ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με σταθερά βήματα και χαμηλούς τόνους

*Τ. Παραφέστας: «Υπάρχει σοβαρότητα, αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά»

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2016 8:21

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με σταθερά βήματα και χαμηλούς τους τόνους ο Αχιλλέας Φαρσάλων συνεχίζει, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Τάκη Παραφέστα και του συνεργάτη του Χρήστου Καπελιάνη, την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τρεις φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες πέτυχαν ισάριθμες νίκες και δείχνουν ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Στο πρώτο φιλικό η ομάδα των Φαρσάλων επικράτησε της Αμπελιάς με 4-1 (Παλάσκας 2, Οικονόμου, Μεζίνι), στο δεύτερο νίκησε την Αναγέννηση Καλοχωρίου με 5-0 (Λόλας 2, Παλάσκας, Κουρούμαλος, Πετράκης), ενώ στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι επιβλήθηκε της Λάρισας 2012 με 2-1 (Λόλας, Κομισόπουλος). Την προσεχή Κυριακή ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα υποδεχθεί σ’ ένα δυνατό φιλικό τον Ατρόμητο Παλαμά (18.00). Ένα παιχνίδι που προσφέρεται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Φαρσάλων, καθώς απέναντί του θα παραταχθεί μία ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν και η οποία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Καρδίτσας, με πολλούς Λαρισαίους στη σύνθεσή της και προπονητή τον επίσης Λαρισαίο Τάσο Μπεριτζά. Στη συνέχεια, την Πέμπτη 25/8 ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα αγωνιστεί στον Αλμυρό με την ομώνυμη ομάδα, ενώ την Κυριακή 28/8 θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ Νέων Κ20.

«Σε γενικές γραμμές τα πάμε πολύ καλά, ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Παρά τη μεγάλη επιβάρυνση και τον προπονητικό όγκο, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν διάθεση για δουλειά κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό» σχολίασε ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας και πρόσθεσε:

«Από κει και πέρα υπάρχει σοβαρότητα και αισιοδοξία. Δουλεύουμε σε χαμηλούς τόνους, παρά το γεγονός ότι κάποιοι μας έχουν από τώρα το φαβορί. Το φαβορί όμως πρέπει να το επιβεβαιώνεται σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε προσγειωμένοι, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, γιατί δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση γιατί αυτόν τον καιρό η κόπωση επιδρά αρνητικά, ωστόσο η όρεξη και η διάθεση των παικτών είναι ο θετικός πόλος. Είναι εξίσου σημαντικό το ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Το ζητούμενο στα φιλικά είναι να αντέξουν οι ποδοσφαιριστές την κούραση μετά τη σκληρή προπόνηση. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Άλλο τα φιλικά και άλλο το πρωτάθλημα» κατέληξε ο Τάκης Παραφέστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass