί. Δηλαδή, για κάθε αγωνιστική που δεν διεξάγεται, βάσει προγράμματος, ζητά 1,4 εκατ. ευρώ. Εάν, τώρα, δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση, τότε οι χρηματικές της αξιώσεις είναι 350.000 ευρώ για κάθε ματς, από αγωνιστική που αναβάλλεται. Δηλαδή, 2,8 εκατ. ευρώ την αγωνιστική ημέρα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass