ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΟΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 3-2

ΑΕΛ δύο όψεων..

*Μορφή του αγώνα ο Κύπριος Ανδρέας Αβραάμ (δύο τέρματα)

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2016 10:48 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Αυγ 2016 11:17

Μια ΑΕΛ δύο όψεων(αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική στις τελικές προσπάθειες) παρουσιάστηκε χθες στην Καρδίτσα στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου κέρδισε με 3-2.

Στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή και προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Μαρουκάκη(11΄) και Αβραάμ(31΄) αλλά στο δεύτερο μέρος δεν πήγε καλά αλλά κατάφερε να κερδίσει με 3-2 χάρη στον Αβραάμ(ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης) που πέτυχε ένα ακόμα τέρμα στο 68΄ ενώ τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν ο Δημόπουλος (48΄) και ο Ντανγκουά(86΄). Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου τριακόσιοι θεατές και ανάμεσά τους ελάχιστοι Λαρισαίοι.  

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης κατέβασε μια ενδεκάδα με αμυντικά χαφ τους Αναστασόπουλο και Καρατάσιο(μη ξεχνάμε ψάχνει παίκτη στη θέση αυτή) ενώ στα πλάγια έβαλε τους Αβραάμ(αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του) και Βαρέλα ενώ στη θέση του σέντερ φορ υπήρχε εναλλαγή μεταξύ Ναζλίδη και Μαρουκάκη.

Κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο Καβουσάκης ενώ στην άμυνα οι: Ναβάρο(δεξιά), Μονιάκης(αριστερά)  Γιοβάνοβιτς και Γκόλια (σέντερ μπακ). Στα αξιοσημείωτα ότι από την εξέδρα είδα τον αγώνα Φάρκας, Ντέλετιτς και Ντεγκρά ενώ ο Ντοντό λόγω λοίμωξης δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή όπως βέβαια και ο ανέτοιμος Κουτσιανικούλης.

Η λαρισινή ομάδα έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο μέρος αλλά όταν άρχισαν οι αλλαγές ο ρυθμός της έπεσε με αποτέλεσμα η εικόνα του δευτέρου μέρους να μην είναι καλή. Γλυκιά «γεύση» άφησε η νίκη.

ΦΑΣΕΙΣ…ΓΚΟΛ

10΄:Ο Ναζλίδης βρίσκει τον Μαρουκάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή που πιάνει δυνατό σουτ αλλά η μπάλα βρίσκει το πόδι του Σμίλτου και καταλήγει κόρνερ..

11΄: Το κόρνερ εκτελεί ο Αβραάμ ο Ναζλίδης πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Μαρουκάκης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μια δεύτερη αλλά αποκρούει ο ο Κουτσόπουλος. Στη συνέχεια ο Μαρουκάκης πάλι, από κοντά κάνει το 0-1.

18′: Ο Τσιλούλης μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή από δεξιά αλλά τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Γκόλιας και αποκρούει σε κόρνερ.

31′ Ο Αβραάμ από αριστερά και πλάγια μπήκε στη μεγάλη περιοχή μετά από λάθος του Ντανγκουά, είδε εκτός θέσης τον Κουτσόπουλο και με το αριστερό σούτ διαμόρφωσε το 0-2.

36′ Ο Δημόπουλος μετά από πάσα το Τσόπελα διεισδύει από δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή σουτάρει  αλλά ο Καβουσάκης αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

48΄: Σέντρα από αριστερά του Μπλέντι ο Ουρτάδο αποκρούει με το χέρι του και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι που εκτελεί ο Δημόπουλος και κάνει το 1-2.

59′ Συνεχόμενα λάθη στην άμυνα για την ΑΕΛ που φέρνουν τον Τσόπελα τετ-α-τετ με τον Ξενοδόχοφ αλλά ο γκολκήπερ της ΑΕΛ αποκρούει.

63′ Σουτ του Βουκάνοβιτς από δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά, η μπάλα καταλήγει άουτ.

68΄: Συνδυασμός Ουρτάδο με Ναβάρο και ο τελευταίος κάνει υπέροχη σέντρα με τον Αβραάμ να στοπάρει και να σουτάρει ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-3.

70΄: Ο Λαμπρόπουλος από δεξιά κάνει σέντρα η μπάλα φθάνει στον Μαρουκάκη που από το σημείο του πέναλτι σουτάρει απελπιστικά άουτ.

84′ Ο Λαμπρόπουλος βγάζει τετ-α-τετ τον Ουρτάδο όμως ο παίκτης της ΑΕΛ αστοχεί απέναντι στον Γεωργαντζά.

86΄: Ο Ντανγκουά με διαγώνιο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμορφώνει το 2-3.

90΄+3΄: Ο Λαμπρόπουλος από αριστερά μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή βρίσκεται σε καλή θέση αλλά προλαβαίνουν οι αμυνόμενοι των γηπεδούχων και αποκρούουν σε κόρνερ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Τίκα και μάλλον άδικες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκόλια στον Ντιατά(56).

Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί Διπλάρης, Βογιατζής.

ΑΕΛ (Α. Αναστασιάδης):  Καβουσάκης(46 Ξενοδόχοφ), Ναβάρο(71 Ρέντζας), Μονιάκης(46 Κόντορ), Γιοβάνοβιτς(65 Σουλιώτης), Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Καρατάσιος(46 Λαμπρόπουλος), Αβραάμ(75 Μασούρας), Βαρέλα(46 Ουρτάδο), Ναζλίδης(75 Χοτζάλι), Μαρουκάκης(71 Καπός).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Καλλιβωκάς, Σμίλτος, Μπιτέλης, Υφαντής, Ντάνγκουα, Τζέκος, Μπλέντι, Τσιλούλης ενώ έπαιξαν και οι: Ντιατά, Φέτσης, Γεωργαντζάς, Βουκομάνοβιτς

*Σύρραξη πήγε να δημιουργηθεί στο γήπεδο όταν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας πέταξαν αντικείμενα προς τους οργανωμένους της ΑΕΛ(περίπου τριάντα άτομα) αλλά τελικά με την επέμβαση των ΜΑΤ τα πνεύματα ηρέμησαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass