ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Αμυντικό χαφ θέλει η ΑΕΛ

*Πρώτη προπόνηση και παρουσίαση για τον Ντοντό

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2016 11:32

Του Σωτ. Κέλλα

Μια μεταγραφή απομένει για να κλείσει ουσιαστικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αυτή λογικά θα είναι η θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ του παρτενέρ του Φατιόν.

Τη διαπίστωση αυτή έκανε ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης μετά το φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα το περασμένο Σάββατο.

Βέβαια αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο όπου η ΑΕΛ βάσει προγράμματος υποδέχεται τη Βέροια σίγουρα δεν θα υπάρχει ενίσχυση στη θέση αυτή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει προσπάθεια εξεύρεσης παίκτη που να καλύψει τις ανάγκες του προπονητή των «βυσσινί».

Η ουσία είναι ότι ο Αναστασιάδης αυτή τη στιγμή θα πορευτεί με αυτούς που έχει στη διάθεσή του ενώ χθες είδε να προπονείται ο Ανδρέας Αβραάμ, μετά τον τραυματισμό που είχε αλλά και ο Βραζιλιάνος Ντοντό. Δεν ξέρουμε πόσο έτοιμοι θα είναι και οι δυο να αγωνισθούν στην πρεμιέρα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ

Το τελευταίο απόκτημα της ομάδας τον Βραζιλιάνο Ντοντό παρουσίασε στους συμπαίκτες του χθες ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης που τον καλωσόρισε με θερμά λόγια και έπλεξε το εγκώμιό του.

Στο μεταξύ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ο Κυπαρίσσης είπε ότι η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί για το Σάββατο και να μην έχουν οι παίκτες στο μυαλό τους σενάρια αναβολής της πρεμιέρας.

Το ίδιο τόνισε σε προηγούμενη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης λέγοντας: «Μην ακούτε τι λέγεται και γράφεται. Εμείς θα το ετοιμαστούμε κανονικά για το Σάββατο».

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι το παιχνίδι του Σαββάτου , αν γίνει , είναι κρίσιμο για την ΑΕΛ καθώς θέλει να ξεκινήσει με μια νίκη επί ενός αντιπάλου που θεωρείται από τις ομάδες που θα κινδυνέψουν άμεσα με υποβιβασμό παρά τη μεταγραφική ενίσχυση το τελευταίο διάστημα.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν δύο προπονήσεις ενώ από σήμερα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια προπόνηση καθημερινά.

Ο Αναστασιάδης σίγουρα γνωρίζει πλέον καλά το έμψυχο δυναμικό και έχει πολύ καλή εικόνα από τα φιλικά που έδωσε η ομάδα και τα περισσότερα ήταν εντός έδρας.

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορεί να είναι στον αέρα η έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου 2016, ωστόσο το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκα. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αγωνίζεται εντός έδρας με τη Βέροια το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 στις 19:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

19:15 ΑΕΛ-Βέροια Novasports 2

19:15 Ηρακλής- Ξάνθη Novasports 1

21:30 ΑΕΚ-Παναιτωλικός Novasports 2

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

19:15 Κέρκυρα-Ατρόμητος Novasports 4

19:15 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ Novasports 3

19:15 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός Novasports 2

21:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης Novasports 1

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

21:30 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 1

ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο Μανώλης Νικολακάκης έμεινε ενθουσιασμένος από το χειροκρότημα του κόσμου στο πρόσφατο φιλικό ΑΕΛ-Τρίκαλα 1-2 όταν σαν παίκτης των Τρικάλων παρέλαβε το μετάλλιο του πρωταθλητή Β΄ Εθνικής που κατέκτησε με τη λαρισινή ομάδα την περσινή περίοδο.Στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί έγραψε τα εξής: «Το μεγαλύτερο έπαθλο δεν ήταν το μετάλλιο αλλά το χειροκρότημα από αυτόν τον κόσμο. Σας ευχαριστώ και για την κίνηση της απονομής και για το ζεστό χειροκρότημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass